![]() |
#1501 |
Użytkownik Forum
|
![]() ufok pogromco
![]() ja czekam na pacc i gram ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() To ja dam z perspektywy mojej jak to wyglądało
![]() Hunt z Ufokiem i Amozon Quest Clean Service Z Ufokiem - członkiem Guardian Gods wyruszyliśmy w świat w poszukiwaniu botterów. Pierwszym naszym znaleziskiem była Agussia, botująca w Liberty Bay na Rotworm'ach. Dopchaliśmy ją do cultów. Mając 30 HP, przebudziła się i było po "ptokoch". 2-3 sekundy do szczęścia brakowało, bo już Cult zbliżał się do otworu. Następnie byliśmy w Port Hope - zero. Kolejnym miejscem było Venore. Najpierw był domek BK - zero. Wtem poszliśmy na Amazon Camp i zrobiłem quest'a. Pierwsza nagroda. ![]() Druga nagroda. ![]() Trzecia i zarazem ostatnia nagroda. ![]() Następnie trafiliśmy na bottera. Niestety loot nie dopisał - miał AOL'a, ale jedno , co nas pocieszyło - był frag i jednego bottera mniej. ![]() A po Venore, Kazordoon i drugi frag. ![]() A tu loot z ogórka. ![]() Postman I nareszcie zrobiony postman quest. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
|
![]() hah, na tym screenie z kajzera, na dole gc mystic circle, a obok herir
![]() ![]() edit. hah, nawet mam jeszcze screen ![]() ![]() przy okazji, skoro juz ktos zaczal wrzucac stare ssy, to tez cos dam (moga byc nie pokolei) OF quest ![]() crus helmet ![]() ![]() xd? ![]() br? ![]() 15 mlv ![]() troche lurowanka... ![]() ![]() ![]() ![]() reszte wrzuce w next poscie Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 13-11-2007 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...i pkowanka (te juz nowsze troche)
45~ knight ![]() i loot z niego (rs) ![]() jakistam ktos ![]() next 45~ knight ![]() 66 knight ![]() kolejny 45~ knight ![]() i jeszcze jeden 45~ knight, z tego pamietam bohy + gs spadly ![]() ![]() 64 pal ![]() 70 knight ![]() 48 knight ![]() ![]() 50 knight (ta sama gildia co ten 64 pal, huntowalismy ich) ![]() i jeszcze jakis inny 50 knight ![]() sry, ze wiekszosc screenow taka duza, ale nie chcialo mi sie juz obcinac;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieee no jest co ogladac
![]() ![]() ![]() Trzecie softy na Guardii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Dzięki Dziki :>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Ethail
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70+
Skille: 666
Poziom mag.: =)
|
![]() Psiak pg mode on!?
No mój pac tez jest thx dziQq ;*[czekam az sie logniesz] ale my dopiero aktywujemyyy za jakis czasu :| bo wywiawdowka w piatek ;///
![]() |
#1509 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz psiaczku i kajo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() ufo tez jestem na paru ss XD
A teraz ogloszenie paschalne ![]() TAKKKKK!!!!! nie mylicie sie ![]() Wasz ulubiony i ukochany Adam ![]() ![]() ![]() Z takij to okazji dodam ss ![]() Moje addony i outfity ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() Ktos zapomnial dodas "Dzieki Dzika rowniez" ... no coz o tych co zalatwiaja all formalnosci sie nie pamieta :| .
![]() |
#1512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() fajne ss dawać więcej akcji
![]() |
#1513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Natalia kochanie , również Ci z całego serca Dziękuje :>
![]() Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 13-11-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Brunatna Stolica
Imię: Ryba de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() aj ka ce U : - )
![]() |
#1516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() @:up
Bym musiala porozmawiac z reszta czlonkow familii.
![]() |
#1517 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Brandar Etthgar
Profesja: Knight
Poziom: 17
Skille: 63/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Mhm... Bardzo dziekuje za deada ;/ Ubiliscie mnie bez powodu, na chwile odszedlem od kompa podczas skillowania. To ja stracilem ten k set.
Pozdrawiam .. ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Użytkownik Forum
|
![]() bocik jestes i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() [font="Trebuchet MS"]Pierwsze
... A no pierwsze, co było to mlvl. ![]() Wyprawa z kuzynem na wioskę Lizardów - krok od śmierci. A więc postanowiliśmy z kuzynem wybrać się na Lizardy w poszukiwaniu Lizard Scale. Zobaczcie jak nam poszło. Mały pokaz mojej artylerii. Najpierw FE... ![]() ...a potem FD. ![]() Kiedy FD i FE polegli stwierdziliśmy, że trzeba wypróbować Monk'a. okazało się, że był doskonałym wyborem. Jedynie szkoda, że tak późno go przywołaliśmy. ![]() Krok od śmierci. To był cud. Skupiony na kuzynie nie zauważyłem swojej utraty HP. Nagle patrzę deep red. Klikam sioh'a, ale nic to nie dało, bo many nie miałem. Próbuję zmanasować sie, znów nic miałem exhausta. Nagle zauważyłem max hp. To dzięki kuzynowi przeżyłem, który w ostatnich chwilach uh'nął mnie. Milisekundy i padłbym... ![]() Vis za 101. ![]() Vis za 103 - best. ![]() Double bardzo rzadkich przedmiotów. ![]() Loot. Należy dodać jeszcze 8 Lizard Leather, 4 Steel Helmets. Najważniejsze, że bez waste. ![]() I wracając z hunta, wbiłem 31 poziom. ![]() Wyprawa na Okolnir z Rybą A więc kolejny hunt z Rybą, lecz ten był nieco dłuższy. Był to dłuższy i ostrzejszy hunt. Na drodze stawały nam nawet 3 dragony :> ![]() 39 mlvl, 1 left. ![]() Ryba poblokczył mi kilka Dragon'ów. Dosyć ładne VISy wchodziły. Mój the best VIS. ![]() Zabawa z Frost Dragonami. Potwór jest! ![]() I potwora nie ma! Anty-luring system ![]() ![]() Spory wyziew ognia Dragon'a. ![]() I tu kolejny. ![]() No i loot na 10 bp mf. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Brandar Etthgar
Profesja: Knight
Poziom: 17
Skille: 63/63
Poziom mag.: 4
|
![]() @korzen
Nie, nie jestem bocikiem.. @topic Ładne ssy, szkoda tylko ze niektorzy czlonkowie familli nie potrafia grac uczciwie. |
![]() |
![]() |