![]() |
#1461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() a to co kurwa? XD
Jul 09 2008 - Today, we have punished more than 600 accounts for modifying the Tibia client. Please play fairly to avoid a banishment or even the deletion of your account. VAC? xDDDDDDDDD! pff beka xd tu jeszcze 80lvl... Xd ![]() pozdro xd |
![]() |
|
![]() |
#1462 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() To ja tez cos ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dokladnie przeciez 50 lvl na rotach to pro pomysl ! dla chciacego nic trudnego ! sa wakacje to sie gra !
|
![]() |
![]() |
#1464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Ja tam od początku wiedziałem że to bot.. ale niektórzy go bronili ^^
|
![]() |
![]() |
#1465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() Owned Speedy za to Cie kocham xD
#1466 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Zgierz
Stan: Niegrający
Imię: Zalowy Chlopiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels and Lotres
Poziom: 80
Skille: 79/76
|
![]() Cytuj:
Btw. czyzbys wbil sam level? xd Czy tyko 1% ? ![]() @mike Wez przestań, ten idiota działa pod publike. Jak gadałem z nim na gg, to jak ja coś do niego mówiłem to on do mnie z tekstem "Po co sie tak wysilasz i tak nikt tego nie czyta", albo "nie chce mi sie Ciebie wyzywac bo nikt tego nie widzi", to jest żałosne xDD On jest ostrym popierdolencem, ktory siedzi non stop przed kompem , i masturbuje sie podczas rozmow o sexie z dziewczynami w tibii (tak, to prawda) xD Wiem speedy o Twoich rozmowach z niektorymi laskami w Tibii ![]() Pozdro ^^ |
|
![]() |
![]() |
#1467 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
albo : Po co sie tak wysilasz i tak nikt tego nie czyta" moja wersja to : Po co tak spamujesz mi na gg.. itak tego nie czytam ![]() ty romie ty !!! |
|
![]() |
![]() |
#1468 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]()
Ostrzeżenia Profilu 02-10-2008 Naruszanie limitów sygnatury mPalar Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: Bot na screenie. Ostatnio edytowany przez Swoon - 09-07-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
#1470 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy się masturbujesz - to moje założenie. Ale namolnie chcesz gadać o Sexie z dziewczynami :< Tzn tak było niedawno, nie wiem jak teraz. Hahaha ja Ci spamuje gg? LOL To nie ja do Ciebie pisze, tylko Ty do mnie. Mówiłeś, że lubisz dźwięk dochodzących wiadomości z gg. Żal mi Cie, nie zaczynaj kłotni, dopiero Ci konto odbanowali to "ZjebLeo". Btw. Tak, mam dowody ![]() ![]() Widzisz, to nie ja mam kompleksy tylko Ty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cussler of Nerana
Poziom: 192
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
idiotka? ![]() ps. i to nie ja z tioba gadalem xd |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() @Niroos
Jakim cudem Ty nie dostales bana? Bo slyszalem, ze osoby ktore uzywaly Ng to wlasnie dostaly bana. ;d
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S. Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 09-07-2008 o 22:12. Powód: Literowka |
![]() |
![]() |
#1475 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
ja tez jeszcze nie dostalem ![]() Btw Sammos masz pograne bez bota ; / |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() Tzn. ze Ci którzy używali NG dostana bana ? niby jak cipy to sprawdza...
btw. Cussler Ty w tydzień po hacku zarobiłeś więcej kasy niż ja przez rok ![]() Ostatnio edytowany przez Cugu-Peta - 09-07-2008 o 22:34. |
![]() |
![]() |
#1478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Gildia: Chill Out
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Masz dowody że używam bota ![]() Plx pokaż bo przez ostatnie 2-4 miechy nie botowałem... ofc...mam blackd i ng ![]() Lol żebyś potem nie szukał mi tu screenów z botem bo to by był żal Oo
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() No wariaty jest już nowa wersja NG, i nawet TA i napisali taką sexy noteczkę:
Tibia Auto 1.17.5 working with the new Tibia client 8.21 has been released and is available for download in our download section! Because of the recent banishment event use the bot with caution! This TA version does NOT include any new algorithms against the new bot detection mechanism Tibia introduced! Ale jedna rzecz mnie śmieszy TibiaCam Tv wpierdlają nowe filmy jak nie działa pod nową wersją, przypominam, że mamy już 8.21 cały jebany Cipsoft. Z tego co zrozumiałem to używanie TibiaCam który jak myślę również według tych 4 kutasów z Niemiec ingeruje z w klienta jest nielegalne. Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 10-07-2008 o 08:43. |
![]() |
![]() |
#1480 |
Użytkownik Forum
|
![]() MUsze przyznać że speedy niezły jesteś xD W ciągu jakichś 20 minut napisało do mnie z 10 matołów na gg wysylajac wiadomosci o tresci "siema cygan" xDDD
![]() A dla mnie to pojebane ;] Boty nie ingerują zbytnio w klienta, to są inne programy. Mysle ze chodzi tutaj o mc xD Pozatym po co byliby teraz gmowie? Straciliby 95% pracy xD Zloze sie ze cipsoft wcale nie "ukarał" 600~ graczy, tylko to jest ostrzeżenie dla pozostałych, że jak włączą bota to MOGĄ zostać złapani ;] Ostatnio edytowany przez EnC0re - 10-07-2008 o 08:55. |
![]() |