![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() bo to bylo o 5 rano gdzie wszyscy w miare normalni jeszzce spia =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kremas, na jakiego Ci az 2100 AP? ( wiem ze buffed) jak Ty niemasz w OGOLE HIT RATING. ;p
![]() |
#1485 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Za kilka dni niestety, ale będę musiał zakończyć przygodę na globalu i mam jedno pytanko - jaki serwer priv polecacie, żeby przyjemnie pograć sobie. Może Naxx czy jednak Wowscape? A może jakaś inna alternatywa dla wcześniej wymienionej dwójki?
#1486 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naxx. NIe ma takich lagow i mniej bugow(nieektore klasy sa bugfree)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1487 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej panowie, przegońmy temat o GW xd
![]() |
#1488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() wzielem jakiegos rogala na 2v2 zeby sprawdzic go
![]() mowi ze jestem very good po 1 grze xD ![]() 1770 atm z nim :/ btw mamy z 60 postow wiecej niz "Ci" z gw xDxDxD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Więc chciałby zacząć sobie zabawę z WoW'em.
Nie chce na razie wydawać na to pieniędzy(brak czasu, nie wiem czy mi sie spodoba) więc z komentarzy postanowiłem zagrać na Naxxramas. Nie wiem jak w ogóle zacząć ściąganie(umiem ściągać lecz nie wiem od czego zacząć) i o co chodzi z patchowaniem do danej wersji. Teraz ściągam podstawkę WoW'a która była "dołączona" do 10dniowego triala, nie wiem czy właśnie to mam ściągać, niech mnie ktoś oświeci i powie co ściągnąć dalej oraz co zrobić po tym fakcie. Wiem, że ktoś napisze: Pograj na Trialu, blablabla, lecz z tych 10 dni pewnie wykorzystał bym w małym stopniu tylko 3-4. Małe pytanko: Ile miejsca na dysku zajmuje WoW z dodatkiem? P.S Jeśli dostane odpowiedź, to zadam pewnie jeszcze jakieś "lame" pytania ;-) Ostatnio edytowany przez MALLuś - 21-04-2008 o 08:08. |
![]() |
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() A masz.
#1492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() mi zajmuje 9,5 xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#1494 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozmiar 9,48
to jest trochę okrojona wersja bez ss'ów i z kilkoma najpotrzebniejszymi addonami ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Mój największy wróg na 10man raidach pokonany!
![]() No i teraz mam nowego... ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy tylko ja czekam na Drakedog 8? Wiem, ze powstaje. Kiedy wyjdzie - nie wiem. A moze znacie inne filmiki, ale takie pr0, lockow albo innych pvp mastahow.
#1497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Filmiki z Vurtne na youtubie
![]() Kurczę, S Labs zrobione, ale nie wiem, jak wstawić SS-ki (foteka nie działa, HALP!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() photobcuket. Servery sa szybkie i nie przeciazane bez wzgledu na godzine. Odrazu po zaladowaniu masz 3 okienka w ktorych sa tagi html img oraz jeszcze jakis.
![]() |
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#1500 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hahah 1500 post tutaj =P
btw mam problem z MobMap na wersje 2.3.3 Sciagam to cos, potem zasysam baze danych. Wsadzam i wypakowuje to do addons i dupa pisze outof date. Moze ktos pomoc ? No i zajmuje mi to jakies 3mb gdzie u kumpla zajume 100+mb. Pomoze ktos ? Ewentualnie wsadzi to na rapida lub *********** zebym mogl sobie sciagnac.
![]() |