![]() |
#14661 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14665 |
Użytkownik Forum
|
![]() 126
![]() 281 ed zlurowal na nas pluga +5~helli, wrócilem siochac kumpla to 4 poszly na mnie jak ucieklem i wrocilem zobaczylem to ![]() ![]() i loot z plugów na mnie ![]()
![]() |
#14666 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2012
Lokacja: Chojnice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
|
![]() Demce z kolega. 85k profitu each.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14667 |
Użytkownik forum
|
![]() Demce solo. 150k profitu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14669 |
Użytkownik forum
|
![]() Feru Tower ;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14670 |
Użytkownik forum
|
![]() Demce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14671 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2012
|
![]() Witam ponownie
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us --- Gucaj dodał 11 minut i 55 sekund później --- ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us --- Gucaj dodał 4 minut i 31 sekund później --- ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us --- Gucaj dodał 5 minut i 56 sekund później --- ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us --- Gucaj dodał 4 minut i 39 sekund później --- ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us --- Gucaj dodał 7 minut i 8 sekund później --- ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowany przez Gucaj - 27-02-2012 o 21:02. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#14672 |
Guest
|
![]() NO-LIFE mode [ON]
|
![]() |
![]() |
#14673 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2012
|
![]() Ostatnio edytowany przez LucaasLord - 05-03-2012 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14674 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2012
|
![]() Witam
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Itemki do djina ;p ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#14675 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Guess Who's Back o.O
Ano pogrywam sobie czasem ;P Jak ktoś z dawnych znajomków giercuje to piszcie jak jestem online! ![]() "Pamiętacie czy zapomnieliście ?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz coś nowszego. Po 1 kwest na scyzoryk z Lucjanem oraz po 2 coś co zawsze chciałem zrobić a nigdy mi nie wyszło. Te vialki oddawałem od czasu kiedy weszły addony... W końcu po kilku latach (tak dokładnie wliczając przerwę w grze to jakieś chyba z 5 lat) udało mi się własnymi siłami zdobyć ten addon. xD ![]() Ostatnio edytowany przez dede_14 - 20-07-2012 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() przypomniały się stare czasy
![]() gratuluje addonu, zawsze brakowało szczęścia przy tych vialach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14678 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z przypływu wolnego czasu i odrobiny nostalgii, postanowiłem przypomnieć sobie jak się gra w Tibie.
Eksploracja pustyni koło Ankrahmun. Specjalnie na odwiedziny Starożytnych scarabów kupiłem nowe wdzianko. ![]() Uploaded with ImageShack.us A tu loot z 45 minutowego spacerku. ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowany przez bartii10 - 30-07-2012 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Level
![]() Uploaded with ImageShack.us jakieś looty ![]() Uploaded with ImageShack.us @edit Wyprawa do Formorgar mines. ![]() Uploaded with ImageShack.us postanowiłem zwiedzić dragon lair na darashi. ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowany przez bartii10 - 10-08-2012 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14680 |
Guest
|
![]() KLP GRA?! oho, no lata temu to sie tluklo te potworki na tej asterce
![]() pytanie, ktos oprocz klp z siny jeszcze gra? ![]() |
![]() |