Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-06-2006, 11:39   #1521
Seni
Użytkownik Forum

Seni's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Ełk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
co do dsmu tardara to sprawa dawna, bardzo dawna i przestarzala. niemniej jednak tranecarid o ile do mnie zagada dostanie to o czym mowilem kilka miesiecy temu ;] i rekompensata bedzie ale jego online nie ma
Mówiac "przestarzala" to miales na mysli ze zapomnimy o tym DSM ?
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac.
Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny.

_PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh

Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ?

ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o
00:58 Laba Pogromca [15]: plx free items i will be hacked
Seni jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-06-2006, 12:31   #1522
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seni
Mówiac "przestarzala" to miales na mysli ze zapomnimy o tym DSM ?
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac.
Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny.

_PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh

Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ?

ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o
Uhy robilem z moim bratem z tej racji ze mamy 2 kompy a zajelo mi to kolo 1,5 roku no moze niecale 2 lata ....

sorry pomylka nie 100000 tylko 10000

Ostatnio edytowany przez Komandos Strong - 01-06-2006 o 12:48.
Komandos Strong jest offline  
stary 01-06-2006, 12:56   #1523
Seni
Użytkownik Forum

Seni's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
Uhy robilem z moim bratem z tej racji ze mamy 2 kompy a zajelo mi to kolo 1,5 roku no moze niecale 2 lata ....

sorry pomylka nie 100000 tylko 10000
Stary niechce tu nic sugerowac ale 10000 uh to po sprzedazy masz 30kk odliczajac blanki zostanie Ci 28kk czyli bylbys chyba najbogatszym Tibijczykiem...
Seni jest offline  
stary 01-06-2006, 13:06   #1524
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

ahh te zera Fajnie gdyby na koncie mi taką pomyłkę zrobili , co do tematu to jak co z tą wojną, już koniec. Demi~~ z restą Right założył nową gildię już po woli przestaję się w tym wszystkim łapać. Seni może by i był gdyby nie przepił wszystkiego ( w końcu 67 lvl na drzewie nie rośnie, blessy aole też się raczej nie walają, eq za darmo nie dostaniesz, brał udział w którejś tam z rzędu rebeli więc i paymenty musiał uiścić "chyba", jest knightem więc uhy "pali" zawodowo no i 1000bp w to 1000 w tamto kto by to liczył)
jastr jest offline  
stary 01-06-2006, 13:13   #1525
Seni
Użytkownik Forum

Seni's Avatar

Domyślny

A nie latwiej bylo by mu napisac ze sie pomylil ?
przykladowo 1000 bp uh = 3kk to nie jest jush tak wielki wyczyn jak 30kk
Seni jest offline  
stary 01-06-2006, 13:23   #1526
galana galan
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
dzis zlozono 1 HoA (niepelnego) na galanie.
demi zrobil nowa/stara gildie. na szczescie nie ma tam 90% choragiewek. uklon w jego strone.
Szkodi mozesz powiedziec nam co dokladnie masz na mysli? 90 % choragiewek? czyli kto dokladnie? Wymien nicki prosze i oswiec nas. Wlasnie tam 90 % choragiewek doszlo do tamtej gildi . Mowie tu o samych Langan , sa to najwieksze PA i CHARAGIEWKI JAKIE WIDZIALEM NA GALANIE.

Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie

A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/

Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions?

A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan

Signed,
Galana~

Ostatnio edytowany przez galana galan - 01-06-2006 o 13:32.

stary 01-06-2006, 14:49   #1527
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez galana galan
Szkodi mozesz powiedziec nam co dokladnie masz na mysli? 90 % choragiewek? czyli kto dokladnie? Wymien nicki prosze i oswiec nas. Wlasnie tam 90 % choragiewek doszlo do tamtej gildi . Mowie tu o samych Langan , sa to najwieksze PA i CHARAGIEWKI JAKIE WIDZIALEM NA GALANIE.

Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie

A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/

Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions?

