|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Viitro
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 200
Skille: 10/28
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
Gram na Furorze od początku serva i troche więcej wiem niż Ci sie wydaje. Nigdy nie gadałem z Fischkelą bo jest on dla mnie zdesperowanym cieciem, śmieciem co kradnie i desintegruje loty, a następnie wali koniucha przez pół godziny.Liżecie (wręcz pucujecie) rowa wy!, chociażby dla Dempaha który jak reszta ma na was wyjebane ![]() Ostatnio edytowany przez Viitro - 23-05-2009 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() Bo jestes noob.pl i nigdy z nim nie gadales , bo on z takimi zerowcami jak ty nie rozmawia.
A ze sam se walisz pol h gruche to nie wnikam <jak zadna laska nie chce takiego nooba to musisz sam przykre ;/ > |
![]() |
![]() |
![]() |
#14703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Viitro
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 200
Skille: 10/28
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() bo jestes noblet. teraz to mozesz max lizac dupe andrzejowi i imargamowi/zwidkowi aha i smerfowi bo andrzej pracuje u niego PAMIETAJ.
Poziom: 142 i kozak " HAIL Sunblade " HAHAHAHAHAHHA gie zeta. Ostatnio edytowany przez Becia - 23-05-2009 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14705 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh ;/ niestety widze ze udziela sie takie cos jak dzielenie ludzi na lepszych i gorszych ;s to jest chore kazdy ma takie same prawa i chuj ze jeden to dr a drugi vis. ci z dr tez kiedys byli w vis/dusk a taki viitro np mogles mu dupe luzac a teraz kozak bo zostales i wypinasz sie na nich... chore -.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14707 |
Guest
|
![]() O baskecie więcej niż ty napewno. A o tibii? A kogo tibia obchodzi?
Ale co prawda to prawda, więc nie gadaj, że dla niektórych tibia nie jest jedną z ważniejszych rzeczy na Świecie. Przecierz gdyby było inaczej, to ludzie nie robili by sobie dziarki swojej ukochanej guildi, której nie będą nawet Vice-Liderem. Pozatym wytykasz mi błędy ortograficzne a zaczynasz zdanie z małej litery. Żałosny dzieciak ![]() |
![]() |
![]() |
#14708 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiadomość usunięta przez użytkownika.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14709 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co sie czepiac takich rzeczy, kto ile avatarow, kto ile czasu spedza, kto to, kto tamto. Zadawajcie sobie takie pytania na prv, jezeli nie dotycza furory i wydarzen.
![]() |
#14710 |
Użytkownik Forum
|
![]() a moze tego?
![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 24-05-2009 o 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14711 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Powiem tak ,Seetho ,odczep się łaskawie od Yakky'ego . Wyskakując z hasłem "ile razy zmieniłeś avatar no liferze" pokazujesz tylko swój mierny poziom i brak ogarnięcia na forum. Nie wiesz o co zagadac. Żenada.
@becia Mówisz ,że Viitro prezentuje sobą mierny poziom (wg mnie ,to ty taki prezentujesz) ,to nie zadawaj się jeśli wg ciebie jest żydem/czarnuchem/plebem(cokolwiek wymyślisz). @Viitro Olej pleba ,ma problemy ze sobą i cześc. Szkoda czasu z takim się zabawiac ,jeśli nie rozumie prostego hasła. Btw "lizanie dupy" coś się modne zrobiło ,połowa używa tego określenia ,nie wiedząc co to znaczy. To samo z hasłami "xxx" liże dupe na vt "yyy". Myślę ,że wielu nasZych drogich forumowiczów nie wie nawet co to vt. BTW też mam chara w sunblade ,i co?:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#14713 |
Guest
|
![]() Z dwa.
Haha, jaka bania. Przychodzi Seetho do lekarza, a lekarz też baba. @AwangardowyKaloryfer Może koleś chciał na siebie zwrócić czyjąś uwagę. Olać go ![]() Druga sprawa, czemu nie zapytał ile razy zmieniłem kalesony w tym tygodniu, tylko o avatar? ![]() No ale, zyskałem status Forum Lifer'a, czuje się zaszczycony, nie ma co. ![]() ---*---*---4fun---*---*--- Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
![]() Ukryty tekst:
Narazie tyle, czas zawijać do kościoła. yo ![]() |
![]() |
![]() |
#14714 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Jak tam chłopaki po baletach
![]() Wczoraj 23:06 Zoodix Dzisiaj 00:06 Voyphox Dzisiaj 00:34 Yakky Dzisiaj 01:38 Seetho Dzisiaj 01:46 Voyphox a Zwycięzcą IBIZA PARTY ALL NIGHT jeeeees... DZIDZIA2 Dzisiaj 02:07 Dzidzia2 Najinteligentniejszy z inteligentów. Nie dość że chłopak zostaje na imprezie (ZAWSZE ALE TO ZAWSZE) do końca to jeszcze zajefajny obrazek kumplom wrzuci i reszta balangowiczów z rana może się rozerwać jaki on jest mądry i błyskotliwy ![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#14716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14717 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A ty co już o 21 spałeś ;p ------------ |
||
![]() |
![]() |
#14718 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14719 |
Użytkownik Forum
|
![]() no niestety jak sie uzywa botow to ma sie tysiac charow i ten akurat jest w sunblade i co na akcje i tak bys szedl jedna postacia -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14720 |
Guest
|
![]() |
![]() |