|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#14862 |
Guest
|
![]() Mam do ciebie Seetho pytanie. Kim ty jesteś? Używałem tego użytkownika(Seetho, niegdyś znany jako Skryba Seetho aka Włatca Demonuff) dobre pół roku temu, jednak przestałem grać w tibię i na niego nie wchodziłem. Skąd masz tego użytkownika? Pisz sobie pisz, bo mnie on nie interesuje, tylko chcę wiedzieć, czy jesteś którymś z kolegów. Odpowiedź daj na pw/tutaj, mi to obojętne.
Ostatnio edytowany przez RealSeetho - 04-06-2009 o 15:38. |
![]() |
![]() |
#14863 |
Użytkownik Forum
|
![]() bedzie wpierdziel
![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 14-06-2009 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() Youen opowiedz nam cos o zabijaniu ziomkow z timu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14865 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiadomość usunięta przez użytkownika.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14866 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14867 |
Użytkownik Forum
|
![]() 17:29 Oro [2]: 17:28 Chinata [91]: SELL PACC! 17:29 Statement of Chinata reported.
chyba ktos bedzie mial bana ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 04-06-2009 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14868 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu RealSeetho. Tamten frajer co wcześniej pisał z tego (nie swojego) konta nie będzie już was męczył (przynajmniej tym kontem). Właśnie usuwam wiadomości, które ten baran napisał.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 04-06-2009 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14869 |
Użytkownik Forum
|
![]() Belyssis [195]: exevo vis hur
HAHAHAHAAHHA morczny jestes !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14871 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie byl fiszkela ? xespoz byl na 45 sorcu no ale fiszkeli nie bylo :<
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 04-06-2009 o 22:01. Powód: infamia bije :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#14872 |
Użytkownik Forum
|
![]() boozar vs Youen 0:1
zwidek vs Youen 0:1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14874 |
Użytkownik Forum
|
![]() Catz vs Youen 0:0 xD
![]() |
#14875 |
Użytkownik Forum
|
![]() na Ciebie tez przyjdzie pora, jestes na mojej liscie
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 04-06-2009 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14876 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede sie zblizac na zasieg e wave i UE, gorzej jak zaczniesz z sd strzelac xD
![]() |
#14878 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny masslog na furorze:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=olk1zdt6sbekxi7l Troche fragow sie posypalo.
![]() |
#14879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() A był ktoś może na Pergoli? Było na co popatrzeć ;]
![]() |
#14880 |
Guest
|
![]() Ja byłem. Starzy należą do DIG'u i mieliśmy bankiecik w hali (na stojąco AUGAHhahaahuHAUIHU o.O). Ale jedzenie, konkret.....
Co do pokazu to trzeba przyznać, że był wyje***y. Ogólnie myślałem, że będzie tylko woda na kolorowo, ale te animacje na strumieniu wody.... ja ci nie piernicze, to trzeba zobaczyć. (Chociaż mieli 8-10 min. opóźnienia). Ogólnie to przekozacki był pokaz fajerwerków ''w tle?'', oraz ten hologram niedzwiedzia... no totalny obłęd. |
![]() |