![]() |
#1521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lego@
Słuchaj Ariela znam już długo grałem z nim na paru serwerach i staramy się sobie nawzajem pomagać. Widać też że może umiesz expić ale po za tym nie jesteś dobrym graczem ponieważ dobry gracz nie odchodzi po tym jak ukradną mu booh i coś tam jeszcze. Popatrz na Rekina jak Lady go okradł/a to miał kryzys chyba ze jakieś 3 dni a później grał dalej. Nie wiem co dla Ciebie znaczy słowo "przyjaźń" ale chyba coś negatywnego ![]() UP@ YYYY jaka noobowata gildia ta gildia Barteza?? ![]()
#1523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markizek
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~~**~~**~~**~~**
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 16/21
Poziom mag.: 20
|
![]() K**** ale wy jestescie P******i, czy ja mowie ze odchodze z tego serva bo mi boh zabrali? K**** odeszlem z tego serva i itemy kasa byla przegotowana w bps na pewna rzecz .... . Po 2 dniach mojej nieobecnosci na silv loguje sie i w bp nie ma boh i cosmica.
![]() A ty za to nie umiesz expic ![]() Ja kumpli z tibi nie nazywam przyjaciolmi bo kumpel i przyjaciel to niew to samo Gildia o nazwie Lord of Silvera, ktoter liderem jest Arek zoltan..... A Bartezo sobie zrobil gildie dla swoich i moich low levelowych friend, chodzby kisielqa Ostatnio edytowany przez Klocek Lego 666 - 30-06-2006 o 10:06. |
![]() |
![]() |
#1524 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie: kto miał passy do twojego chara skoro mówisz że ktos Tobie Dupnoł boszki i Cosmica chyba ze z domku tobie wyparowały to musiałeś komuś dać invita i >>>puf<<< to znikają bohy i cosmic Po trzecie: ja nazywam Kumpli z tibii Przyjaciółmi ponieważ Tibia odzwierciedla charakter posiadacza postaci Po czwarte: Najlepszym chyba przykładem jest Ligus jeśli chcesz dalej drążyć ten temat to tobie to udowodnię Ostatnio edytowany przez Omo - 30-06-2006 o 10:45. |
|
![]() |
![]() |
#1525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Legolas
A moze Ligus nie to ze nie umie expic, tylko to ze ma prywatne zycie? Ma wazneijsze sprawy od tibi i tyle, mozet ego nie zrozumiesz ale w zyciu nie jets tibia najwazniejsza... lol |
![]() |
![]() |
#1526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Znowu klotnia, nie mozecie zyc w zgodzie?
#1527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Double post... kocham moj net, prosze o usuniecie posta
#1528 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dawergo skad w podpisie masz takie obrazki??
Plz powiedz |
![]() |
![]() |
#1529 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie umiem wytlumaczyc
![]()
#1530 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie: Mi sie jednak wydaje ze jestes P******y Po trzecie: Niezgadzam sie bo gra to gra a zycie to zycie... @Cannidas ty sie lepiej zajmij swoja "obsidia" I ja niemowie ze tibia jest najwazniejsza, i z tego co widze jak ja bym byl tyle czasu online co ligus to bym mial o wiele wiekszy lev. |
|
![]() |
![]() |
#1531 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lego@
Wiesz co i tutaj udowodniłeś że nie jesteś zbyt mądrą osobą powinieneś zacząć panować nad emocjami. Expić umiem tylko że po prostu nie chce mi się bo wole sobie posiedzieć i poskillować dzięki czemu mam więcej czasu na to aby pogadać z kumplami. Macie racje że Tibia nie jest dla mnie najważniejsza w życiu. Kto wie że dla niego Tibia jest najważniejsza to z przykrością informuje tą osobę że powinna jechać na specjalną terapie ![]() Zresztą ja Tibie traktuje jako grę przy której można się odprężyć i porozmawiać z kumplami. PS: Lego ja z Arielem graliśmy na paru światach i moim zdaniem to że ciągle ze sobą wytrzymujemy i lubimy ze sobą rozmawiać idt. świadczy o tym że jesteśmy przyjaciółmi. EDIT@ Lego wiesz co ja długo przy Tibi nie siedze. W tej chwili są wakacje więc na Tibi jestem gdzieś 07:00-11:00 jakoś tak. Jak był rok szkolny to grałem gdzieś ze 2 albo 2,5h. Zresztą nie warto się tłumaczyć komuś takiemu jak ty
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 30-06-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
#1532 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli nie warto to po co piszesz?
