Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-05-2006, 13:29   #1461
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ehh, szkodi, szkodi, prawidziwi kumple? dziwie sie ze ufasz ciagle tak duzej grupie osob demiego tez do niej zaliczasz?
demiego nie zaliczam do swoich prawdziwych kumpli ze wzgledu na to ze tak naprawde duzo o nim nie wiem choc czasami gadalismy to nie mielismy mozliwosci/checi poznania sie lepiej. co do kumpli to czy ja gdzies powiedzialem ze jest to ardzo duza grupa osob? sa ludzie kotrym ufam i to calkowicie i Ci z ktorych ogolnie smieje sie jako z choragiewek.
szkodi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2006, 13:38   #1462
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
demiego nie zaliczam do swoich prawdziwych kumpli ze wzgledu na to ze tak naprawde duzo o nim nie wiem choc czasami gadalismy to nie mielismy mozliwosci/checi poznania sie lepiej. co do kumpli to czy ja gdzies powiedzialem ze jest to ardzo duza grupa osob? sa ludzie kotrym ufam i to calkowicie i Ci z ktorych ogolnie smieje sie jako z choragiewek.
szkoda, to mialo byc podchwytliwe pytanie
ale w sumie lepiej dla ciebie
w zmaiany nie wierze bo w tematach ktore podalem wczesniej jasno widac, ze nikt z leadership furions na to w ogole nie reaguje.
stary 29-05-2006, 13:48   #1463
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nikt z leadership furions na to w ogole nie reaguje.
tak jest przeciez zawsze w gildii rzadzacej. ja jednak daje tej gildii max 2 miesiace przetrwania bo znajac zycie to nastapi wewnetrzny rozlam i bedzie to co z Righteousness.
szkodi jest offline  
stary 29-05-2006, 14:21   #1464
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
tak jest przeciez zawsze w gildii rzadzacej. ja jednak daje tej gildii max 2 miesiace przetrwania bo znajac zycie to nastapi wewnetrzny rozlam i bedzie to co z Righteousness.
no tak, tylko ze demi zawziecie deklaruje ze bedzie cos zmienial, wiec ma okazje sie wykazac, i nic..? czyzby kolejne puste slowa i obietnice?
stary 29-05-2006, 14:52   #1465
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Aylitha, Blooc, Van Hellsinghs oraz Vidente robili Annihilator room. Padl Blooc, Van wziął SoV a Vid i Aylitha SCA
Isildur's Earl jest offline  
stary 29-05-2006, 15:06   #1466
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Lojalność,osądza mnie wielu z was o jej brak,ale czy napewno?Wyciągnełem z Vidente wszystkic,którzy byli lojalni do nas w Ubreakables,Corlica niema w Furions bo nie chce ale w każdej chwili może o inva napisać i dostanie.Właśnie ustalam zasady dla gildi chcecie mi pomóc piszczie co byście chcieli.Będę próbował wam pomagać piszcie do mnie co wam się nie podoba w zachowaniu ludzi z gildi.A co do lojalności wobec siebie to nie mam problemów walczyłem z PAing od dawna teraz mam szanse na zmiane na tym servie na lepsze i postaram się ją wykorzystać.

hmm zastrzeżenia do gildii?? no to jak już pisałem w Furions są thiefy
np Lady Ismena
Pawio jest offline  
stary 29-05-2006, 15:12   #1467
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
no tak, tylko ze demi zawziecie deklaruje ze bedzie cos zmienial, wiec ma okazje sie wykazac, i nic..? czyzby kolejne puste slowa i obietnice?
co robil veccia cz konda kilkukrotnie?
szkodi jest offline  
stary 29-05-2006, 15:17   #1468
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

hehe panowie to tylko gra. Tak naprawde nigdy nie będzie wszystkim dobrze (komuniści chcieli tak zrobić jak wyszło nie muszę chyba opowiadać). Tak naprawdę zawsze są ci dobrzy i ci źli, huntowani i huntujący, itd... Co może zrobić?? nic. Przecież w Furio~~są te same osoby co w patsah i Right~~. Cuż można zrobić?? tylko grać i zobaczyć co będzie dalej. Z całą pewnością ta gildia się rozpadnie tuż po wojnie. Po jednej stronie Right po 2 reszta (nie wiem jak langan team). Za parę tygodni będzie nowa wojna (w końcu patsi muszą z czegoś żyć a paymenty to dobra rzecz ) A ten temat będzie się ciągnął i ciągnął . Riven i keekez będą musięli poczekać do nowej wojny w której powrócą do Right~~ żeby im "pomóc" w boju. Ciekawe kto teraz stanie przeciwko Kondzie?? moze ankieta ja bym obstawial Kardeara lub raa. Hehe i tak sie dziwie że jeszcze się nie wziął z kardeara (pewnie dlatego ze slabo expi, Kardear oczywiscie)
jastr jest offline  
stary 29-05-2006, 15:18   #1469
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Domyślny

