![]() |
#1481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() Smieszny jestes. Podarój Dziecią slonce!
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 01-07-2006 o 00:53. |
|
![]() |
|
![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() W tym przypadku trudno to nazwac pa jezeli Sathan robi to na kims kto trzyma z wrogiem, co innego jakby to byla przypadkowa osoba.
Nawet ludzie z dopiskiem "Pro by Abu Draz czy Urb itp" moga sie takze czuc zagrozeni, ale i tak ich sie nie pogoni bo szkoda uj czy 15 min z Wanted na plecach, ale na noob charach czasem sie pogoni dla darmowych runek. |
![]() |
![]() |
#1483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Grebol
Chcem ci pokazac, ze zabicie ciebie dla mnie i Sathana nie jest problemem cwaniucho. W poprzednich postach pokazales jaki jestes twardy i ci Sathan krzywdy nie zrobi bo jest noobkiem to dawaj pojedynek na party zrobimy i zobaczymy.
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 01-07-2006 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclaave
Poziom: 75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Cytujesz tekst który tutaj wogóle nie pasuje i na dodatek z błędem? Wedlug mnie to była głupota. Gram na Azurze, może niemam jakiegoś znaczącego lvla żeby brac udział w wojnie ale chociaz nie pisze takich głupot jak kolega którego cytowałem. Pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#1485 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Na tym forum przebywają tylko inteligętne osoby, jak sam pewnie zdążyłeś zauważyć Wanted się wyniosło bo poziom inteligencji przerastał ich wymagania. Bossa? Dla Ciebie owszem. ![]() Miałeś co innego na myśli? Mogę sobie wyobrazić sytułacje "O boże, on mnie nie może zabić. Jak ten bot działał, zapomniałem przeczytać intrukcje! A mam już teraz to mnie napewno nie zabije bo uha mnie co hita!" By Azura była grywalna trzeba wyeliminować Drazharma i reszte psiarni, i z tym zdaniem zgodzi się większość Azuryjczyków. (spaliłeś z tym ![]() Cytuj:
../\............ < * >.........SŁONECZKO DLA GREBOLA ..\/............ może mało podobne ale zawsze coś!
Rispekt dla najwyzsza Prawda, przeciez to najwiekszy wojownik azury! rotfl Ostatnio edytowany przez DetiVo - 01-07-2006 o 02:05. |
||
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Juz nie moge cie nosso czytac czy ty nie widzisz ze sie osmieszasz nie dosc ze robisz blad za bledem to jeszcze robisz byki takie ze w 1 klasie podstawowki takich nie robilem.Co ty masz z tymi psami moze ssales jakas suke w mlodosci bo twoja matka mleka nie miala i ci sutka jakiegos psa dawala do cyckania ???Czy do twojej durnej paly nie dochodzi ze ktos bardziej nie lubi dofu niz Drazharma i woli sie bic z dofem bo ich bardziej nie trawi niz Draza, i nic tu zadne psy nie maja do gadania.No ale skoro wszyscy co sa w Wanted sa psami to jak ci w ryju skoro takie niezbyt madre zwierzeta jak psy z wami wygrywaja?? Nie pisz ze macie wiecej fragow bo wygrywa ten kto expi i sprawa jest prosta.Tak swoja droga zawsze najwiecej na forum maja do powiedzenia ci co nigdy w bitwach nie biora udzialu jak Nosso Fea Mexenoth i Saxe chociaz z wanted.
Btw. Gimlii czemu dajesz bany tylko tym co pisza zle o dofie a Nosso obraza non stop i zadnych konsekwecji nie wyciagasz z jego glupot zadnego bana nie dostaje.O co chodzi lubisz czytac jak ktos milo pisze o twoim dofie ale jak zle to ban co?? Takie modkowanie to se daruj. |
![]() |
![]() |
#1487 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
A ty na bitwach chyba tez nie bywasz skoro nie widujesz tam Mexe : d Ostatnio edytowany przez Gimlos - 01-07-2006 o 09:47. |
|
![]() |
![]() |
#1488 |
Użytkownik Forum
|
![]() prawda wyszla na jaw, Abu Loppez okradl Dragoholikusa po czym loot(3 mil gp w kasie i eq) schowal na charze Silli, strach pomyslec co bysmy bez niej zrobili.
no nic, myslalem ze Anim w porzadku koles a sie okazal skonczonym frajerem Aleksy - Drazharm says: mowiles zebysmy nie robili z ciebie frajera, bo to nie ty Aleksy - Drazharm says: sam zrobiles z siebie frajera Anim says: lajt Aleksy - Drazharm says: moze i dla ciebie lajt Aleksy - Drazharm says: haha Aleksy - Drazharm says: zal Anim says: skoncz i odejdz odemnie Anim says: Aleksy - Drazharm says: przez ten caly czas sie czailes frajerze zeby kogos ojebac Aleksy - Drazharm says: chwila nieuwagi i cyk Aleksy - Drazharm says: jebany zlodziej Anim says: ie czailem Anim says: sie Anim says: bym chcial bym go ojebal wczesniej Anim says: wiec wiesz tego frajera do dofu mozecie go przyjac bo my mu reki wiecej nie podamy. pies go je***
#1490 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Ventar Sigon
Gildia: Wanted
Poziom: 113
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Anim, myslalem ze sie zmieniles ale widac c*** zawsze bedzie c***em. I ty byles tym co mowil ze jest lojalny? ![]() Wanted - Tylko dla prawdziwych... @Shanoz Odezwij sie jak mozesz w najblizszym czasie, jak nie pogadamy przed lub po ss ![]() Pozdro, Citek
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
|
![]() @Drazharm
Mówiłeś, że mu ręki nie podacie, a jednak tlyko range mu zmieniliści na gorszą.
#1492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Ventar Sigon
Gildia: Wanted
Poziom: 113
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Justin Timberlake - Cry me a river ![]()
![]() |
#1493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Mrok
I bardzo slusznie ze nie czytasz moich postow bo po co mialbys np. czytac o tym ze nie lubie jak ktos komus cisnie bez powodu albo o wyzszosci sorca nad pallem. @Najwyzsza Prawda Male sprostowanie. Bralem udzial w kilku bitwach a takze w najwiekszej bitwie w Veno od poczatku do konca. Niestety wiekszosc "bitew" (badz masslogow albo "hit and run'ow" sorckami) odbywa sie w srodku nocy a jak wiadomo normalni ludzie po nocach spia a szczury to moga z kanalow wylazic w nocy i ser uczciwym ludziom rozkradac. Na forum tez zbytnio nie mam za duzo do powiedzenia gdyz nie zrobilem tu wiecej niz 17 postow (na chyba 1400) natomiast odpowiadam na posty glownie w sytuacji takiej jak ta gdy musze sie wybronic przed jakimis falszywymi zarzutami. Nie oskarzam nikogo bezpodstawnie o nic jak wielu innych forumowiczow a takze nie wymyslam zadnych niestworzonych historii. Pozdrawiam. EDIT: @Nosso Myslales o zostaniu komikiem? Inteligenca (dobry zart). Co jest inteligentnego w cisnieciu ludzi od psow, idiotow etc? A co do grywalnosci jest to pojecie wzgledne. Zeby Azura byla grywalna dla CIEBIE to oczywiscie trzeba wyeliminowac Wanted (badz mozesz sie tez wyplacic). Zeby Azura byla grywalna dla Wanted, WA, No Remorse itp. trzeba wyeliminowac DoF. A Wanted to sie nie wynioslo bynajmniej z powodu jakiejs nadprzyrodzonej sily zwana "inteligencja" ktorej niektorym na tym forum bardzo brakuje. Wynioslo sie gdyz po co marnowac czas jesli mozna wbic nastepny level? Ostatnio edytowany przez Saxe - 01-07-2006 o 14:34. |
![]() |
![]() |
#1494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() nvm
BTW: szczury to bardzo inteligentne zwierzeta... pewnie inteligentniejsze od wielu ludzi ';-) Ostatnio edytowany przez Karol - 01-07-2006 o 17:54. |
![]() |
![]() |
#1495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() sexe
kazdy orze jak moze .jedni kradna ser w srodku nocy a drudzy domki w srodku dnia .jak powedziales ze trzeba nie lada inteligencji zeby kogos do psa przyrownac to dzieki za porownanie ludzi z dof do szczurkow |
![]() |
![]() |
#1496 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Karol
Moze i sa tacy ludzie co szczur jest i madrzejszy od nich. A co, znasz kogos takiego? @Fea Np. Wyzywanie ludzi od psów w stylu "ty psie, cos, jebal cie pies" jest zwyklym obrazaniem, natomiast ja uzylem bardzo wyszukanej metafory "szczurow kradnacych ser". A co do domku... Prosze, wskaz mi kto komu domek ukradl. EDIT: I widzisz Najwyzsza Prawdo? Wlasnie ja odpowiadam jedynie na takie posty, jakies glupkowate zarzuty. Ale o tym pozniej (po gorzkiej porazce Fey... Fea... Fei... :S Jak sie to odmienia?) Ostatnio edytowany przez Saxe - 01-07-2006 o 18:15. |
![]() |
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Wole byc szczurem w DoF niz psem w Wanted.
btw Saxe, wiec wedlug ciebie jest troche nienormalnych ludzi w Wanted skoro graja i daja sie nam zabijac w nocy. ![]() Moze nie ukradl ale okradl hehe ludzie z Wanted okradaja sie nawzajem, takie atrakcje to tylko w Wanted ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ten z turtlesow nawet mistrzem karate byl |
|
![]() |
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do domku Drago to nie wypowiadam sie tutaj na ten temat (szczerze mowiac myslalem o innej akcji z domkiem xD). A nie wypowiem sie bo nie chce obrazac publicznie kolegi ktorego znalem (a przynajmniej tak mi sie wydawalo).
@Fea Nie chodzilo mi o szczura tylko o czlowieka -.- ![]() @Mex Masz namysli Hega Magnusa? Ale tak na powaznie, troche ludzi z DoF jest innego pochodzenia niz polskiego, a z kolei kilku polakow zmienilo kraj w ktorym mieszkali, sam sie juz troche pogubilem. Jezeli chodzi o maniakow z Wanted grajacych po nocach, o nich nie mowilem nic zlego ale tez nic dobrego. Zreszta nie odpowiadam za czyny pozostalych czlonkow gildii, w koncu jestem tylko "wojownikiem" |
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik Forum
|