![]() |
#1481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
pozdrawiam
![]() |
|
![]() |
#1482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
21:25 XXX [138]: o kurwa 21:25 XXX [138]: ;/ 21:25 Philo [140]: gdzie? 21:25 XXX [138]: nie przgladalem nasza klasa wpsialem pedały i wchodze na profil 21:26 XXX [138]: Pokaz. profil Geje Pedały z całego świata łączmy sie; (Nie wstydze; sie; tego kim jestem ) Cały gejowski świat 21:26 XXX [138]: i chcilem dac galeria a dalem 21:26 XXX [138]: ... 21:26 Philo [140]: i dodales do znajomych? 21:26 XXX [138]: tak >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Świat: Iridia
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Skończcie pierdolić :|
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zawsze...
Jakieś kompleksy macie, że tak się przejmujecie kto co napisze na forum o was? Jeśli uważa jeden z drugim, że to go nie obchodzi to po chu.. odpisujecie? Ja pisze to bo po prostu wku..ia mnie jak w temacie o servie czytam o waszych osobistych konfliktach. Wasze posty świadczą tylko o tym, że... ...macie po dwóch ojców i 4 dziadków.
![]() |
#1485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
|
![]() Z OSTATNIEJ CHIWLI
QUAI CHI SPI SPI SPI AHAHAHHA Dzięki Viking!
22:20 Zielper'archer [146]: wienc nie myslcie sobie ze mozecie bezpiecznie podruzowac z dara do ank !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
A tak na odejście od tematu jak to robiłem za czasów swojej świetności, cała prawda o Laerionie~;p xxx (16-10-2007 19:46) ja sonsika nei znam to typ chlopaka ktory pije nasze slaskie sztele (recznie robione wina za 5 zeta) nie pracuje tylko w tibie gra Ostatnio edytowany przez Kiełek - 17-10-2007 o 21:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() Viking czemu ja nic od Ciebie nie wiem kto zrobił tę akcje bo widzę jakieś małe lvle go fragneły niech zgadne masslog lub sd combo pod depo
![]() Ostatnio edytowany przez TomX - 17-10-2007 o 21:25. Powód: Dodanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
otoz nie pija on szteli, owszem nie pracuje na stale, jednak tibia to nie jest jego jedyne zajecie, lol. i kto teraz jest bardziej wiarygodny ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@Edit: Nie znam, chodziło o to, że nie mieszka dokładnie koło niego, a z resztą co tam będe tłumaczył ![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 17-10-2007 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() POLACY LONCZMY SIEM~!!1!1!!11!!
viking huju:< |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]()
![]() |
#1492 |
Użytkownik Forum
|
![]() neztas mnie ded
![]()
22:20 Zielper'archer [146]: wienc nie myslcie sobie ze mozecie bezpiecznie podruzowac z dara do ank !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Guest
|
![]() KUR** No nie wytrzymam juz.
Najpierw mała wzmianka do Feava: Kurde, ty myslisz ze jestes jakis wielki JOŁ bo piszesz jakies wierszyki pelne bluzgów?? Ten idiota to zaczął to ty nie musisz tego ciągnać. Ciekawe jakbyscie sie na zywo spotkali to tez byscie tak gadali? Ja bym sie ze wstydu spalil. W zyciu nie robilbym z siebie takiego barana. Nikt ci tego w twarz nie powie ale to jest normalna glupota, pisanie disów. Jeszcze jakbys sie na tym znal ale rymy typu "s*******aj"-"wy*******aj" albo "pojabało"-"odjebało" są ŻAŁOSNE. Teraz ze szczerego serca do ZIELPERA [ sorry ale nerwy mi puszczają]: jest juz za pozno na wyleczenie cie z choroby umyslowej. Teraz to jedynie przeszczep mózgu od jakiegos szympansa.... Normalnie rzygać mi sie chce jak czytam twoje posty. Nie dosc ze twoje wierszyki sa 10x gorsze od tych feava(rymy brałeś chyba z sufitu), to jeszcze ty myslisz ze jestes jakims raperem czy cholera wie co. Czlowieku!! ( jezeli za takiego wciaz sie uwazasz) Jestes zalosny. Jakie przedmioty się wybiera w liceum co? powalony jestes, w kazdym liceum masz takie same, tyle ze dla niektorych jest realizowany program rozszerzony. Najpierw wyzywasz humanistów. Co to? Czy to nie są ludzie? Jedni są lepsi z przedmiotów scislych z inni z humanistycznych baranie!! Gosc który jest mistrzem swiata w bieganiu nie umie powiedzmy obslugiwac komputera. Ba, wysmiewasz sie z humanistow a pare postow nizej wysmiewasz sie z Jinikao, ktory poszedl na matematyke, która to jest przedmiotem scislym. Rozumiem przez to ze ty preferujesz takich ludzi, ktorzy nie sa ani jjednymi ani drugimi, tylko dzien w dzien siedza z toba na lawce przed blokiem, pija tanie piwko i wymyslaja kolejne "RYMOWANKI" a potem je sobie prezentują. ZALOSNY JESTES Widac jaki wielki znawca "Rozumiem jakbys poszedl na budownictwo czy cos to bylbys spoko" Powalony jestes. Studia z matmy byc moze pozwalaja jedynie na nauke w szkole i nie ma takiego zapotrzebowania na matematykow w Polsce. Ale jezeli on lubi matme, rozumie ją to czemu ma sie jej nie uczyc? Kompletny ignorant z ciebie, co ty myslisz ze na BUDOWNICTWIE to nie ma wogule matmy? Odsyłam do poczytania sobie biuletynów, bo budownictwo to przede wszystkim matematyka/fizyka (oba sa powiazane). Najwiecej osob na budownictwie odpada na 1szym roku wlasnie z powodu matmy. A ty myslales pewnie ze co? Ze na studiach to uczy sie : "Oto jest beton" "tak sie wyrabia cegly" "wylewamy beton na fundament, stawiamy 4 sciany, wybijamy okna i mamy centrum handlowe" NOObem jestes na budownictwie 80% to matma/fizyka/mechanika czyli WEKTORY(najwiecej), całki i macierze deklu |
![]() |
![]() |
#1495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() deded
![]()
![]() |
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Kohan Warrior
Gildia: Torcida Gliwice
Poziom: 170
Skille: 97/92
Poziom mag.: 8
|
![]() inwazja, we lzach afryka we krwi azja
inwazja, placze afryka, placze azja na poczatku bylo kozacko potem przestaliscie ze mna konwersowac, jedynie menphius zostal ze mna do samego konca : [
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
|
![]() 144ms view
http://rapidshare.com/files/63267511...ridia.rec.html 179rp view http://rapidshare.com/files/63267898..._jeju.rec.html _/
![]() |
![]() |