Co odnoście Haldira chcesz wiedzieć??Że mój rl bro miał passy do niego??Że ja miałem?Ze jak kupil postać koleś i nie miał na nic kasy to pożyczyłem mu.I to,że gdy ja potrzebowałem kasy to rl bro mi pożyczył z Haldira i mam zamiar mu to oddać??I,że w żadne problematyczne sprawy go nie wmieszałem?Co chcesz wiedzieć??;] Fajnie,że te posty robią osoby z GBS,która to gildia Pkeju tylko i nic więcej.Z Maritzaa nie jest pewne do końca czy kłamała czy nie bo Anurchy wywaliła ją i Excaila z beryli(a raczej dołączyła do ich wrogów).W tej chwili jesteśmy w trakcie wprowadzania reguł w gildi i jestem pewien,że nie zmienie tego w 1 dzień ale musi to zająć dużo więcej czasu.
Demiphant jest offline  
stary 29-05-2006, 16:30   #1470
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Co odnoście Haldira chcesz wiedzieć??Że mój rl bro miał passy do niego??Że ja miałem?Ze jak kupil postać koleś i nie miał na nic kasy to pożyczyłem mu.I to,że gdy ja potrzebowałem kasy to rl bro mi pożyczył z Haldira i mam zamiar mu to oddać??I,że w żadne problematyczne sprawy go nie wmieszałem?Co chcesz wiedzieć??;] Fajnie,że te posty robią osoby z GBS,która to gildia Pkeju tylko i nic więcej.Z Maritzaa nie jest pewne do końca czy kłamała czy nie bo Anurchy wywaliła ją i Excaila z beryli(a raczej dołączyła do ich wrogów).W tej chwili jesteśmy w trakcie wprowadzania reguł w gildi i jestem pewien,że nie zmienie tego w 1 dzień ale musi to zająć dużo więcej czasu.
zapomniales powiedziec ze halidrem odszedles albo ty albo brat z jego gildii, i dolaczyles do wojny, calkowicie bez jego zgody, kase tez wziales bez jego zgody. gydby sam nie odszedl jak tylko sie dowiedzial to by byl teraz w HWL. keidy ty sobie w tym czasie nic nie ryzykujac doszedles do strony przeciwnej.

fajnie ze jestem z GBS, hahaah xD mnie tam nie chca
stary 29-05-2006, 20:19   #1471
Bilbag
Użytkownik forum

Bilbag's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isildur's Earl
Aylitha, Blooc, Van Hellsinghs oraz Vidente robili Annihilator room. Padl Blooc, Van wziął SoV a Vid i Aylitha SCA

A czy van nie robił juz wcześniej aniego?

COMMENT:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van Hellsinghs

COMMENT:

22:34 You see a demon armor (Arm:16) It weighs 80.00 oz.

First Demon armor on Galana Apr 08 2006, 23:19:34 CET
Bilbag jest offline  
stary 29-05-2006, 20:33   #1472
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bilbag
A czy van nie robił juz wcześniej aniego?

COMMENT:
to taka ladna sciema byla ze zrobil wczesniej :x

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Ciekawe kto teraz stanie przeciwko Kondzie?? moze ankieta ja bym obstawial Kardeara lub raa. Hehe i tak sie dziwie że jeszcze się nie wziął z kardeara (pewnie dlatego ze slabo expi, Kardear oczywiscie)
dla twojej informacji - raa to kumpel z rl kondy inna sprawa ze raa gra w wowa i raczej malo prawodpodobne zeby wrocil pgowac w tibie jezeli zajaral sie ta gra. kardear? tez raczej nie. inna sprawa ze raczej ludzie zaczna bic sie o wladze jak konda pojdzie do woja
szkodi jest offline  
stary 29-05-2006, 20:45   #1473
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

@up wiem że raa jest" w kręgu" rl Kondy ale niczego nie wykluczam (tego że teraz gra w wowa nie wiedziałem ) to że ktoś się zna w rl nie oznacza że nie mogą ze sobą powalczyć . (w końcu pisałem już kilkukrotnie że większość wojen jest wywoływanych lub prowokowanych przez patsów. Czemu nie wiem paymentsy, likwidacja niewygodnych wysokich lvli, nuda...). Czemu Kardeara wykluczasz?? fakt raczej nie pg ale... Pa i Pk (podobnie jak venezuela i można też rivenna pod to pociągnąć w końcu padł bo kogoś tam zabił i lady jah zaatakował chyba), Jest starym przyjacielem Kondy nie z Rl (podobnie jak wcześniej wymienieni). Może Konda kieruje się słowami piosenki( ...znów się zepsułeś, wiem co zrobię zamienie cieeeeebie na leprzy model ).
jastr jest offline  
stary 29-05-2006, 20:52   #1474
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Właśnie wyleciała pierwsza partia ludzi którzy poczuli zef i zaczeli PA - forum Galany na ten temat teraz mówi wiele i to ciągle te same osoby. Mowa o Sir Zemus, Dray'Hybertos i Ravetonie. Nie wykluczone że niedługo poleci więcej abuserów.

Co do deda za free Zancepsa to "oprawcy" już powli spłacają swój dług wobec tibijskiego społeczeństwa Tym razem Keyworksowi, Rikiemu Tiger i Dejwidkowi sie nie udało
Lord Hybrid jest offline  
stary 29-05-2006, 21:52   #1475
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Bon Devil stracił SOVA po tym jak pożyczył go Szkodi Kastroyko. Dziwne że ludzie maja zawsze hacki po tym jak pożyczął od kogoś jakieś cenne itemy albo poprostu ściemniają za co mógłbym postrawić stówkę ze Szkodi Kastroyko....... Żałosne -.-

Btw. Kto mi pożyczy eqp to jutro powiem ze hacka miałem?

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 29-05-2006 o 21:53.
Lord Hybrid jest offline  
stary 29-05-2006, 22:07   #1476
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Właśnie wyleciała pierwsza partia ludzi którzy poczuli zef i zaczeli PA - forum Galany na ten temat teraz mówi wiele i to ciągle te same osoby. Mowa o Sir Zemus, Dray'Hybertos i Ravetonie. Nie wykluczone że niedługo poleci więcej abuserów.

Co do deda za free Zancepsa to "oprawcy" już powli spłacają swój dług wobec tibijskiego społeczeństwa Tym razem Keyworksowi, Rikiemu Tiger i Dejwidkowi sie nie udało
dzis Lord angel of fires wywalil Colorionticostes z hydr, biedak pisal do komdy ale bez zadnego rezultatu.
_PiteroS_ jest offline  
stary 29-05-2006, 22:20   #1477
ProCZOP
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2006

Domyślny

BON tracił SOV'A ?
To Szkodi Kastroyko go pożyczył i stracił no więć to nie sprawa BONA co z nim robił. Powinien mu odkupić albo przynajmniej kase oddać. Tylko skąd weźmie. :/
Takie jest moje zdanie.
stary 30-05-2006, 00:12   #1478
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Domyślny

Colorionticostes pisał i do mnie ale sry bardzo zajęcie spawna to jest expienie tam,a nie stanie 40 min i czekanie jak nikogo tam niema,Lord Angel przyszedł tam i żadnej hydry nie było zabitej ,a Colorionticostes powiedział,że jest tam 30-40 min-,-

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 30-05-2006 o 00:14.
Demiphant jest offline  
stary 30-05-2006, 00:54   #1479
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Bon Devil stracił SOVA po tym jak pożyczył go Szkodi Kastroyko. Dziwne że ludzie maja zawsze hacki po tym jak pożyczął od kogoś jakieś cenne itemy albo poprostu ściemniają za co mógłbym postrawić stówkę ze Szkodi Kastroyko....... Żałosne -.-

Btw. Kto mi pożyczy eqp to jutro powiem ze hacka miałem?

nie wypowiadaj sie dzieciaku jak nie wiesz co jest grane. sova to on mial juz ponad miesiac i nic sie nie dzialo. najwazniejsze to to ze bon wcale nie mysli ze kastroyke hakneli. wiec prosze noobeczku nie wypowiadaj sie na tematy na ktore odpowiedzi nie znasz.

Cytuj:
Colorionticostes pisał i do mnie ale sry bardzo zajęcie spawna to jest expienie tam,a nie stanie 40 min i czekanie jak nikogo tam niema,Lord Angel przyszedł tam i żadnej hydry nie było zabitej ,a Colorionticostes powiedział,że jest tam 30-40 min-,-
z tym sie zgodze. COlorio~ robil tak kilkukrotnie i mi. Tak go tez wyrzucalem bo zachowuje sie typek smiesznie

Ostatnio edytowany przez szkodi - 30-05-2006 o 12:07.
szkodi jest offline  
stary 30-05-2006, 01:05   #1480
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
nie wypowiadaj sie dzieciaku jak nie wiesz co jest grane. sova to on mial juz ponad miesiac i nic sie nie dzialo. inna sprawa ze doggie gral bonem a najwazniejsze to to ze bon wcale nie mysli ze kastroyke hakneli. wiec prosze noobeczku nie wypowiadaj sie na tematy na ktore odpowiedzi nie znasz.
Jesteś młodszy wiekiem więc nie mów mi tu kto jest dzieckiem i kto się tak zachowuje. Ale oczywiście nie mam zamiaru się tutaj kłócić, bo i tak wciśniesz wszystkim, że ty wiesz najlepiej co i jak Pozatym tak to jest jak sie gra charem a potem go sprzedaje prawda szkodi/rahilli? Nigdy nie wiadomo kiedy hacknie
Lord Hybrid jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania