![]() |
#1501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() obie serie widziałem w oryginalnej japońskiej wersji ,nie wiem co ci sie uroiło w głowie jeśli chodzi o SK i Naruto , po pol. widziałem tylko saint seiya , .. i co mnie obchodzi co o mnie myślisz =.=" ....
Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-07-2008 o 15:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Ty możesz uznać, że nikt tutaj nie jest fanem anime, ale poza faktem, że ludzie się będą na ciebie patrzeć z politowaniem, to nie zmienisz niczego. Pokemony, Pszczółka maja, muminki to wszystko anime - czy tego chcesz czy nie. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Od pewnego czasu ogladam anime (Bleach, death note, elfen lied, naruto) Jakie jeszcze polecacie? Oczywiscie zeby nie byly amatorska kreska rysowane i mialy jakas fabule bo mnie nudza te napierdzielanki
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No widze że zaraz zacznie nam tu się wojna..... Rayza vs Hazuma vs Eerion vs biedni widzowie.
A tak na serio. Przestancie się kłocić. Hazuma żartował... tak sądze. W końcu pocoś dał buźkę w poście. Anime to Anime. Jedno jest poważne drugie nie. A to jakie anime kto lubi zależy od gustu danej osoby. A o gustach się nie dyskutuje. @--Cienius-- obejrzyj sobie Myself;Youself, Clannad, Higurashi no naku kori ni, Higurashi no naku koro kai, Haruhi Suzumiya no Yuuutsu, Byouksoku 5 centimeter. Na poczętek polecam Higurashi...... PS. Ilyiia wróć!! Zobacz co się dzieje jak przestałeś obrazki wklejać. Szykuje nam się 1 wojna ogolnoAnimowa. Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 25-07-2008 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik Forum
|
![]() @cienius
Rosario + Vampire , Zero no tsukaima , shakugan no shana , lucky star?
![]() |
![]() |
#1506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ostatnio oglądam Higurashi no Naku Koro ni.
Anime naprawdę dobre, tylko czasem pogwatmane... Ostatnio edytowany przez Oerciak - 25-07-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja tam żadnej wojny prowadzić nie będę.
Nie chcę, żeby nam temat zamknęli ![]() Więc nie ma co panikować o jakiekolwiek akcje z mojej strony
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zaczalem Wolf's Rain, wlasnie skonczylem 4 ep i jestem pod wrazeniem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Jeśli chodzi o fabułę to z mojego małego wyboru polecę Ci Ah! My Goddess, hmm ZnT i ewentualnie Melancholy of Haruhi Suzumiya. Może jeszcze trochę napierdzielankę- czyli Fate/Stay Night. Aha. I ewentualnie Chobits.
![]() |
#1510 | ||
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
------------------------------------------------------------------------------------------ Druga sprawa: strone wczesniej pisalem o limitach sygnatur. Widze, ze niektorzy sobie nic z tego nie robia, wiec niestety, leca warny ;< Wezcie przyklad z eeriona, ktory jakos dal rade zmniejszyc wage obrazka. --------------------------------------------------------------------------------------- Czy ogladal ktos z was Seirei no Moribito? Wlasnie sciagnalem, ale niestety mam wersje ze strasznie cichymi japonskimi glosami. Czy jest warto sie troche pomeczyc i to obejrzec? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 7 ep Wolf's Rain i coraz bardziej mi się podoba, jeszcze trochę i wyląduje jak u eeriona na pierwszym miejscu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() 7 ep Clannada. I powiem, że anime fajne. Spodziewałem się czegoś 'smutniejszego', ale i tak źle nie jest ; >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() 4 ep KIBY. Takie w kit- ani pośmiać się nie da, ani krwi nie ma.
![]() |
#1514 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() co do zmniejszania wagi obrazka - Trzeba to przypłącić nieaktualnością info.
Po prostu jest to obrazek ze zmniejszonym limitem wrzucony na imgashacka. No, ale przynajmniej nie łamie limitów ![]() Cytuj:
![]() A odcinki 27-30 (zwłaszcza 29-30) są tak miażdżące, że dla nich warto całą resztę obejrzeć, choćby nudziła. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Tomp~ mam taka nadzieje ;s
A co do pytanka odnosnie ikkitousen great guardians wie ktos ile epkow sie ukazalo ?? (Mam zamiar obejzec cala serie a nie czekac tydzien w tydzien ;p) No i jak sie podobal Tomoyo Chapter w Clannadzie ? mi tam akurat taki zwiazek podpasowal.
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=5749
Bedzie 12 odcinkow. Do tej pory ukazalo sie 7. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Huhu dzia za info a wszczegolnosc za stronke nieznlalem jej tak szczeze mowiac ;p
Tak calkiem ps. Jesli to ogladasz to pochwal sie wrazeniami hyh
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Wyzywam was na walke w SWR przez hamachi.
Możecie to pobrać tylko i wyłącznie torrentem. http://isohunt.com/torrent_details/4...wr?tab=summary Ktoś się podejmie? Nikt.. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja obejrzalem Air, na pewno nie jest to lekkie anime, takze jesli masz ochote na cos trudniejszego to polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik Forum
|
![]() @illya
komentarz do obrazka: ![]() dobra,skończyłem Różaniec Wampira [Rosario + vampire] animatorzy zapomnieli chyba o mandze bo anime bardo sie rożni od mangi : w kwestii ecchi ... natomiast zacząłem oglądać Kanokon'a anime jest pełne [psychicznych] scen ecchi ...jak i w 1 odc. dość trudno zgadnąć co sie stanie potem ... widać tutaj ze chłopak ze na sam widok półnagiego ciała dziewczyny ucieka ze strachem..więc sie trochę nabiega bo główne bohaterki są na niego napalone..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 26-07-2008 o 02:09. |
![]() |
![]() |