|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15181 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 06-07-2009 o 23:47. Powód: słaby |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() no strach strach
Dzidzia powinienes sie bac bo chyba wiesz co on lubil robic z malymi dziecmi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15183 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba lubil udawac Piotrusia Pana i skakac z drzew
![]() co do filmiku, znalazlem inny (bez zadnych podpisow, ze jakis duch czy cos), no faktycznie - jest to samo, ale na tym filmiku o lepszej jakosci widac dokladnie co to ![]() http://www.mefeedia.com/entry/inside...land/20305993/ 23:39 Jest to cien kogos, kto przechodzi przed oknami/lampami (cien jest rzucany pod katem) ![]() ----------------------- http://w450.wrzuta.pl/film/aPEoxJ8bdt9 ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 07-07-2009 o 04:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Duch niespokojny ukarał mnie za słowo "głupi" skierowane do innego użytkownika forum. Co za ZAL moderatora.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#15185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH
Stan: Usunięty
Imię: Mecenas Kultury
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Mnie za doping i legie \o/ chyba jest za Polonią xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() coraz wiecej osob gra na serverach pvp co myslicie o tym moze jednak niektorym sie update spodobal?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() pkowanie się nie opłaca to więcej ludzi jest ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale teraz takie granie do 120 sie oplaca, i nastepnego chara lepiej robic, niz expic pierszym. Po cholere mi wiekszy lvl, lapie fraga na wszystkim co sie rusza?
![]() |
#15189 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to jest zalosne ;p jak juz kiedys ich przekonaja ze na chhhhdiabla zrobili to i tak nie zmniejsza ponizej 10 fragow za 1, wiec kij z tym
na marginesie: zegnaj dopalaczu.vis edit: dlatego zegnam, bo zaraz cos znajdzie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 08-07-2009 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Lub zeby nie bylo ze "popelnili blad" zrobili by np dozwolone iles tam fragow zanim sie wbije red skulla (np 2x wiecej ..liczba calkowicie przypadkowa nie myslalem nad tym dluzej) i cos takiego ze fragi szybciej traca swa waznosc i mysle ze rownowaga byla by przywrocona. pomysl chyba dobry nie"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cos zle punkciki podliczyles dzidziu. Wyobraźcie sobie ze "wspanialy" moderator "duch niespokojny" przepyrał moje posty wstecz próbując dac mi bana. No ale niestety do końca mu sie to nie udało, zabrakło 1pkt
![]() Prywatne Powód: Obelgi 08-07-2009 11:38 Duch Niespokojny 7 / Przywrócono Pod wpływem emocji dostałem 7pktów na raz no ale chyba sie jednak doczytał że go nie obraziłem ![]() @dzidzia Haha niech szuka . Tylko to troche takie dziwne że ktoś szuuuuka po starych postach czegoś żeby kogoś na dołek wsadzic. Ciebie powinni tam wysłac, no ale ty jesteś sprytniejszy od nas wszystkich, prawda Pawełku ?
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 08-07-2009 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15192 |
Użytkownik Forum
|
![]() (UP - widzisz, jednak)
lap kawaly, to ci ulzy Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 11-07-2009 o 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2009
Świat: multi world
![]() |
![]() BUEHEHEHE.
Kod:
Spotyka się 2 arabów w Nowym Jorku. - Siemasz Abdul? No i jak, dostałeś tę pracę w radiu? - Nie... - Jak to nie?! - J-ja myślę, Mu-muhamed, że o-oni tam ni-ni-nie lubią a-a-a-arabów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15196 |
Użytkownik Forum
|
![]() o czym z toba mozna dyskutowac jak ty jestes deleted ;o
![]() |
#15197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() a z Toba o czym ? ;s
![]() |
#15198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2009
Świat: multi world
![]() |
![]() chyba ty .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15199 |
Guest
|
![]() http://en.akinator.com/ <- Grał ktoś kiedyś?
Niezły ten ''Dżin'' xD Odgadł mi R.Giggs'a, W.Rooney'a, Dodę, Eternal Oblivion'a, The Game'a, LeBron James'a, ale najlepsze było jak myślałem o moim charze i wyszło : Your RPG character ![]() Czasem trzeba mu dać ''more questions'' ale i tak roxuje ![]() Wiadomo, że to komputer który odpowiada na podstawie wcześniej zadanych pytań i ich powtarzalności, ale i tak fajnie sie z nim gra : D |
![]() |