Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-06-2008, 17:02   #1501
Colmar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek Pokaż post
Z czasem kiedy my zaczelismy wygrywac wy coraz bardziej sie panoszyliscie puki to bylo z 5 osob na tydzien ktore padaly od was nie mielismy nic przeciwko, ale jesli zabijaliscie non stop i zabijaliscie nasze nooby to powoli zaczeli nas to w*****ac... byly 3 rozmowy z filushem na temat waszego pa mialo sie skonczyc ale tak nie bylo a wiec? cos trzeba bylo z tym zrobic, to nie jest tak ze odpierdolilo NAM bo was chcemy wyjebac tylko WAM bo nie sluchaliscie jak mowilismy zeby mniej zabijac to na tyle

Sarna juz dlugo nie pokica po naszym swiecie
I tak jak powiedzial Filush TO MY STAWIAMY WARUNKI a Wy macie wykonywac nasze polecenia widocznie Wam nasze warunki nie odpowiadały wiec teraz bedzie jak bedzie sami sie przekonacie

@szefo

Doszlimy do LR bo nie mielismy innego wyboru ? mielismy sami 50 lvlami sprzeciwic sie całemu serwerowi ? Jestesmy juz na Arcanii jako ORMO jakos 2 lata wiec cos od serwera sie nam nalezy

Ostatnio edytowany przez Colmar - 28-06-2008 o 18:24.
Colmar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2008, 17:15   #1502
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

mniej wiecej taki jest plan

wojna trwa
stary 28-06-2008, 20:00   #1503
Santa Claus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Dobre
Po pierwsze ORMO chce zeby IT sie nie wywyzszalo, a co wy w tym momencie robicie. "To my stawiamy warunki sluchajcie nas bo was pohakujemy'
Po drugie poczatek wojny IT i ORMO bylo "sojusznikami" o Lr wypowiadaliscie sie jako brudasach arabach camelach itp;p. To oni byli tymi ktorych najczesciej spotykano na naduzywaniu swojej mocy (PA)
Po trzecie zajebialiscie kogo chcieliscie (ja z wami) to mi odpowiadalo tez w*****a mnie to "zabiles rl rl rl mojego kumpla ktory mial kumpla" nikogo juz nie mozna bylo zabic, ale nikt na to nie zwracal uwagi. W koncu zaczeliscie przesadzac i zabijac noobchary z IT no to komu by w tym momencie nie skoczylo cisnienie.

Gdy wy zabiliscie kogos z IT bylo ok, gdy ktos od was padl odrazu nastapil konca tzw. "przymierza" i wojna. Ale pamietajcie to IT stawia warunki to my bralismy czynniejszy udzial w tej wojnie, a nie wy (tak mozecie blokowac konta lub hakowac ale nic wiecej;p)

Jeszcze jedno jeszcze kilka miesiecy wczesniej gdy na poczatku LR wygrywalo i mogli sobie robic pzta, byliscie koszeni przez nich gdy tylko sie dalo, a teraz z tymi "brudasami" jak na nich mowiliscie robicie akcje na nas. Troszke nie konsekwentnie ale wasza sprawa

Pomimo tego konfliktu i tak moje relacje z nikim sie nie zmienia.

Reprezentant Interregnum i ORMO aktualnie malo grajacy na Arcani(jak i w calej Tibi) serwerze przez ktory od ponad 3 lat nie ktorzy z was kloca sie ze soba na tym o to forum;p. Moze kiedys zmadrzejecie;] Powodzenia
Santa Claus jest offline  
stary 28-06-2008, 20:17   #1504
secro
Guest

Domyślny

19:50 xxxx [25]: 19:49 Krylek [141]: no tak samo jak belka verdur rexsi jak po mnie szli 19:49 Krylek [141]: i all padli 19:49 Krylek [141]:xd
19:50 xxx [25]: kiedy?
19:50 xxx [25]: 19:50 xxxx [25]: kiedy niby? 19:50 Krylek [141]: no kiedy 19:50 Krylek [141]: na ostatnim massie inte

o0 wft?

Ostatnio edytowany przez secro - 28-06-2008 o 20:19.

stary 28-06-2008, 20:30   #1505
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santa Claus Pokaż post
Dobre
Po pierwsze ORMO chce zeby IT sie nie wywyzszalo, a co wy w tym momencie robicie. "To my stawiamy warunki sluchajcie nas bo was pohakujemy'
Po drugie poczatek wojny IT i ORMO bylo "sojusznikami" o Lr wypowiadaliscie sie jako brudasach arabach camelach itp;p. To oni byli tymi ktorych najczesciej spotykano na naduzywaniu swojej mocy (PA)
Po trzecie zajebialiscie kogo chcieliscie (ja z wami) to mi odpowiadalo tez w*****a mnie to "zabiles rl rl rl mojego kumpla ktory mial kumpla" nikogo juz nie mozna bylo zabic, ale nikt na to nie zwracal uwagi. W koncu zaczeliscie przesadzac i zabijac noobchary z IT no to komu by w tym momencie nie skoczylo cisnienie.

Gdy wy zabiliscie kogos z IT bylo ok, gdy ktos od was padl odrazu nastapil konca tzw. "przymierza" i wojna. Ale pamietajcie to IT stawia warunki to my bralismy czynniejszy udzial w tej wojnie, a nie wy (tak mozecie blokowac konta lub hakowac ale nic wiecej;p)

Jeszcze jedno jeszcze kilka miesiecy wczesniej gdy na poczatku LR wygrywalo i mogli sobie robic pzta, byliscie koszeni przez nich gdy tylko sie dalo, a teraz z tymi "brudasami" jak na nich mowiliscie robicie akcje na nas. Troszke nie konsekwentnie ale wasza sprawa

Pomimo tego konfliktu i tak moje relacje z nikim sie nie zmienia.

Reprezentant Interregnum i ORMO aktualnie malo grajacy na Arcani(jak i w calej Tibi) serwerze przez ktory od ponad 3 lat nie ktorzy z was kloca sie ze soba na tym o to forum;p. Moze kiedys zmadrzejecie;] Powodzenia
duzo w tym prawdy, ale nie do konca
Cytuj:
nie bylo tak ze odrazu, tylko nie chcieliscie oddac loota, co do naszego ubijania was to stiwerdziliscie ze pro list to hack
stary 28-06-2008, 21:03   #1506
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Protected lista by ormo - to był najgorszy, najgłupszy pomysł jaki wymyślił Filush.
stary 28-06-2008, 21:38   #1507
bajsi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Niby dlaczego?
stary 28-06-2008, 21:44   #1508
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Domyślny

Będę wypisywał chary kumpli żeby ormo łaskawie ich nie biło? Zresztą dobrze, że 90% osób z IT nie używało jej bo teraz ponosilibyśmy tego duże konsekwencje.
stary 28-06-2008, 21:55   #1509
bajsi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Skoro tak uważasz...
stary 28-06-2008, 21:58   #1510
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Będę wypisywał chary kumpli żeby ormo łaskawie ich nie biło? Zresztą dobrze, że 90% osób z IT nie używało jej bo teraz ponosilibyśmy tego duże konsekwencje.
ty chyba nie przeczytales tego co napisales, a skad my mamy wiedziec ze ktos jest twoim kumplem zeby go laskawie nie bic??????????????????????????????????????????????? ???????w dupie ci sie poprzewracalo od tej wojny, ciezko ci napisac nick kumpla? i kto mowi o 'laskawie nie bilo', poporstu nei bylo. z kazdym swoim postem udowadniasz ze kreujesz sie na 'elo-koksa', galithar przynajmniej zgrywa groznego ;F

Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 28-06-2008 o 22:00.
Thuygioshok jest offline  
stary 28-06-2008, 22:11   #1511
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
ty chyba nie przeczytales tego co napisales, a skad my mamy wiedziec ze ktos jest twoim kumplem zeby go laskawie nie bic??????????????????????????????????????????????? ???????w dupie ci sie poprzewracalo od tej wojny, ciezko ci napisac nick kumpla? i kto mowi o 'laskawie nie bilo', poporstu nei bylo. z kazdym swoim postem udowadniasz ze kreujesz sie na 'elo-koksa', galithar przynajmniej zgrywa groznego ;F
Jaki masz problem napisać do kogoś online z IT (zawsze ktoś jest, pomijam noc) żeby zapytał sie czy ktoś zna tego i tego? Bo ja nie widzę żadnego problemu. Zresztą lista naszych znajomych w rękach Filusha skończyła by się źle, nasi znajomi już by raczej nie pograli .

Tak jestem 'elo-koks' dawaj bohy albo hónted inaczej znajde tfojih koleszkuff i ich zabije ;<

btw. To Filushowi sie poprzewracało aka 'mam armię 45 lvli i nie podbije cały serwer AGRH!'

@Down

Oddemnie nie dostaniesz ani gp

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 28-06-2008 o 22:23.
Koszyk jest offline  
stary 28-06-2008, 22:19   #1512
Filush_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2008

Domyślny

Przegracie wojneeee tra lalal lala ..i..

Koszyk, Galithar czekam na paymenty !
Filush_ jest offline  
stary 28-06-2008, 22:57   #1513
Smokuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża

Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Ja nie mam kolegow i nie mam takich problemów ;/
Smokuu jest offline  
stary 28-06-2008, 23:04   #1514
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu Pokaż post
Ja nie mam kolegow i nie mam takich problemów ;/
Wiesz, jakoś mnie to nie dziwi
stary 28-06-2008, 23:12   #1515
Colmar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok

Domyślny

Powinnismy juz przestac rozkminiac czemu ORMO przestało byc sojusznikiem Interregnum. Sojusz był sojuszu nie ma... i nie ma co tu wspominac. Aktualnie jestesmy wrogami i tak najprawdopodbniej zostanie do konca tej wojny

A co do sojuszu z LR to moim zdaniem sprawa wygląda bardzo prosto. Interregnum zaczeło nas wybijac, LR z poczatku wojny takze nas wybijalo wiec mielismy siedziec bezczynnie i patrzec jak ktoras z gildi zdobywa serwer ?? Pomagamy LR wyłącznie z tego powodu gdyz chcemy byc free ? i w jakims stopniu miec zdanie na tym serwerze
Colmar jest offline  
stary 28-06-2008, 23:14   #1516
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

popieram kolege wyzej i dodam powod 'swietna zabawa', bo lepiej porobic akcje niz bic smoki 5h

war trwa
stary 28-06-2008, 23:16   #1517
Czubek^^
Zbanowany

Data dołączenia: 16 02 2007

Poziom: 231
Poziom mag.: 87
Domyślny

A czy wiecie, że jedna kropla Pur Extra starcza na o wiele więcej naczyń niż zwykły płyn do mycia?
Czubek^^ jest offline  
stary 29-06-2008, 02:24   #1518
Dragostino
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: KrK

Profesja: Elite Knight
Poziom: 188
Skille: Slabe
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colmar Pokaż post
Powinnismy juz przestac rozkminiac czemu ORMO przestało byc sojusznikiem Interregnum. Sojusz był sojuszu nie ma... i nie ma co tu wspominac. Aktualnie jestesmy wrogami i tak najprawdopodbniej zostanie do konca tej wojny

A co do sojuszu z LR to moim zdaniem sprawa wygląda bardzo prosto. Interregnum zaczeło nas wybijac, LR z poczatku wojny takze nas wybijalo wiec mielismy siedziec bezczynnie i patrzec jak ktoras z gildi zdobywa serwer ?? Pomagamy LR wyłącznie z tego powodu gdyz chcemy byc free ? i w jakims stopniu miec zdanie na tym serwerze
I tak po wojnie nie bedziecie free czy to od IT czy LR ... Ubijecie rl , to oni ubija was..
Dragostino jest offline  
stary 29-06-2008, 03:39   #1519
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Domyślny

[CHAR]Nintoko[/CHAR]

Jun 29 2008, 02:59:01 CEST Killed at Level 141 by [CHAR]Goral Dave[/CHAR]

Najlepszy prezent jaki mogli mu zrobić

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 29-06-2008 o 03:42.
Koszyk jest offline  
stary 29-06-2008, 10:58   #1520
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

btw. jednen z moich pierszych charow
Cytuj:
Name: Felix on Candia
Sex: male
Profession: None
Level: 11
World: Candia
Residence: Rookgaard
Last login: Jun 02 2008, 07:59:24 CEST
Comment: HIHO ALL PLAYERS ON ROOKGART!

SOME PROBLEM IN QLEST?WANNA HELP?SO TELL ME!

I play on Arcania too. ((

Pozdro dla przyjaciol z Arcani!!!

-Relid :*
-Kaniek from Arcania
-Cieniewsky
-Rovger'shai
-Rycerski Cinek

Account Status: Free Account
wiem wiem zalosne

ok no wiec tak

Cytuj:
tak po wojnie nie bedziecie free czy to od IT czy LR ... Ubijecie rl , to oni ubija was..
mysle, ze poporstu dogadamy sie jakos z prolist, badz cos w ten desen, bez obaw. narazie celem n1 jest przegrana inter, pozniej sie to poogarnia.
Cytuj:
A czy wiecie, że jedna kropla Pur Extra starcza na o wiele więcej naczyń niż zwykły płyn do mycia?
rosa nooobX (
Cytuj:
Jaki masz problem napisać do kogoś online z IT (zawsze ktoś jest, pomijam noc) żeby zapytał sie czy ktoś zna tego i tego? Bo ja nie widzę żadnego problemu. Zresztą lista naszych znajomych w rękach Filusha skończyła by się źle, nasi znajomi już by raczej nie pograli .
no wiec, fakt mozna pisac, ale gdy to sie robi xx razy dziennie, nudzi. rownie dobrze mozesz wpisac te pierdolone 5 osob i git. co do waszych znajomych, pograliby, znaczy no teraz po rozpadzie to nei, ale wczesniej to chyba byla taka intencja tego, zeby pograli bez bicia.

/Fel

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania