![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio grałem w Propha moim derwem ( znaczy nadal gram, dwie misje mi zostały ), i muszę powiedzieć że tam też są ludzie
![]() Ale tak swoją drogą to jakoś easy mi się gra w porównaniu z tym, co było warkiem ( pomijam ofc. początek, ale np. Iskrze dałem radę, a warkiem nie ;s )... Ehh... fajne czasy dla mnie były, nie wiedziałem co to porządny build, nie znałem 80% skrótów ( a nadal nie wiem co to np. vanq, o którym ciągle gadają na guild chacie ;[ )... Czyli w sumie dużej różnicy nie ma, nadal jestem n44bem! ^_^ Aktualny stan mojego armora ( którym ostatnio się trochę zajmuję ): ![]() Na pewno zmieniam kaptur, nad torsem jeszcze myślę, bo ciągle jest za ciemny, pomimo takiego samego kolorowania ( na screenie jest to biały, a tors wygląda jak szary ;x ). @down: Kaptur primeval imho sux, tak wkurzająco zakrywa oczy ;[ Najbardziej z kapturów mi się Obsydian podoba, tyle że jest... drogi ;< Hmm... tors zmienię na Vabbian... Przynajmniej kolor będzie mniej więcej podobny ( tamte są za ciemne ogólnie )
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 28-01-2009 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() A Prop koksi bo ma najlepsiejszą fabułę.
Armor do chrzanu, ale takie już są hybrydy. Ja mam dervem tors,nogi elite sunspeara/łeb primevala/lodowcowe rękawiczki i noob butki. Wszystko oprócz butów na biało. Kiedyś wklęję może... Derv to mało wartościowa postać; zapomniana na wypadach. Wyjaśnienie słowa vanq: (Hide, bo jak zobaczysz, to już nic nie będzie takie same) Ukryty tekst:
Taa... jak będziesz dalej grał w tą grę to za kilka miesięcy/tygodni se pomyślisz... Urgh, ale n44bskie buildy miałem jeszcze w styczniu... Only for faction: Lecę rezać Rit/Par Urną Żywotnej Naomei + "Jeszcze tu wrócimy" na ab...
![]() |
#1464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @X-0
Eeee, nie martw sie... Ja gram juz w GW od dluzszego czasu i niektorych pojec, skrotow i zasad do tej pory nieznam. Jednym slowem newbie >.< Moze to przez to ze nie siedzialem na forach o GW i za wiele nie czytalem o otaczajacym swiecie GW. Tak poza nawiasem zaczolem grac w Nightfall'a i dobijam moim derwiszem lvl i tytul zeby kontynuowac misje glowne. Jak narazie mam lvl 10. ;p Pozatym wydaje mi sie ze Factions jest nieco lepsze od Nightfall. ![]() @edit X-Zero gdzie zakupiles ten wybajerowany kaptur!? o.O Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 30-01-2009 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeno, że naturalny kolor tego kaptura to brązowy i można tylko nieliczne fragmenty przefarbować. ;Imho trzeba by cały set lub na brązowo resztę przemalować... A biały koks!
Dajcie mi na pm nicki < > @edit Mój stały dervisz... za miech rocznica: http://img502.imageshack.us/my.php?image=dervwf9.png To jest warek... warek ma nawet spoko na armor, ale na low ustawieniach, na których gram to wygląda tragicznie: http://img216.imageshack.us/my.php?image=warss2.png Main pve char, nec: http://img216.imageshack.us/my.php?image=nectm7.png Najładniejszy armor ze wszystkich moich postaci, może go kiedyś na obsi zrobię. Rit: http://img204.imageshack.us/my.php?image=ritth0.png
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 31-01-2009 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kaptur kupiłem w kościanym pałacu ( prawie koniec nf'a ).
Imho ten kaptur mi się nie podoba, nie lubię zakrywać twarzy, najbardziej zależało mi tu na naramiennikach... A jedyne z Nf'a które mi się podobają to właśnie ten i obsidian... No i prim, ale kaptur zakrywa oczy ;[ Nightfall nie potrzebnie wymusza robienie questów / expienie na początku. Ehh... Dopóki nie zdobędę factions pozostaje mi robienie misji na tytuł i zbieranie na zmianę armora... Patrzeć nie mogę na tą mieszankę ;[
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-09-2012 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pokazujemy postacie? Okej, tak prezentuje się moja:
![]() Sety baardzo stare, dawno nie grałem. Myślę jednak, że najgorsze nie są ;) Miałem jeszcze ritkę w 15k Luxon i mesmerkę w Primeval, jednak... skasowałem je. Ano. Ritki trochę żałuję, ale mesmerki w ogóle. Ssie. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 02-02-2009 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() @WrD
To samo zrobiłam ze swoją ritką , też 15k luxon =P A niedawno założyłam mesmerkę i powiem , że to cudo <3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars
Poziom: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
|
![]() Ja juz wczoraj nabilem z 10 na 20lvl, przechodze kampanie w nightfallu, a potem biore sie za EotN.
Zdjecie mojego derwa i sina dam pozniej ![]() Btw. Zapodajcie swoje nicki w grze, bo jak narazie mam tylko X-0 i Kalasantego. Fajnie by bylo sie razem gdzies spotkac, bo samemu grac jest czasem nudno ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co Ci dwa derwy? O_O
Cytuj:
... i wyglądam jak podróba księcia Persji ;[ @edit: Ale cały motyw szaty z kapturem jest kul, tylko prim sux.
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-09-2012 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Cristal
Na co ci dwa dervy ;]?!? Przeżyj to jeszcze raz? @Mesmer>Monk Mesmerów przyjmują do teamów; nawet takich pro teamów. A co do monków, to ja swojego skasowałem, bo nudny był... i to zależy czy leader cię błaga... Sytuacja: idziemy na fow, zbieramy się o 18 i nagle stawia się 5 monków :>, to co rojway <oczywiście, że nie, bo te monki mają tylko heal>? Przewagą mesów jest to, że należą do najrzadziej wybieranych klas postaci... Poza tym ja osobiście wolę kiedy tylko można hero monków... bo oni nie afkują. @Bluray Tak! Kupmy hełm za jakieś ~20k tylko po to, żeby go zakryć. Ja osobiście polecam bandane i tym podobne, ponieważ wystarczy włożyć runkę i już masz inny atrybut hełmu ![]() ![]() A ja specjalnie kupiłem primevala, bo ma fajne naramienniki i zasłania oczy. Rzecz gustu ![]() Oo! Pacz zagadaj do mnie jak będziesz. X-0, Ty i ja, to już prawie team arena :>!
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 04-02-2009 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mes jest jednak niedoceniany przez większość graczy, ja przynajmniej miałem problem z dostaniem się do party.
Ale fakt, jeśli drużyna ma już ~2 monków, nie dostaniesz się. Za dużo tego teraz lata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Guild Wars
Gildia: Guild Wars
Świat: Guild Wars
|
![]() A ja gram w Guild Wars Łowcą
![]() Oto fotka mojego wspaniałego Łowcy na tle Twierdzy Maatu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
|
![]() Ey a mam pytanie czy ta gra jest płatna (znaczy taka jak WoW)?A można ją pobrać tak jak tibie czy silkroada?