Tak jasne widac ze umiesz expic.... to ja bendac noobem szybciej od ciebie expilem.... |
![]() |
![]() |
#1533 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() PS: Ja się nie ścigam ![]()
![]() |
#1534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() OMG, znowu kłutnia.
Wezcie przestancie bo: po pierwsze: chyba nikt nie lubi czytac postów w których ktos się ciągle kłuci bo to jest nudne, ![]() po drugie:nie lubie jak wogle ktos się kłuci ![]() Lepiej zajmijcie się tym co robicie i uważajcie to co uważacie za słuszne a nie nażucajcie komuś innemu tego co wy robicie bo nie każdy musi uważać tak jak wy. ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Jeżeli używasz takich wulgaryzmów to świadczy tylko o twojej inteligencji i kulturze osobistej nie obchodzi mnie czy sharujesz konto czy nie to twoja sprawa Cytuj:
Gra to tylko gra ale... ma pewien cel a tym celem jest poznanie nowych ciekawych i (bez brzytkich skojarzeń) atrakcyjnych osób |
||
![]() |
![]() |
#1536 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
@Omo Jesli cie nieinteresuje to nie pisz cos takiego : Po pierwsze: komu dales passy jesli..... BTW : Nie nawalaj tylu emotek obok siebie bo sie odechciewa czytac... Pozdro for all ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1537 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej ale czy nie ma racji??
@Phoeniks Kiedy ty dokladnie bedizesz online bo kurna nie moge ciebie dorwać zebyś oddał moje rzeczy :/ |
![]() |
![]() |
#1538 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Wiesniak ze straszyna
Poziom: 29
Skille: 66
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() omo i klocek powinniście przestać bo będą straty w ludziach
![]() a tak prawdę muwiąc to forum nie jest po to zeby na siebie bluzgać jak wiadomo tibia to gra a jak na nam cos nie wychodzi to wiadomo ze jest złosc ale zawsze mozna powiedziec komus ze jest jeszcze gorszy cienias wyśmiać go i ulżyć tym sobie ...... najlepiej to chore ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1540 |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
|
![]() @a propos ukradzionych bohów i cosmica
Ktoś po prostu okradł Lego, i temu komuś sie dostanie ;]. BTW: Lego już wie kto go okradł. A więc drogi złodzieju, jak kradniesz, to rób to po cichu i na miłość boską, nie chwal się NIKOMU. @Lego Nie gniewaj się, dziś serpenta pożyczyłem od Ciebie ;s @Poreda Wtedy jak Cię ujebaliśmy miałem Ciebie USPOKOIĆ i na luzie pogadać, żeby atak był z zaskoczenia. I padłeś za całokształt: zabiłeś mi rl qmpla, zabiłeś Kluka, groziłeś huntem boromirowi i komuś jeszcze. Aha, odgrażałeś sie że rozwalisz Moon~. Mam nadzieję że starczy ;x @Dolor i wszystkie Ariele wojaki, palki i timonki ;s Jezu, jeśli chcecie te itemy to sami napiszcie na priv do Fenixa; znajdzie czas, to odda; bo taka postawa (Cytuje "bylem codzinnie online od 8 do 20 nie liczac weekendu, zawsze mogles do mnie napisac") jest troche niegrzeczna. Poza tym rozwiązujcie takie sprawy na priv a nie forum zaśmiecacie; a dam głowe, że chodzi o 3 p army i 2 scarfy -.- a nie o żadne bohy czy g army. Jak jest taka sytuacja, to niech szanowny Pan Ariel się sam zainteresuje, czyli popieram Legolasa (bodajże 3 raz na tym forum xD).