A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan

Signed,
Galana~
z Polakow oprocz Hybrida dostali invy: Styp, Bon devil, Lady slodziutka, Gran Deah nie chce mi sie sprawdzac kto jeszcze -,-
thewojtek jest offline  
stary 01-06-2006, 15:14   #1528
galana galan
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
z Polakow oprocz Hybrida dostali invy: Styp, Bon devil, Lady slodziutka, Gran Deah nie chce mi sie sprawdzac kto jeszcze -,-
mowilem tu o reszcie polakow z bylego right~ like Rembik , Skopo (dobra moze jest pa dlatego nie daliscie mu invite) , Raverton (to samo) , Anevarix , Hetnanoz , Xando nie powiesz mi ze oni sa pa , moze ten anevarix bo widzialem na niego skargi a zamias ich to wlaczyliscie langan :/ , nawet jesli nie macie zamiar im dac tego invite to co znimi teraz bedzie , zostawiacie ich zeby byli hunted od hwl? maja w ogole jakas protekcje , moim zdaniem powinni co niektorych z right~ dodac zamiast tego ujinna , cz darkness soldiera czy lordwua

stary 01-06-2006, 17:10   #1529
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
mowilem tu o reszcie polakow z bylego right~ like Rembik , Skopo (dobra moze jest pa dlatego nie daliscie mu invite) , Raverton (to samo) , Anevarix , Hetnanoz , Xando nie powiesz mi ze oni sa pa , moze ten anevarix bo widzialem na niego skargi a zamias ich to wlaczyliscie langan :/ , nawet jesli nie macie zamiar im dac tego invite to co znimi teraz bedzie , zostawiacie ich zeby byli hunted od hwl? maja w ogole jakas protekcje , moim zdaniem powinni co niektorych z right~ dodac zamiast tego ujinna , cz darkness soldiera czy lordwua
Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...
Qreew jest offline  
stary 01-06-2006, 19:44   #1530
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...
no nie wiem czy dobrze... z mojego punktu widzenia nie wzial odpowidzialnosci za swoja gildie... zamiast drastycznie postawic sprawe i wywalic tych ludzi, co byloby dla niego klopotliwe w rozmowach itp.. po prostu zrobil nowa gildie i zostawil ich na lodzie. w skrocie, spakowal zabawki i poszedl do innej piaskownicy. a najlepsze jest to ze tak jak mowie to jest wszsytko ustawianie sie pod siebie. w next wojnie to juz bedzie demi z przyjaciolmi przeciw wrogom "pats". a bajki ze robi to zeby usunac pa itp niech zostawi dla tych co w nie wierza. ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly

muahaha, smieszy mnie to, demi pamietasz swoj wlasny opis? to w niego zalookaj kiedys, bo jestes w gildii z duza liczba osob o ktorej on mowi.
stary 01-06-2006, 20:00   #1531
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Jun 01 2006, 19:07:59 CET Killed at Level 120 by Rivenn and by Rogue'Lorenzo

Vidente padl,hybrid ojebal sca na moich oczach ;D
stary 01-06-2006, 20:02   #1532
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly
O_o dobrze wiedziec na kogo uwazac... =]
Qreew jest offline  
stary 01-06-2006, 20:56   #1533
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:

Signed,
Galana~

Podaj nicka z Galany to i ty dostaniesz inva

A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem

@ szkodi
Ja nigdy nie powiedziałem że ciebie nie lubie i pisze w twoja stronę same cięte posty

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-06-2006 o 20:58.
Lord Hybrid jest offline  
stary 01-06-2006, 21:39   #1534
Blooc
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Hawaii

Imię: Blooc
Profesja: Knight
Poziom: 100
Domyślny

Ehehe, ;>
Blooc jest offline  
stary 01-06-2006, 22:17   #1535
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blooc
Ehehe, ;>
Lol. Ziom 1 dzień i nawet sie nie przedstawi. Podaj chociaż nick z Galany bo może jesteś na rooku
Lord Hybrid jest offline  
stary 02-06-2006, 10:54   #1536
IntoTheRain
Użytkownik Forum

IntoTheRain's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Xel'Naga

Gildia: -
Świat: nova
Domyślny

Nie wiesz kto to jest Blooc?... masz nicka przeciez
IntoTheRain jest offline  
stary 02-06-2006, 11:02   #1537
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem
Chyba nie mowisz tutaj o mnie.. =p
Miltoner jest offline  
stary 02-06-2006, 17:15   #1538
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IntoTheRain
Nie wiesz kto to jest Blooc?... masz nicka przeciez
wiem wiem, żartowałem tylko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Chyba nie mowisz tutaj o mnie.. =p
ja nikogo nie obwiniam i o nikim nie mówie
Lord Hybrid jest offline  
stary 02-06-2006, 19:28   #1539
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.
Miltoner jest offline  
stary 02-06-2006, 20:26   #1540
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.
Next 100 GZ!
Pawio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania