![]() |
#1521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
@Kidlex Ja czasami pokrzywy jaram jak mi sie nudzi :\ @Elom Dla mnie to moze nawet do ciebie moj stary z gola pyta wpasc bo malo mnie to interesuje kto cie odwiedza.
![]() |
|
![]() |
#1522 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
![]() |
![]() Cytuj:
Za takie posty tez cie przetsana lubic. I ten tekst z lizaniem dupy romowi tez nie na miejscu bo kazdy ma prawo wybrac sobie strone ktora popiera a sprawa nielubienia to juz sprawa kazdego z osobna.Ja tam eloma lubie na swoj sposob ale ogolnie to gada jak potrzaskany xD. No a teraz mozecie mnie zjechac za moj inteligetny post ![]() I am ready ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Poznań
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Leciu !!!! Ten obrazek, który wkleiłeś jest po prostu wspaniały i jest kwintesencją tego co prezentuje sobą Elom, Endroxa nie znam więc się nie wypowiadam. Pamiętam jak Elom expił na elfach i kiedy ja się logowałem o godz 10.00 zamiast iść na wykłady to ten popapraniec już siedział na wieży żeby wbijać expa ![]() ![]() Leciu respect ![]()
![]() |
![]() |
#1524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Opieka????. Najpierw przydało by się za coś chleb kupić, wiem że życie studenta (samemu) jest dość trudne, ale na chleb wypadało by zarobić. Pewnie i tak większość mnie nie zrozumie, bo nie myślą w tych sferach. Dla nich liczy sie tylko lvl i to że są od kogoś lepsi o 3 bity czy tam 4. To ja wybywam po świadectwo ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 22-06-2007 o 09:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() Endrox kupileś już blessy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Cytuj:
![]() Zakładam, że po "hacku" nie masz haisu na blessy, więc będzie bardzo podobna sytuacja, a jak Fag wróci, to już wogóle będziesz powoli wracał na kinagard ![]()
![]() |
![]() |
#1527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale, jak narazie to ma bana za sharing na 30 dni z tego co pamiętam i delete warna więc jeszcze jeden ban i PAPA
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Guest
|
![]() Kurna Elom jest betonowy. Tyra wszystkich a sam ma ten 94 lev odkad pamietam ...2 miechy? wiecej? A niby ciagle na hydrach siedzi. blokowac nie ma komu bo kolegow nie ma. Moze chce byc taki jka Doneq, bo jak dobrze pamietam on mial zawsze 94 lev. Zobacz Doneq jakiego masz przydupasa! Rżal.
@ Raksu ja tez slucham Stinga ![]() @Hanys Zjade Cie tylko dla zasady. Jestes zloczynca. @Neez Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei? ![]() Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek. @Nata90 Ty to zdolniacha jestes! Dasz mi pro? Jeszcze Twoj zjebany nik kojarzy mi sie z Natalonem ... @Cromak Nie prostakaty i kwadraty tlyko trapezy czternastokaty foremne. @Elom Ehh Ty nie musisz update'owac lvla w opisie to piszesz do Vesza zeby zuptade'owal, nie? Ile juz masz ten 94 wpisany w dane? |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Poznań
Profesja: Knight
|
![]() @ Gotic
"Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei? Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek." Nie nazwałbym tego lizaniem dupy. Po prostu zgadzałem się z postami i już. ![]() @ Sesef Matura to pikuś, zobaczysz jak później może być przeje**** ![]()
![]() |
#1532 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Profesja: Elite Knight
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Pokaż mi gdzie napisałem do Vszy że ma lvl z edytować? @Slide Hmm , no i co z tego że miałem hacka ? .. Na dzień dzisiejszy stać mnie na kilka razy po 5 blessów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Dynów
|
![]() @ 2 up
Ah to wałowanie loota z hydr ![]() Tylko dziwie się skąd masz tylu frajerów, którzy chcą iśc z Tobą na hydry ![]()
02:11 Dynoviak [31]: armor 02:11 Dynoviak [31]: or you'll die 02:11 Lazard Ulan [20]: i m not armor JcB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
|
![]() poki co to moze sobie na otsie powalowac ;O bo jesli sie nie myle elom ma bana x)
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
![]() |
![]() 12:01 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
DALEJ panowie może tym razem bedzie TH xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Ja Patolog
Imię: Patolog Sklad
Gildia: Jedziem z kurwami
Świat: Patologia
Poziom: wsp
Skille: ;)
Poziom mag.: 69
|
![]() Nie zapominajcie o filmiku ! ; d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @Gotic
Myslalem ze bedziesz ostrzejszy a tu tylko zloczynca przynajmniej juz mogles epitetami pojechac tak dawno tego nie czytalem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() 12:44 Zbigniew Foczka [13]: o kurwa twoje posty na forum wymiataja
12:44 Endrox [116]: to nie moje 12:44 Endrox [116]: jakis pajac sie podszywa pode mnie 12:44 Zbigniew Foczka [13]: Nata90? 12:44 Zbigniew Foczka [13]: kurwa taki noob ze ahahahhaha 12:44 Endrox [116]: ja na takich forach 12:45 Endrox [116]: sie nie wypowiadam 12:45 Zbigniew Foczka [13]: ![]() 12:45 Zbigniew Foczka [13]: dzieci NEO 12:45 Endrox [116]: ta
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |