![]() |
#1501 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra?
|
![]() No prawie podobny xD!! Tylko ze jak on je to caly brudny jest...
Btw. Wie ktos moze why nitk z h-lvli nie expi wogole? Ostatnio sprawdzilem lvl Barzi'Grit to z 142 na 139 poprostu... Hail Allegro.pl |
![]() |
|
![]() |
#1503 |
Guest
|
![]() LOl chyba tylko barziego sprawdzałeś...
|
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik forum
|
![]() Gz .... Ale chyba tematy pomyliles
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Gratuluje Gandamir... wkoncu ten 100.
Moze ktos zorganizowal by Banute? Kilku h lvli przeprowadzilo by ludzi przez caly quest, a kazdy uczestnik musial by zaplacic z 10k ? |
![]() |
![]() |
#1507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() jakbys ogladal tibia.com to bys wiedzial ze organizuja juz od tygodnia~ i chyba jutro ida,
dzieki za gz |
![]() |
![]() |
#1508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Generalnie forum.tibia.com sie czyta, za duzo obrazkow to tam nie ma ;<
#1509 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh... Widze ze ida w niedziele.
Gdy by szli za tydzien, to bym sie zabral... rs mi znika we wtorek <hacked> Moze za kilka tygodni/miesiecy znajdzie sie jakis inny team, to sie z nimi zabiore. PS. Zadko zagladam na tibia.com <ten nowy wyglad mnie odstrasza> |
![]() |
![]() |
#1510 |
Użytkownik forum
|
![]() Uwierz... wolimy ogladac nowy wyglad tibia.com niz twoje zdjecie strone wczesniej xD Chociaz kto wie
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
Pozwol, ze tego nie skomentuje. http://www.allegro.pl/item163067323_..._106_pall.html Name: Monr Sex: male Profession: Paladin Level: 106 Ehh... Co kilka dni na allegro mozna zobaczyc oferty dotyczace h lvli na kyrze. Wieloma postaciami 100+ niegdys szanowanymi graja teraz dzieci, ktore maja bogatych rodzicow. Sprawdzajac allegro co kilka dni napotykam na takie oferty. Wiadomo, ze konczac gre ludzie sprzedaja postac... Dostaja za to czasami pare stow, a dzieciaki kupujace postac szybka ja niszcza. Kiedys na kyrze nikt nie wyzywal wiekszych lvli, nie wchodzil im w droge, a teraz nawiniesz sie komus, a okaze sie ze to ktos, kto kupil postac na allegro i nie wie zbyt wiele o Tibii. Price Lista jest akceptowana przez wiele osob, ale sa tez tacy, ktorzy nie wiedza co to jest < Zygus wiesz o kogo chodzi... xD > i chca kupowac bohy za 15k, a gdym podaje im link do Price Listy mowia, ze to keylogger, ze jestem idiota, ze bohy sa warte 15k... Ludzie opamietajcie sie, przez wasze zachowanie kyra staje sie jednym z najgorszych swiatow, a gdy upadnie na samo dno wine zwalicie na innych... |
![]() |
![]() |
#1512 |
Użytkownik forum
|
![]() No tu sie zgodze i wiem o kogo chodzi... ;]
![]() Nie mam glowy do liczb ale gdyby (podaje przyklad): 10 osob ktore koncza gre/zmieniaja swiat wystawia postacie na allegro <lvl 100+> to 1 postac na 10 kupi ktos kto potrafi w Tibie grac i wie o co w niej chodzi... Zal.pl |
![]() |
![]() |
#1513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
|
![]() Zyguś Kimi Zgadzam sie z wami :X!! Kyrą zaczynają powoli rządzic dzieci które se kupily chara na allegro :/ Nc Kimi o kogo chodzi z tą price lista ?? :>
#1514 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
O takiego zioma z klasy xD Ty lepiej zakup pacc i lecimy z sedrem na hydry ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
|
![]() Ograniczam więc niema sensu Kupywać paccka pozatym funduszy brak xD
Jak chcesz to mozesz mi kupic <joke> ![]()
#1517 |
Guest
|
![]() kyra jest juz opętana przez noobów....
Master Gossek -> kurwa, najwiekszy thief na kyrze |
![]() |
#1518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: nigdzie
Imię: lol
Skille: 0/0
|
![]() jakis czas temu wyjechałem ze price lista to glupi pomysl ale po przemysleniu jednak cofam to :s , ostatnimi czasy na trade pisze cos w stylu
" sell item/item/item [pice list] " co chwile ktos sie mnie pyta "offer?" , albo "buy boh plx 30k plx plx" , [...] ze dwa razy nawet link podalem i to samo -.- jak juz komus uswiadomilem co to jest price list to byly teksty typu " sorry dude , but .. you know ... my internet sux ... i can't look it ... [...] " albo wlasnie : takze sam nie wiem czy taka walka z wiatrakami cos kiedyś da ale mysle ze warto dopisac "[pricelist]" zamiast "[no noob offert]"
qp Ostatnio edytowany przez Xzo - 03-02-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Imię: Sir apocaliptic
Gildia: Deathly Edge
Poziom: 135
|
![]() Tylko h lvl ktore nie maja noob haruw przestrzegaja price listy bo sie boja o hunta a taki 25+ seluje za ile chce i tego nikt nie zmieni...
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
|
![]() price list to dobra sprawa ale pod warunkiem ze ktos tego pilnuje.
osoba, ktora ustala price liste powinna chociaz minimalnie sie tym interesowac (chociaz upominac itp|) doszlo do sytualcji, ze selujac ostatnio SCA dostawalem oferty po 500-700k ^^ cale szczescie ze niedawno jeden z wysokolevelowych knightow zmienil wlasciciela i kupil ode mnie te sca(stary owner pewnie spylil sca oddzielnie na allegro) . sprzedalem za 1kk czyli za tyle za ile kiedys kupilem. to samo demon helmet. za 150k ciezko sprzedac ^^ a mms jakbym komus rzucil cene z pricelist to od razu by mnie wybrechtali. ja wlasnie koncze z ta gra to sie wyprzedaje z wszystkiego, jednak chara nie sprzedam, bo nie chce zeby ktos splamil jego dobre imie.... nie chce zeby jakis bogaty noobejro panoszyl sie moim charem. edit: co do wydarzen z kyry... formuje sie nowa guild http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1528149 moze nowa wojna sie szykuje? ;p jak znam zycie mialo miejsce "przetasowanie ownerow" i rozne wasnie zostaly zapomniane ;p pozdrawiam ;p Ostatnio edytowany przez yogos - 04-02-2007 o 15:59. |
![]() |