|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() mimo wszystko szkoda mi lvl'i;>
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14584 |
Guest
|
![]() Widzę, że znowu tona spamu i wyzwisk. Więc trzeba coś z tym zrobić (bo mi w końcu odbanowali konto).
Nie ma już wojny, ale kilka łachowych (przerobionych) fotem moge dać ![]() TRUE LOVE Ukryty tekst:
ZASTANAWIAŁEŚ SIĘ DLACZEGO W KLASIE TWOJEJ MAMY NIE BYŁO CHŁOPCÓW? Ukryty tekst:
LAGI - czyli to co niszczy naszą ekonomię w tibii. Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
#14585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Chicago
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vol'can
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() cos sie dzieje na furorze
![]() !!! ![]() ![]() ![]() Boozara juz nie ma! May 17 2009, 21:51:19 CEST Killed at Level 206 by Kerston and by Smash'Qu Smasza tez nie ma May 17 2009, 21:54:13 CEST Killed at Level 65 by Senzel texon tez May 17 2009, 21:54:04 CEST Killed at Level 37 by Senzel and by Zwidek i nawet zloten padl! May 17 2009, 21:52:17 CEST Killed at Level 6 by Smash'Qu and by fire Ostatnio edytowany przez Vol'can - 18-05-2009 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14587 |
Guest
|
![]() Yakky został odblokowany i wychaczył fajny dowćip/opowiadankę, to się z wami podzieli:
Ukryty tekst:
BTW. LAL 4:3 HR na Zachodzie. |
![]() |
![]() |
#14589 |
Guest
|
![]() Fajnie, że wam się podoba.
Aktualnie nie ma mnie w domu, ale mam dostep do pcta to zapodak jeszcze jakiś 'joke'. Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Narazie to tyle, bo robota mi się zaczyna to mykam. Bede na chacie coś dam ![]() Miłego czytania ![]() |
![]() |
![]() |
#14590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Hahahah
![]() Yakky zajebist* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() o bolku i lolku masakryczny ;D Wiecej takich ;D
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#14593 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kawały są jebne xD
A to ciekawe ,że na furce znów się coś dzieje ![]()
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14594 |
Guest
|
![]() Chcesz odszukać kumpla po numerze?
Bardzo ciekawy i miły w obsłudzę program. Wybieramy kraj POLAND i wpisujemy numer. http://www.phonetrace.org I kilka żarcików: Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
@AwangardowyKaloryfer Co się znowu dzieje ![]() (cos poza dedem Boozara?) |
![]() |
![]() |
#14595 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14596 |
Guest
|
![]() Dobre Dziadzia2
![]() Też coś dam bo mnie znowu bezsenność męczy :/ Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
A i jeszcze niezła wersja ''kółka i krzyżyk''. Może nie jak ''Strip Poker'', ale też fajne : http://web.clicknet.ro/eddy23/x-si-zero.swf |
![]() |
![]() |
#14597 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Yakky
Co do rozkręcania się furory ,to miałem na myśli Bózara i nubki ,którzy całkiem nieźle ogarniają i zaczynają pkowac. Przelec się kiedyś na nogach np. z thais'u do carlin. Kawały pwnują ,gratz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() May 19 2009, 03:31:15 CEST Killed at Level 123 by Xespoz
taja cadar ![]() Wielki Youen pogromca mąki bal sie pz odpalic AHAHAHAHAAHAHAHA Ostatnio edytowany przez Becia - 19-05-2009 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Ooooohahahahuahuahauhauahuahuha
Yakky ten pierwszy dowcip miażdży!!! Huahuahuahuah
![]() |
#14600 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak dla mnie wszystkie 3 ownują;D
a teraz jeden ode mnie xD Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji,podpiera się dlonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę... - Tutaj? Jesteś nienormalny. Noooo, Tak szybciutko, nic się nie stanie... Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna... Ale to tylko laska, nic więcej... Kobieto.. Nie, a jak ktoś będzie wychodził... No dawaj, nie bądź taka... Powiedziałam Ci, że nie i koniec! No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia. Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny. W koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, i jak Ty Mu nie zrobisz to ja mu mam zrobić, a jak nie, to tata mówi, że zejdzie i on mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego k.rewskiego domofonu bo jest 3 w nocy Do cholery!
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 19-05-2009 o 22:41. |
![]() |
![]() |