![]() |
#1501 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
pogielo Cie rowno... to ze gal mail sorc na kryze i byl w ng to nie oznacza ze to jest walka NyGusy vs NyGusy.. chocby ryba nigdy do nich nie dolaczyl i chwala mu za to.. @gawlarz dlaczego suv ma Ci pisac co planuje ? nikt nie wie kim jestes pojawiles sie "znienacka" dlaczego to ty nie moglbys doniesc mannowowi o rzekomych planach suva? -.- @wujek bardzo ladne zgrabne powiedzonka z Forrest Gump'a ![]() p.s. nazywania pephego kims podobnym do tego co kiedys robil kiroy to wielka powtarzam wielka przesada... pephy dolaczyl do ng podczas wojny z sobs a kiroy byl u nich juz chyba ze 3 lata ;] moze 2; p gal'axy tez nie byl typowym czlonkiem Ng ... chociazby dolaczyl do wojny boom vs ng a potem wrocil.. i znowu odszedl ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Anga
przeciez mannow nigdy nie klamie jak powiedzial ze moze expic to moze ! i tyle |
![]() |
![]() |
#1503 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mzoe robimy male zaklady i wielkie odliczanie za ile Suv padnie i ise nawroci? :>
|
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Awo, tak myślałem, że tak ktoś powie. Rozumiem to i domyślałem się że Suv tego nie powie. Tak więc poczekam i się przekonam.
Ja jako donosiciel? Nie znasz mnie dlatego możesz tak myśleć. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() To forum powinno zmienić nazwe na "Wydarzenia z wojny między użytkownikami forum"
#1506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Pytacie sie co zrobi Suv ?
Ja wam powiem - nie zrobi nic, bedzie expil normalnie, pekowl, wymadrzal sie na forum. A w odpowiednim momecie przylaczy sie do wygranych czyli Next Generation. Co ja mowie do NG to on sie juz dawno temu przylaczyc, a to ze nie jest u nich w gildii - to tylko szczegol i tak jest ich czlowiekiem ![]() Pephy i Galaxy i Kiroy ciesze sie naprawde sie ciesze ze przyszedl ten dzien ![]() ![]() Mozna powiedziec ze madry polak po szkodzie ale chyba lepiej oddaje styuacje powiedzenie przylaczyli sie bo nie mieli innego wyjscia. 4 Mannow (*) Sorcerer 135 39,625,170 0 +920,662 +1,359,199 czyzby bestia wrocila ? Ostatnio edytowany przez strazak - 06-01-2007 o 16:13. |
![]() |
![]() |
#1507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ok wlasnie ide expic a ty panie Axio nie bądz taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie nie mam zamiaru prowadzic z tobą żadnych konwersacji panie mądraliński bb |
|
![]() |
![]() |
#1508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Hmmm Jestem Kumplem Gawlarza Z Rl.... Znam Go badzo dobrze, donosiciel? serio pomyliles osoby ;] Chlopak tak jak ja nienawidzi NG
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() Capy i Gawlarz
Obydwaj jestescie niezwykle wiarygodni - konta stworzone 2 dni temu chary na Obsidii - 10 lev. wszyscy wam ufamy ![]() Jak chcesz to napisze Ci na priv w grze albo na tym forum moj nick z gry- chcesz ? Moze chcesz do tego troche kasy lub itemki albo pasy do konta ![]() Znacie sie moze na tyle dobrze zeby dzielic konto ? Moze dlatego miales haka albo "ktos" Cie haknal. |
![]() |
![]() |
#1510 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie Axio, ja w ten wątek zaglądałem od dawna a dopiero dwa dni temu zachciało mi sie zrobić konto i co nieco napisać. Nie myśl że nick z forum to mój nick w Tibii bo jesteś w błędzie. Na Obsidii grałem jakis czas temu, teraz również gram a mam ' już ' 12 lvl. Fajnie co nie?
Twojego nicku nie potrzebuje. Ja grałem na swojej postaci, on również. A nicków Ci nie podam bo nie powinno Cię to interesować. Ci co powinni wiedzieć to wiedzą. A to czy to ja go shakowałem czy nie to również nie Twój interes. On wie swoje, ja wiem swoje a Ty zostań przy swoim. Może w Twojej naturze leży hakowanie kumpli. Pozdrawiam Dejv P.S. Jeśli Suv mysli ze to ja donioslem to prosze Suv o msg na priv, wszystko Ci wyjasnie, powiem na jakiej postaci tu gralem i na jakiej gram. A co do moich sympatii wboec NG nie będę się wypowiadał. Ostatnio edytowany przez Gawlarz - 06-01-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Najwiekszy problem polega na tym, ze NG straci 8 fragow i nic specjalnego sie nie stanie - odrobi. Niestety, jesli my natomaist ET straci pare fragow to juz robi sie nieciekawie. Na razie tak to wyglada.
