Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-05-2006, 20:25   #1501
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
nie ma czegos takiego jak mile hacki. inne "smieci"?? te smieci to byly g legi, mpa, i caly zyciowy dorobek bona, czyli demon helmet itp. jak dla ciebei to sa smieci to gratulacje. a hackuje sie ludzi wlasnie po to zeby na tym zarobic. wiec nie mow nam tu o milych hakerach. ja mysle ze sam bon wie co o tym myslec. zwlaszcza ze z tego co mi sie udao dowiedziec to nie pierwszy taki przypadek w wykonaniu obecnego szkodiego.
wytlumacz mi tutaj kto to jest obecny szkodi i jakie byly inne przypadki. doggie czyli szkodi kastroyko posiada od jakis 2 miechow dostep do mojego domku w ktorym czesto bywalo po 2mln gp. Inna sprawa ze raczej bon stracilby cale eq a nie tylko sova :x imho to dziwna sytuacja ;P
szkodi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-05-2006, 21:14   #1502
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
wytlumacz mi tutaj kto to jest obecny szkodi i jakie byly inne przypadki. doggie czyli szkodi kastroyko posiada od jakis 2 miechow dostep do mojego domku w ktorym czesto bywalo po 2mln gp. Inna sprawa ze raczej bon stracilby cale eq a nie tylko sova :x imho to dziwna sytuacja ;P
2mln gp ?? to juz sie wyjasnilo kim jest "dobry" hacker,
ps. nieobrazajcie hackerow, a jak niewiecie co to slowo znaczy to lepiej sie nieodzywajcie
pps. hacker to nie to samo co cracker hacker to z definicji dobry programista, a ten 2 czerpie zyski z tego co zabiera innym
_PiteroS_ jest offline  
stary 30-05-2006, 22:01   #1503
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

zgadzam sie z pietrosem, hacker wlamuej sie itp po to zeby udowodnic ze to potrafi, nie po to zeby czerpac zyski. a w ogole jak cokolwiek w tibii mozna nazwac hackiem? nikt sie nie wlamal na serwer cipsoftu, i watpie tez zeby ktos sie wlamal na zcyjegos kompa, po prostu nieodpowiednia osoba miala passy, badz tez ktos uzywal programu z keylogerrem, takie sa przyczyny 99,9% tak zwanych hackow w tibii.

szkodi@ ktos tu wspominal o DSMie jakims juz, ale nie o tym mowie. nie spelnie twojej prosby nie z braku wiedzy, ale z powodow dosc osobistych. wiem to od osoby ktora mi zaufala i z tego wzgledu nic na ten temat tutaj nie powiem(gdybym spytal ta osobe o zgode na 99% by sie nie zgodzila na zmieszczenie tych informacji gdziekolwiek). nie musisz mi wierzyc, ale czytales wiele moich postow wiec mysle ze sie juz przekonales ze jestem calkiem solidnie poinformowany.
stary 30-05-2006, 22:52   #1504
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
zgadzam sie z pietrosem, hacker wlamuej sie itp po to zeby udowodnic ze to potrafi, nie po to zeby czerpac zyski. a w ogole jak cokolwiek w tibii mozna nazwac hackiem? nikt sie nie wlamal na serwer cipsoftu, i watpie tez zeby ktos sie wlamal na zcyjegos kompa, po prostu nieodpowiednia osoba miala passy, badz tez ktos uzywal programu z keylogerrem, takie sa przyczyny 99,9% tak zwanych hackow w tibii.

szkodi@ ktos tu wspominal o DSMie jakims juz, ale nie o tym mowie. nie spelnie twojej prosby nie z braku wiedzy, ale z powodow dosc osobistych. wiem to od osoby ktora mi zaufala i z tego wzgledu nic na ten temat tutaj nie powiem(gdybym spytal ta osobe o zgode na 99% by sie nie zgodzila na zmieszczenie tych informacji gdziekolwiek). nie musisz mi wierzyc, ale czytales wiele moich postow wiec mysle ze sie juz przekonales ze jestem calkiem solidnie poinformowany.

Ja też słyszałem o tym DSMie i to jest rzecz za którą ten gość już nigdy nie będzie cieszył szacunkiem u innych. Ta historia jest bardzo ciekawa ale nie nadaje się na forum. Pozatym Wszechwiedzący Rahilli i tak sie wszystkiego wyprze jak zawsze
Lord Hybrid jest offline  
stary 30-05-2006, 23:19   #1505
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Ja też słyszałem o tym DSMie i to jest rzecz za którą ten gość już nigdy nie będzie cieszył szacunkiem u innych. Ta historia jest bardzo ciekawa ale nie nadaje się na forum. Pozatym Wszechwiedzący Rahilli i tak sie wszystkiego wyprze jak zawsze
nie rozumiem czemu mialby sie wypierac? przecierz to nie o nim mowa, moze nam nie wierzyc, ma do tego prawo. poza tym tak jak wspomnialem ja mialem cos wiekszego na mysli niz tylko ten dsm. ale koniec tematu z mojej strony.
stary 30-05-2006, 23:33   #1506
Seni
Użytkownik Forum

Seni's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Ełk

Domyślny

Cytuj:
a moze i nadaje sie na forum ;p
Opowiem jak to bylo
Szkodiego poznalem jak dolaczyl do FR. Haldek mu ufal wiec czemu i ja mialbym mu nie ufac, mielismy kilka wspolnych huntów na hero czy jakies dragi. Historia z DSM miala miejsce rok temu. Nie mialem za duzo czasu na gre,
Haldek poszedl grac na selene a jako ze wisial nam troche kasy a jush nie gral na galanie to postanowilismy wraz z Tardarem ze zamiast tej kasy co nam wisi odda DSM i bedziemy kwita. Tego dnia widzailem jak Szkodi sprzedaje pacc, mysle od kogo innego kupic pacc jak nie od dobrego kolegi. Dla upewnienia zagadalem do niego na gg, powiedzailem mu ze mamy dsm i czy by nie zamienil sie za pacc na pol roku. Zgodzil sie ale musielismy mu dolozyc wiecej, w sumie dalismy mu DSM i chyba 4 bp gfb za pacc na 6 miechów.
Wziol rzeczy a my czekalismy, czekalismy.... i sie nie doczekalismy bo wieczorem zapytalem szkodiego czemu nie ma jeszcze pacc to odpowiedzail ze mial hacka. Tyle ze ja nic a nic nie chcailem w to uwierzyc ze ktos mogl go shakowac jak nie on sam siebie gdyz upewnilem sie czy to on gra przez gg i wierzcie mi niezauwazylem zadnej roznicy miedzy (domniemanym) hackerem a tym Szkodim którego znalem.

Pamietam jak pozniej obiecywal ze odda nam za tego DSM mialo byc 50 bp uh, ostatnio cos wspominal ze mial w domku po 2 mln gp ale do tej pory nie kwapi sie ze wzruceniem kasy za DSM...
00:58 Laba Pogromca [15]: plx free items i will be hacked
Seni jest offline  
stary 30-05-2006, 23:42   #1507
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Musisz przy tym zaznaczyć że mimo nicka użytkownika "szkodi" to na Twoje posty odpowiada Rahilli, więc to chyba on grał Szkodim przed rokiem bo teraz to zupełnie inna bajka......

BTW. Jak zwykle ten sam logarytm postepowania:

1. Sprzedam pacca
2. Gość daje itemy
3. Obietnica że pacc niedługo będzie.
4. Sry miałem hacka.

GZ

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 30-05-2006 o 23:44.
Lord Hybrid jest offline  
stary 30-05-2006, 23:53   #1508
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Seni@
szkodi z fr to nie ta sama osoba ktora teraz gra szkodim. wiec to troche nie na miejscu jest wiazac te 2 rzeczy. no chyba ze sugerujesz ze to szkodi(rahilli) hacknal obecnego szkodiego(doga)
stary 31-05-2006, 00:10   #1509
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Szkodi pod ostrzałem Ale ja już mówiłem, że od jakiegoś czasu Szkodi to Rahilli i on odpowiada na posty a nie ten szkodi co gra nim teraz. jakie to wszystko proste..........
Lord Hybrid jest offline  
stary 31-05-2006, 12:11   #1510
Skaton
Użytkownik forum

Skaton's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2006

Imię: Skaton
Profesja: Knight
Poziom: 70
Domyślny

Chcialbym zaznaczyc ze ten topic brzmi "Wydarzenia z Galany;p " a nie "Eq Bon Devila" etc. No, ale moze sie myle.
Pozdrawiam -.-
Skaton jest offline  
stary 31-05-2006, 12:23   #1511
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skaton
Chcialbym zaznaczyc ze ten topic brzmi "Wydarzenia z Galany;p " a nie "Eq Bon Devila" etc. No, ale moze sie myle.
Pozdrawiam -.-
a co jego "hack" to moze nie jest wydarzenie z galany? forum jest po to zeby dyskutowac takze.

co wolisz topice:

