![]() |
#1521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() @Bjoern
Yeah ![]() Wczoraj troche skoczyłem na tomby z moim bro , thx 4him ![]() ![]() ![]() ![]() Comments ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
|
![]() |
#1522 |
Użytkownik Forum
|
![]() vav~
dziekuje ... a ja nadal czekam na to twoje cale zmobilizowane gg ktorym mnie strzaszyles jak zabilem vavca ... i sie doczekac niemoge .... Baks~ tam mam.... a wiesz zaco? zato co miales napisane na comment.... sam wiesz co a rowniez zato ze hacknoles Rapa~ ..... nawet hika ci niepomoze aprobo gadalem juz z nim o tym .... Yours Mate~
#1523 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i zeby uprzedzic pytania sram na na wszystkie "huntedy" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1524 |
Użytkownik Forum
|
![]() aaa Gasv gz scrn'ow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yours Mate~
#1525 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak , ale po drodze szli kumple i zaproponowali gre w noge więc ustąpiłem
![]() Thanks you ![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. Ostatnio edytowany przez Metal Master - 14-06-2006 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#1526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Gratz all! A teraz coś odemie XD:
NIe pokolei, za to się nie wku... znaczy się burwersować ;DDDDDDDDDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1527 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gz bro ! Najs skills
![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1528 |
Zbanowany
|
![]() Mate@
Nie mnie wtedy zabiles^.-. Btw. 49 pkt...moglo byc gorzej! Mozesz mi pomoc w jednej sprawie? Oblicz mi szanowny wacpan ile juz osob zdradziles na valori?Bo powiem ,ze ja sie zgubilem w kwietniu tamtego roku:> Powiem ci jedno: oszukujesz samego siebie: D. Najgorsze jest to,ze nawet swojemu rl kumplowi zepsules postac. Nazywal sie bodajze bazylii. @do wszystkich tych ,ktorzy uwazaja ze mate~ jest dobry osobnikiem na "kolege" Nie ufajcie mu. Powiem wam szczerze ,ze ejst to najwiekszy skur%$#@ jakiego spotkalem na tibii. (no moze tylko Iria Maclaud byla gorsza) No ale coz...nie ja wam wybieram przyjaciol:< |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1 bazylii to wtedy co nim gralem to juz byla moja postac wiec niegadaj glupot bo on juz enichcial grac.... po 2 dziekuje za te wszystkie wyzwiska nigdy takich od nikogo nieuslyszalem wielkie dzieki ... po3 to powiedz kogo zdradzilem bo jak pamietam to nigoko .... baksiu wie zaco ma pasc i zaco ma hunta... po4 to po kiegu chu.ja mnie straszyles ze mobilizujesz cale gg loooooooool jestes zwyklym debilem i nic wiecej w tobie niewidze... po4 mam duzo kumpli i ci kumple wiedzia jakim jestem "s*****elem" wiec jak mnie neiznasz to niemow... po5 od poczatku mi sie inepodobales... po6 tak moglo byc gorzej ale moglobyc lepiej jakby nie nauczycilki w mojej szkole ktore nic nas nienauczyly wiec miej pretesje do nich .... po7 oj niema 7 ![]() take care Yours Mate~ PS czekam na cale zmobilizowane twoje gg bo potrzebuje runek i wogole cya
![]() |
#1530 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Vaviec
Big Lol ! @Topic Ide trawe skosić jak wróce bedzie adv ![]()
![]() |
![]() |
#1531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Gz All!!!
Ja idę oglądać mecz!!! POLSKA GOOLA!!!! A potem NOC TIBIJCZYKA!!!!!!! @89 MINUTA: Aż się zanipokoiłem Kur** Mać!!!!!!!! Ja pier***** Janas ty Chu** Jeb**** Debil Jeden!!!! Idź w pizdu.
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 14-06-2006 o 23:32. |
![]() |
![]() |
#1532 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Musiał wprowadzić jeba.nego armena do gry :/ Podanie armena i .... wszystko poszło sie jeb** .
I Szwaby się cieszą :/
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1534 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arek Dozamet
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Evil
Poziom: 100
|
![]() Ty j.e.b.a.n.y p.e.d.a.l.e!!
Taki z ciebie polak, ze za niemcami jestes?? Podaj swoj nick jak chcesz sobie pokozaczyc hitlerowcu j.e.b.a.n.y!! Grrr... jak mnie takie nooby w.k.u.r.w.i.a.j.a -.- Hail Poland!!! |
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hail Poland !
A tu takie cuś : ![]() Comment plx Ide spać , bo zmęczony jestem ![]()
![]() |
![]() |
#1537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Michał!
Ja tam do niemców nic nie mam... Znów Boundy dają o sobie znać... PS: Michał nie udawaj, że spisz bo oglądasz Only Calmara!
#1538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś większego:
![]() Jak dobrze wyjdzie i mi się zechce to jutro (piątek) lub w najlepszym wypadku dzis (czwartek) będzie coś kolejnego...
#1539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arek Dozamet
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brotherhood of Evil
Poziom: 100
|
![]() @Gasval
Gz bro ![]() ![]() @Simor Widze, ze ty tez sie ostro do pracy wziales ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
![]() @Gasval Gz bracie! @Simor Gz nóóbku ![]() Pozdro~!