![]() |
#1461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() BLA BLA BLA PSIAKU A CO Z WAREM BO CHCE ZOBACZYC JAK SCIERA GINIE... SERVISY BYLY I BEDA DARMOWE. IZI KTORY GRA HAALLYM, PRAWDA JEST TAKA ZE HAALLY - GRZEGORZ XXX OPUSCIL SIE W NAUCE PRZEZ TIBJE & MAMUSKI I MUSI WALIC RETAJRED. JAK TO POWIEDZIAL KIEDYS MADRY CZLEK EKSP SIE SAM NIE WBIJE ![]() JA W MOIM TECHNIKUM ZDAM, A TY GRZEGORZU? ![]() BULKA BYLA I BEDZIE DOBRA. A CO TAM U PANA AKA "WEZ MI WYJMIJ SPODNIE BO EKSPIE I NIE MOGE"?? MISKI Z CONVIDENTS PAMIETAJCIE, JA TU JESZCZE NIE SKONCZYLEM ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 29-12-2009 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2009
|
![]() Jestem Kurwa z cIEBIE dumny Jol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2009
|
![]() ej a ja tez moge do gildi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() Hahaha, widzę już nowe plotki chodzą xDDDD
A zdam w moim liceum bez żadnych problemów, ale kurde niektórzy muszą pisać prezentację maturalną, a do niej muszę poczytać troche książek + obejrzeć kilka filmów. W nauce się opuściłem? Myślę, że średnia 3,5 w klasie maturalnej nie jest zła kucharzyku ;] A o głównym powodzie mojego retired Ci co mają wiedzieć to wiedzą - Ty nie musisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 11 2009
|
![]() @juby
co z tego ,ze zdasz jak po tym twoim technikum jedyna perspektywa to krecenie kebabow?:< |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
|
![]() psiaku co dostałeś na gwiazdkę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Użytkownik Forum
|
![]() chusteczke do przecierania czola
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juby, ja pierdole , daj sobie juz spokoj.. To juz jest załosne.. Niemasz czym grac i sie napinasz na tym forum.. Juby, prosze..
![]() |
#1471 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 11 2009
|
![]() no wiec juby wy*******aj;c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kucharz>Szef kuchni - technikum Wole zostać kucharzem i zrobić sobie obiad, niz zostac elektrykiem, slusarzem badz mechanikiem. ALEEEEEEEEE co ma moje rl do tibji? Jeszcze tego nie polaczylem jak Izi. Mastah Dan zmienia wlasciciela, pala oddaje w sentymencie do tego chara pewnej osobie, takze nie bd miec zadnego chara na guardi. ALE OD CZEGO JEST ALLEGRO POLACZKY TIBJA MOJIM RZYCIEM JEST CONVIDENTS TEAM GUARDIA _/ Haally jak dobrze pamietam miales kolego ktory chcial ze mna "potanczyc". Nie spotkalem go jeszcze ;/ Jak to XAX ooooooook, bedzie smiesznie oky? Nie umiem tanczyc walca, ale wolnego mogeeeeeeeeeeeeee <znaczky> GRZEGORZU NAUCZYLES SIE ODGRZEWAC ZUPKE? YHM GRZEGORZ PRZECZYTAL CO MIALEM MU DO POWIEDZENIA, A TERAZ IZI ALBO ANCZEJ ZACZNIE FIGHTOWAC TO LUBIE ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 29-12-2009 o 19:55. Powód: MUSIALEM DODAC TO I OWO O TAKKK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2009
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
kocham Cie kurwa. xD |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2009
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() Hejka --- IziNieKielbasa dodał 19 minut i 11 sekund później --- ; D ![]() Ostatnio edytowany przez IziNieKielbasa - 29-12-2009 o 22:04. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2009
Imię: Elphy Xenis
Poziom: 252
|
![]() Kurwa juby dobrze ,ze uwazalem Cie za idiote ale nie wiedzialem ze jestes az takim wielkim... Nie pisz na tym forum bo nikt Cie o to tutaj nie prosi rob se miliony charow kupuj se 2 miliony charow ale kolegow za pieniadze nie kupisz... Tyle mialem do powiedzenia nie wysilaj sie i nie pisz nic do mnie bo wchodze tu raz na ruski rok i nawet nie przeczytam co napisales do mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pava
Profesja: Elder Druid
Gildia: Green Street Elite
Poziom: 380
Skille: 24/32
Poziom mag.: 99
|
![]() Jedno zero wypina dupę na drugie zero a obaj niewiele mają do powiedzenia. Może jakieś porządki, żeby usunąć stare śmieci? Na miejscu tych starych i tak pojawią się nowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolegów za pieniądze nie kupie, ale pseudo kolegów na hajs wyjebie. Proste nara
![]()
![]() |