![]() |
#1481 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() LOL. Będzie dalej sobie tak wyliczać, ilu jest kibiców danego klubu? A wiecie ilu jest kibiców waszych klubów nie wypowiadających się w tym temacie :/?
![]() |
#1483 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up:No i fajnie jest xd
@topic: Co do Tottenhamu to uważam, że wysoko będą w tym sezonie w tabeli na koniec i jeszcze z pewnością urwą punkty komuś z czoła tabeli. Dlatego Yoh - ja tam aż tak spokojny bym nie był, bo Berbatow i młody Bale, ktory jest wg mnie objawieniem tego sezonu póki co mogą podciąć skrzydła Kanonierom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Byl ten gol z chelsea, zobacz sobie karmera z boku, co do tottenhamu to slabiutko, man city wyzej bedzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() jak dla mnie spurs maja 2 dobrych graczy: aaron lennon, jermain jenas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() PIEPRZYĆ LIGĘ ANGIELSKĄ : <<<.
A jest jeden kibic Milanu1111111
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1489 |
Zbanowany
|
![]() @up: Zaraz wpadnie ekipa z "Bluźnisz ! Przeciez to hiszpanie mają najlepszą ligę ! " "Nie ! To Włosi !", "To przeciez liga czeska wiedzie prym !"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieprawda, bo angielska, o !
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() zalezy jak dla kogo, ja lubie angielska bo tam jest druzyna ktorej kibicuje od 7 roku zycia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Kiedyś Liga Holenderska była super, ale w ostatnich latach drastycznie obniżyła swój poziom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Nie jedz na steerotypie plz.Kluby wloskie,ktore graja w europejskich pucharach,a takze Juventus,Empoli,Parma i Napoli graja ciekawa pilke.Czolowka klubow Ligi Włoskiej nie odbiega poziomem od ligi Angielskiej czy tez Hiszpanskiej,jednak we wloszech nie ma takich mocnych sredniakow(brzydkie okreslenie,wiem) jak w Anglii Totenham,czy tez ostanio Aston Villa(bylem pod wrazeniem ich gry) czy tez pare lat temu w Hiszpanii bylo Deportivo z naprawde solidna ekipa. Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 05-09-2007 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo Ligę Mistrzów zdobyła drużyna włoska, a Puchar UEFA drużyna hiszpańska?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Liga Holenderska kołuje mi trochę do Szkockiej, tylko że tutaj walczą o tytuł 3? ekipy, i tutaj jest największy nacisk na młodzież. Też ładna dla oka lecz jesli oglądamy Ajax, Feye, PSV, czy AZ?. Według mnie średnia liga. Liga Włoska taka jakaś harda, trudna spartańska, właśnie poprzez tą obrone, ale nie zawsze. Dla normalnego zjadacza chleba nudna, chyba jeśli ktoś kibicuje włoskiemu teamowi to tja, może dostrzec plusy. Bez oceny. Liga Niemiecka chyba najlepsza dla Polaka, ponieważ gra tutaj dużo rodaków, dla oka też jest dobra, lecz ostatnie pare lat jest słabe. Dobra liga, zawsze jest fajnie zobaczyć ligę z kraju który z nami graniczy, a liga jest w TOP5 w Europie. Liga Hiszpańska szczeże też dobra dla oka, nawet jeśli gra Osasuna z np, Huelvą, dodać jeszcze gwiazdy których jest tam narazie najwięcej, jest na dobrym wysokim poziomie u mnie na 2 miejscu, przed Niemiecką. Nie wypowiadam się o innych ligach które jednak zajmują już miejsca według mnie niżej niż 5 miejsce.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Zbanowany
|
![]() No i sie zaczeło xd To ja też wypowiem moje zdanie.
1. Angielska - Czemu ? Uwielbiam tą walkę na boisku, gdzie gracze pokazują prawdziwą wole walki, a nie tak jak w przypadku 50 % ligii włoskiej - zwijają się na murawie, jakby im sie coś strasznego stało. Ofensywna, angielska piłka jest doprawdy fantastyczna <3 Ofc z Anglii wywodzi się klub którego entuzjastą jestem xd 2. Hiszpańska - Mimo, że tutaj takiej walki nie ma, to moim zdaniem fooball hiszpański trzeba wyróżnić dlatego,że gracze wykazują się dobrą techniką. Ogólnie fajnie ogląda się mecze Hiszpanskiej. I to są dla mnie najważniejsze pozycje. Później leci już : -holenderska (Duużo bramek, wylęgarnia talentów) -włoska (Tylko ze względu na Juventus, który fajnie gra) -niemiecka (bo tak) Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co, Milan pokonał wszystkie 3 ?
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() A to na podstawie tej ,że ma 1 miejsce w rankingu UEFA i wystawiają aż 4 drużyna do LM .Wystarczy patrzeć na kilka sezonów wstecz to w finale znajdowała jakaś drużyna z angli ,choćby nawet sezon temu kiedy to 3 drużyny z angli były w pół finale.Oczywiśćie to nie znaczy ,że w innych ligach niema dobrych klubów ale ilość dobrych drużyn w angli jest największa.
![]() |
#1500 |
Zbanowany
![]() |
![]() Trzeba pokonac wszystkich aby byc najlepszym? Rozpisze ci to lopatologicznie
jesli sa polfinaly i klub a>b w drugim meczu c>d a w finale a>c to takze a>d qmasz kotq,czy tobie trzeba narysowac ?Oczywiscie gdyby odwrocic sytuacje gdzie bylyby 3 zespoly wloskie w polfinalach i arsenal ktory by wygral bys nie zadawal takich glupich pytan bo byloby Arsenal>Wlochy.Pozatym zdaje sobie sprawe ze swoim postem chciales mnie wyprowadzic z rownowagi,ale nie wyszlo ;] Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 06-09-2007 o 16:54. |
![]() |
![]() |