9:12 zabilem 4 roty.
10:48 mam juz dosc zanioslem zloto do venore i w miescie bylo duzo ludzi.
11:00 ziutek sie rookowal pod dp, ale suuuuuper.

takie posty wolisz?
stary 31-05-2006, 13:43   #1512
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

12:58 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

Edit:
13:01 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

Edit2:
13:04 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 31-05-2006 o 13:51.
thewojtek jest offline  
stary 31-05-2006, 15:35   #1513
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Stan: Niegrający
Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Domyślny

No no. Ciekawe co teraz poleci (o ile blokna )
EDIT
ORsh padl. Loot to: Demon Shield i GS

Ostatnio edytowany przez Arturo Soprano - 31-05-2006 o 15:41.
Arturo Soprano jest offline  
stary 31-05-2006, 16:44   #1514
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

omg co za cep... chyba kradziez sova bona, jako gracza z galany, jest wydarzeniem z tego serwera....

Ostatnio edytowany przez sliver - 31-05-2006 o 19:49.
sliver jest offline  
stary 31-05-2006, 17:50   #1515
Skaton
Użytkownik forum

Skaton's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2006

Imię: Skaton
Profesja: Knight
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
omg co za cep... chyba hack bona jako gracza z galany, jest wydarzeniem z tego serwera....
Owszem jest, ale pisanie kto, komu, co i jak, nie jest. "cep" mozesz mowic do kolegow z podworka. Szkoda ze tylko przez internet jestes taki twardy -.^
Pozdrawiam.
Skaton jest offline  
stary 31-05-2006, 19:37   #1516
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

nie masz pojecia jaki jestem naprawde wiec tego nie komentuj... a co do cepa to przepraszam moze rzeczywiscie nie powinienem tak mowic.. wydarzenia z galany to wydarzenia z galany-nazwa mowi sama za siebie i pokazuje ze nie masz racji bo nawet jezli ktos by napisal ze z****i mu chelm tak jak ziomek na forum tibia.com.. to nawet i to wydarzeniem defakto jest..interesujacym czy nie..to juz podlega ocenie uzytkownikow. Moim skromnym zdaniem kradziez sova..nie wazne czyjego jest sprawa interesujaca..
sliver jest offline  
stary 31-05-2006, 21:23   #1517
Parencikos
Użytkownik forum

Parencikos's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2005

Imię: Parencikos
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
Domyślny

Co do loota z Orsha to GS, Demon shield, 8 small saphire :S
Parencikos jest offline  
stary 01-06-2006, 03:15   #1518
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
wszechwiedzacy lord choragiewka hybrydzik dal glos i osadzil niczym bruce
co do dsmu tardara to sprawa dawna, bardzo dawna i przestarzala. niemniej jednak tranecarid o ile do mnie zagada dostanie to o czym mowilem kilka miesiecy temu ;] i rekompensata bedzie ale jego online nie ma

czekam na cieta riposte choragiewki

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
2mln gp ??
moze przesadzilem ale bywalo po 1.3mln. I to nie za sprawa "hackow" czy jakis tam jak to okreslaliscie "sprzedazy pacc" tylko dzieki robieniu uhow, sprzedazy starego eq z kastrojki, jego lootu etc.

dzis zlozono 1 HoA (niepelnego) na galanie.
demi zrobil nowa/stara gildie. na szczescie nie ma tam 90% choragiewek. uklon w jego strone.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 01-06-2006 o 03:32.
szkodi jest offline  
stary 01-06-2006, 08:01   #1519
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
moze przesadzilem ale bywalo po 1.3mln. I to nie za sprawa "hackow" czy jakis tam jak to okreslaliscie "sprzedazy pacc" tylko dzieki robieniu uhow, sprzedazy starego eq z kastrojki, jego lootu etc.
starego eq z kastrojkiego + jego lot to 300k max
1Mgp/3k(cena bp uh)=333333 bp uh
co ty za bajki opowiadasz tylu bp uh to najstarsi druidzi nie widzieli na oczy

a jesli nazywasz ludzi " haragiewkami", to pomysl jaki przydomek sie nalezy tobie? "przyjaciel"?, "madry czlowiek" ? , "utrzciwy do bolu" ?
_PiteroS_ jest offline  
stary 01-06-2006, 09:17   #1520
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

sorry pietros ale tym razem stane po stronie szkodiego, poniewaz sam zrobilem druidem ponad 100000 bp uh ... i jedna uwaga, nie pisze sie "utrzciwy do bolu" tylko "uczciwy do bólu" i choragiewka przez "ch"

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania