![]() |
#1481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Oj ukarał tych graczy nie wiesz co mówisz, może rzeczywiście za mc i lighthack ale dużo osób bezpodstawnie dostało bana przeczytaj na hunted.pl jakiś 150 dostał delete a 200+ bana.
![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Zgierz
Stan: Niegrający
Imię: Zalowy Chlopiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels and Lotres
Poziom: 80
Skille: 79/76
|
![]() Wątpie ze to prawda ;] Napisal to jakis normalny uzytkowanik wiec mogl zmyslic xD Nie wiem xD Ja tam nie boce, czasami ng wlaczam zeby miec LC i to mi styka, ale juz tego nie bede robic, bo tym razem mi konto skasują ;x
|
![]() |
![]() |
#1483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
sorka ale nad NG dalej pracuja.. The forums are down while we update the bots to work for 8.2. We will be done within 24 hours. Of course, as most of you know, today is Black Wednesday. Over 600 players were banished because of "client modifications". Some of the banishments date back to people that haven't signed on since July 7th. We don't know how CipSoft is detecting or communicating this information yet but we suspect it could be because of submitting bug reports. Our solution so far is to add a version checker inside the bots so they will refuse to run if Tibia is updated. This will prevent any debugs from occurring because of a new patch. Also, we are going to disable the bug reports altogether while the bots are running so it will be impossible for a bug report to get sent if the client crashes. Finally, we are developing a new multiclient loader that will allow you to load more than one client at a time without having to modify the Tibia***** file. Hopefully these countermeasures will prevent future banishments. We think that this was just a warning and that CipSoft could have banished many more players than they chose to. We also aren't certain that these new countermeasures will effectively avoid detection so we recommend that all players discontinue botting until we can figure out a permanent solution. Also, we recommend that anyone that was banished complain that it was unjust because many people that don't use bots were banished as well. Demand them to provide evidence that you were botting. At the very least, we hope that if enough people complain it will force CipSoft to prove how they know which people are botting and thereby make it easier for us to avoid detection. bana to chyba bym dostal jak bym wlaczyl bota na 821 wersjii ale wiekszasc osob dostalo bana za MC xd Ostatnio edytowany przez Niroos - 10-07-2008 o 09:23. |
|
![]() |
![]() |
#1484 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() @up
ja na 8.21 zalaczylem ng ^^ btw. "pro" magic lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() no i widzisz Sammos przez te 2-4 miech nie uzywasz bota i az 4 lvle wbiles bez niego kox jestes Xdd
a do 90~ to na zolwiach ja botowalem >.< pozdro |
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A jeszcze pamietam jak Sammos sie wypieral ze bota nie uzywa ;] |
![]() |
![]() |
#1487 |
Guest
|
![]() CYTAT
bikstopa :: 21:33:53 tylko NG users banowali ? Yaboomaster :: 21:34:09 dll injection Yaboomaster :: 21:34:50 wstrzykniecie biblioteki do klienta ;D bikstopa :: 21:35:06 i cipy to sprawdzaly? Yaboomaster :: 21:35:17 zle adresy = crash Yaboomaster :: 21:35:21 crash = ban bo leci do nich raport bikstopa :: 21:35:43 i tylko z ng tak sie dzialo? Yaboomaster :: 21:36:07 blackd nie opiera sie na modyfikacji pamieci Yaboomaster :: 21:36:16 wiec bedzie jedynym botem do Tibii teaz, chyba ze wyjdzie poprawna na ng |
![]() |
#1488 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
Taa a lv sobie szedl dobijac na dragu/tombie zeby sie z niego nie smiali ze expi na rotach 60+ ed =D |
![]() |
![]() |
#1489 |
Użytkownik Forum
|
![]() O kurwa. Jak wlaczalem wlasnie ng to mi crashowalo xD Skubane cipy xD
|
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
|
![]() Owned ja jadę na poprawionej Tibi Auto i jest narazie ok. Jak używam TA to ani razu nie miałem crasha. Coś mi się przy okazji przypomniało.
Dla Anabarotta nie wierzyłeś że koleś na*******a na bocie na ghostlandzie masz screna jebał całe 2 dni 24/h. Latałem za nim ale nie wchodziłem wszędzie bo miałem za mały level. ![]() @Down czlowieku.... gram jedna postacią wielki sukces ![]() Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 10-07-2008 o 14:15. |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
|
![]() @up
człowieku... weź zacznij grać jedną postacią |
![]() |
![]() |
#1492 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() tym...? 14:36 You see Mike Royal (Level 9). He is a sorcerer.
no nie wiem czy nia "ciagle" grasz ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozjebał mnie koleś stwierdził że mnie zabije nie mogłem się przestać śmiać przez 10 minut.
![]()
#1494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Almighty'Biesio
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 73 poziom
![]() 74 poziom ![]() @down Coś nie pasuje czy jak ?? -.- Pozdro, Biesio.
![]() 17:34 Salyn Nolandrion [15]:So... How old are you? 17:34 Alliex [8]: thais Ostatnio edytowany przez Ehlyn'ek - 10-07-2008 o 21:27. |
![]() |
![]() |
#1495 |
Guest
|
![]() @up
żałosne. |
![]() |
#1498 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Royal Buszownik
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() gz dla Wyższej Pyty xD
|
![]() |
![]() |
#1499 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Imię: Thora Ravox
Gildia: Chill Out
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
nowość OMFG NEW NEW ... Żal ![]()
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() |
![]() |