|
![]() |
![]() |
#1512 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm, Nie znasz Mnie ani Gawlarza Wiec sie nie wypowiadaj. W tibie gram bardzo dlugi czas. Mialem tu chara jak juz napisalem wczesniej lecz dostalem HACKA. Ale rozumiem. Nie kazdy umie poprawnie czytac. A co do twoich itemkow to mam dupie Te twoje rzeczy. Lepiej zrob cos porzytecznego i wyslij je do wujka Kiroya ;] Dlatego Sorrka Ale nie wtracaj sie w to. Mam wielka nadzieje ze Ng wreszcie wypadnie z tego Serwera i przestanie "rzadzic". Pamietam jak Wujek Kiroy Do nas dzwonil ze cala rodzina mamy hunta od nich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Użytkownik Forum
|
![]() K***A stop juz tego outposta. Nie odpowiadam juz na zadne pytania nie zwiazane z tematem.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a ja dzispogadalem z Paroma osobami i naprawde moje nadzieje odzyly na wygrana wojne !! i mam andzieje ze ludzie sie obudza nareszcie i razem dokonamy tego Historycznego wykopania Ng z serva !! ( udalo sie to tylko dwom gildiom : Del'toro na berylii i Zolwiom na arcani ale w znaczniej przewazajacej sile ) i na stale zapiszemy sie razem w karty historii tego servera i tibii
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() dodam tylko że na obsidi gra "gorsze" NG tego co było na np na Arcani. Więc tymbardziej powinniscie sobie poradzić, Nie taki diabeł straszny jakiego piszą.
#1517 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja osobiscie Bardzo, Ale to Bardzo w was wierze ;] Mam wielka nadzieje ze wygracie ta wojne !! Nienawidze Ng i chetnie bym wam pomogl jakos ale nie mam jak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1518 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
![]() Moim zdaniem Polacy powinni w jakiś sposób nie dać expić "NG" bądź w jakiś sposób ograniczyć to. Ng Zyskuje ciągle przewagę...
Azared: 06 Jan 2007 +110,270 ![]() Dorpaz: 06 Jan 2007 +386,999 ![]() Mannow: 06 Jan 2007 +920,662 ![]() A polacy stoją z lvl'ami w miejscu. ![]()
#1520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Tak czytam te posty i czytam...
W pełni popieram dzialania ET ale mam pewne zastrzezenia. Widzialem juz wojne na Isarze gdzie szwedzi - Del'toro rzadzili serwerem od dawna toczac wojny z Lightem. Light mial przewage z tym ze popelnial moim zdaniem najważniejszy blad. Podczas wojny ludzie logowali sie tylko na bitwe przez co dawala wolna reke gildi przeciwnej, ktora zbierała kase a nawet expila. Lightowi powoli konczyla sie kasa a po jednej bitwie do ktorej nie byli przygotowani praktycznie gdzie padlo wielu ludzi cos jak bitwa SOBS i NG na darashi.Del'toro mialo przewage bo w ich szeregach bylo dwoch bardzo dobry sorkow 170~ i 150~ lvl. Nastepnym krokiem Del'toro bylo zabicie 174 knighta co doprowadzilo do tego ze ludzie sie zalamali i zaczeli zmieniac serwery czesc z nich grala na obsidi. "Grała" bo teraz wrocili na Isare i "wyjebali" Del'toro na zbity pysk z serwa. A stalo sie tak dzieki lepszemu podejsciu do walki, po 1 wiele cwiczen pvp na otsie. Po czym 4 knightow 100~ potrafilo zabic solo 130+ pala w sekundzie poprzez exori combo. Albo 2 knigtow zabijalo przed dp 100~ pala pod depo podbiegajac i walac combo exori we 2. Ale do tego trzeba swietnego zgrania nie tylko w grze ale i na ventrilo. A teraz 157 ms ktory do niedawna sial postrach na serwie pada jak kawka na czystej pustyni bez zadnego trapa. Snake ataki sa wazne bo ludzie zaczynaja watpie np. kiedy 150+ knight z Del'toro padl 4 razy pod rzad chcial usowac acc jednak tego nie zrobil ale przez miesiac nawet sie nie zalogowal. Tak samo zachowal by sie napewno Azared ale zeby do tego doprowadzic potrzeba wiecej ludzi w szeregach ET i przede wszystkim musicie byc jak najwiecej czasu online a nie siedziec na noob charach. Bo jak bedziecie online to NG bedzie balo sie wyjsc na jakikolwiek exp, a tak co z tego ze azared padl jak juz dawno odrobil straty... Jezeli ET nie wychodzi expic czemu sie nie dziwie niech daja powody do strachu NG przez swoja obecnosc w grze, a moge sie zalozyc ze jak online z Et bylo by po 4-5 ludzi dosc czesto nikt z NG nie wyszedl by zbyt daleko od dp nie wspominajac juz o expie. Życze powodzenia w walce. HAIL POLES!!! |
![]() |