![]() |
#1461 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Pokaż mi zdanie gdzie napisałem że to ja go zabiłem, znając Shanoza nie da mu spokoju do końca jego zasranych dni ![]()
|
![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() @Saxe
Dobry to ty jestes w teorii, ciekawe jak w praktyce... No ma na 2 ueki, o ile wejda dobre hity lol, minavand jak lal pollbulla to wszedl hit za ~~480, to faktycznie, zdjalbys mnie na 2 hity :S, zreszta jak walczyles z n00bami co sie uhac nie umieja podczas walki z sorcem to co ja poradze ze teraz masz takie spaczone podejscie do walki? :S |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Mebi
Dobra nie uscislilem tego ale mowa byla o lvlach 100 sorca i palla wiec w/e @Karol Nie trzeba byc lamusem w uhaniu zeby pasc od sorca. Jezeli twoje sd weszlo by minimalnie po moim ue to zanim ci exhaust zejdzie zgarniesz nastepne ue. Nawet jezeli wejda slabe hity to utani gran~ i popijam sobie manaski i probuje znowu. Armor ma tez znaczenie na dmg od czarow wiec nic dziwnego ze w knighta na 120 lvlu wchodzi ue slabsze niz w palla co biega w c legach i blue robie. A jezeli chodzi o praktyke to gdy wszystcy expili jak poje... to ja pol roku gralem dzien w dzien na otsach pvp i sie co nieco nauczylem. @Cafe in da Poznan Ta faktycznie zjebali z tym przyjazdem w srodku nocy jak juz polowa ludzi sobie poszla. Mogli by wpasc za dnia to by sie jeszcze jaka popijawe urzadzilo. |
![]() |
![]() |
#1464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() 10:51 You lose 36 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:51 Sathan Bell: exura gran 10:51 You lose 71 hitpoints due to an attack by a dragon. 10:52 Sathan Bell: boh 10:52 Sathan Bell: dawaj 10:52 Sathan Bell: ok 10:52 You lose 228 hitpoints due to an attack by Sathan Bell. 10:52 Sathan Bell: lol 10:52 Grebol Maciek: utani hur 10:52 Sathan Bell: utani gran hur 10:53 Grebol Maciek: utani hur 10:53 Sathan Bell: utani gran hur 10:53 Sathan Bell: Aaaah... 10:53 Tora Takes Zemsta: GGremb 10:54 Anki Sci'dozo: What happened? 10:54 You see Sathan Bell (Level 97). He is a master sorcerer. 10:54 Sathan Bell: hunted. 10:54 Grebol Maciek: ku**a 10:54 Grebol Maciek: nie zaplace 10:54 Sathan Bell: wiem 10:54 Sathan Bell: padniesz Ms. Sathan nie robi PA ![]() Huntuje ludzi za to ze mu sie PA nie udało zrobic. A no i gz pvp dla tego ownera który nie potrafi ubic 97 ms 47 ek ;P Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#1465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
On cie nawet nie probowal zabic ahahahahhah, chcial tylko wyludzic bohy dostales tylko 1 sdka ![]() Wiec co ty pierdolisz, ze nie mogl cie zabic noobie!
#1466 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To po co mnie ganiał po pustyni ? Many na ue mu zabrakło ![]() Potrzebuje wiele lekcji od ciebie jezeli chodzi o PA ![]() I potem taki tekst ,, moglem odrazu zabic " = potem tez chciał tylko sie nie udało. Nie wiesz jak było to zamilcz ![]() Jezeli ja jestem noobem to ty jeszcze wiekszym _/ Gremb
|
![]() |
![]() |
#1467 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1468 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na Hita? a lesiu sra w te sreberka ![]() Gremb
|
![]() |
![]() |
#1469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Imię: Sathan Bell
Gildia: Boom Fight
|
![]() W jaki sposob moglo mi zabraknac many debilu jak ani razu z many nie dostales??? A gdybym chcial cie zabic to lezal bys na dragach po ktorych na red hp biagasz ty moj pvp masterze. Nie padles tylko dlatego ze niebylem pewnie czy sie czaja ;p
#1470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Saxe, w teorii to ty dobry jestes. Grales pol roku na otsach i mowisz ze bys potrafil zabic? lol, srry winnetou ale po otsach tez duzo smigam i jakos nie zdarzylo mi sie pasc od sorca na tym samym lvlu.. nawet 2 sorcow nie da rady jak pizdy nie beda potrafily w jednym czasie ue strzelic... a potem lata taki za mna i mowi ze mam bota albo uhmacro lol, staary
|
![]() |
![]() |
#1471 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
NIe będe się wyzywał na forum bo to nie miejsce na takie rzeczy ![]() Ostanie co napiszę do tego tematu. Chciałem pokazac kazdemy niedowiarkowi ze robisz PA na lvlach o połowe mniejszych. Masz nie poprawnie z klepkami ![]() Pozdro dla Sathana Gremb
|
![]() |
![]() |
#1472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ehh ale w tym Wanted Academy to kretyni sa, mamy tutaj przyklad. Wiesz... Powiem Ci jedno, nie kozacz ze mu uciekles, bo sathan jak by chcial Cie zabic naprawde, walnal by 2 bursty i ue i by z ciebie loota wyzbieral. A do PA na czlonkach Wanted Academy to sie przyzwyczajajcie, bo my nie abusujemy niewinnych ale za to wanted academy (zgraja noobow) to jest super kasa, i free runes!
![]() |
#1473 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
kur.... to sie nazywa przenosnia!! wiesz co to znaczy czubku?? czy tibia juz ci tak na banie weszla ze nie masz pojecia !! NOOB |
|
![]() |
![]() |
#1474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() nie takie levele padaly od sathana
spokojnie by go zdjal, ale nie chcial zabic (tracic UJ) - przynajmniej robi to lepiej niz l0st w@r10r @Nosso Mc'Flurry podnieca was robienie pa na academy? wyskoczcie do prawdziwego wanted, a nie tak jak ty pz camp przez pol wojny Ostatnio edytowany przez frances111 - 30-06-2006 o 15:21. |
![]() |
![]() |
#1475 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W fragach to my wygrywamy -.- wiec milcz Wanted Academy i No Remorse darmowe runki mozna ich klepac nawet noobkami ![]() @Grebol Zrobiles z siebie niezlego idiote prosimy o wiecej pvp masterze haha !! ![]()
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 30-06-2006 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#1476 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiesz zdanie Twoje czy forumowego bosssA Nosso mnie zabradzo nie interesuje ![]() skonczyłeś ? wyjdz ![]() Miałem na mysli co innego niż to ze uciekłem. By Azura była grywala trzeba wyeliminowac takie osoby jak ty ! Gremb
|
![]() |
![]() |
#1477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grebol nie wiem poco sie kłocisz ale prawda jest taka ze jak by chciał to by Cie uwalił a bys nie wiedział nawet kiedy....
Mowisz ze by skoczył do 100 lvla a jestem Ciekawy czy Ty bys dał rade zabic SAM 40 mastera... Ostatnio edytowany przez Mioduch - 30-06-2006 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#1478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() @up
Ciebie to by napewno zabil ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#1480 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grebol
Cwaniak z ciebie na forum zapraszam 10 min przed 9 rano dam ci party bo szkoda uj i zobaczymy dokad dobiegniesz z tych twoich smoczkow haha Pozwole ci nawet krecic filmik zebys mogl popisac sie na forum jezeli uda sie tobie uciec daleko Sir Damian Mora mnie wyzywal w dp cwaniak napisalem jemu ze go jebne przed resetem to przeprosil ale to nic nei zmienilo na drugi dzien sie wylozyl i polecialo z niego ponad 200k+ bo akurat robil pa i reda wbil I zeby azura byla grywalna to nie wystarczy sie pozbyc mnie i sathana trzeba bylo by sie pozbyc rowniez wanted Na takich noobkow jak ty nie zwracam uwagi mam to gdzies kto co gada ale wyjasnilem ci co nieco