![]() |
#1521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() w 100% zgadzam sie z Jacksonixem. podczas wojny NG vs SOBS popelnilismy wlasnie taki blad. bo jeden nie chcial siedziec, drugi nie mial czasu, trzeci gral na Askarze.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#1522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Hya'ite zrobil kiedys film z historia Isary tam zobaczylem ile razy wszyscy hlvle padali dopiero. 1 czy 2 fragi na jednej osobie to bylo nic tam padali i polacy i szwedzi bywaly momenty zalamania np. z tym przechodzeniem na Obsidie ale wystarczyl dobry trening, organizacja i ludzie z checia "wolnej" gry a DT wyladowalo na bruku. A light pod nowa nazwą Antediluvians juz praktycznie wpelni kontroluje serwer.
btw. na obsidi tez byla gildia Antediluvian, Suv pewnie kojarzysz to wlasnie byli wszyscy z Isary. |
![]() |
![]() |
#1523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Ja takze zgadzam się z jackiem ale wiem ze to trudne siedziec w dp w pz i sie nudzic...
|
![]() |
![]() |
#1524 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIe zawsze trzeba sie nudzic, zamiast sprzedawac rzeczy i kupowac sprzet z noob charow lepiej robic to z main charow co wzbudzi jeszcze wiekszy strach w Ngersach jak zobacza ze ET kupuje sdki.
|
![]() |
![]() |
#1525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Myślę, ze członkowie ET wiedza najlepiej co maja robić.
![]() