![]() |
#1521 |
Użytkownik Forum
|
![]() Instaluję Mapla, i szykuję się do gry
![]() Btw. zrobi mi ktoś konto? Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 29-11-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1522 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nic nie da, bo podczas logowania serwer zobaczy, że twoje IP pochodzi z Europy.
![]() |
#1524 |
Użytkownik Forum
|
![]() Googluj
![]() Musisz pójść do Olafa i pogadać z nim. Potem powie do kogo masz się zgłosić. @Down: Przy prawej części Lith Harbor.
Ostatnio edytowany przez <.< - 29-11-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak juz przyleciales i jestes prz latajacym statku to idz na parter i bedziesz przy takim statku plywajacym a tam bedzie wisal rekin i osmiornica. idziesz ciagle w prawo i bedzie taki olaf w hełmem z rogami, i wogole taki paker.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już kapuję, już włączam Mapla ;].
EDIT@ Już 9 lvl, 38% expa wbitego, robię thiefa, ale to po dysce(dyska będzie do 18) ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 30-11-2007 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() bardzo nie lubie tej gry dlatego ze to jest jak bajka i bardzo szybko sie nudzi do tego jest grafika 2d i expie sie guzikami ...
![]() |
#1529 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee, że co? Nie mów, że jesteś magiem, masz otwarte okienko 'skills' i ciągle dwa razy klikasz na skille
![]()
![]() |
#1530 |
Użytkownik Forum
|
![]() Celoz, mam 2 pytania:
Kim grać: thiefem, czy warriorem? Którym łatwiej? Skąd wziąść cash do cash shopu, bo nie działa na mesos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1531 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A pieniądze do cash shopu kupujesz za to, co wygrzebiesz z portfela ![]()
![]() |
![]() |
#1532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: okolice Krakowa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmmmm..grałem w Maple coś koło 3-5 miechów zrobiłem 53lvl sinem i jakoś już czuje się znudzony tą grą... a co do wypowiedzi przed mówcy to ja bym także popierał na start wara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój przyszły I/L : )
![]()
![]() |
#1534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wruciuem
![]() I szybko znowu znudzę się MSem, dopóki nie zajdę gildii/ludzi do buddy z którymi sobie pogadam xD Szukam przyjaciela przez neta (lol ale trzeba być debilem) gram na Broa Nick Virusmaxi ofc xd
![]() |
![]() |
#1535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Widzę, żeście się rozgrali, aż mnie zaczyna znowu ciągnąć do Mapleta...
@Down: Pwnt. Ostatnio edytowany przez Upierz - 16-12-2007 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Dzierżoniów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: BociekPL
Gildia: jakaś jest
Świat: Windia
Poziom: 4X
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Święta...
![]()
![]() |
#1538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj kiepska propozycja. konta na Globalu są rozchwytywane, musiał bys zaoferować postać na 60 poziomie na eMS, by móc dostać chociaż puste konto na gMS.
![]()
![]() |
#1539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() HoHoHo jak tak to chetnie sprzedam swoje konto na gms z 43 spearmanem i 2 20~ lvl postaci chyba sin i mag a na koncie jest z 1.5 mln messo + 2x tyle w scrollach itd. Ktos chetny na wymiane na maga na ems na 60~ najlepiej f/p lub na speara ewentualnie dobze ulozonego sina. Tylko osoby ktore juz tutaj widzialem i moge im w miare zaufac(po opini na forum itd) a nie konta utwozone 18.12.2007.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |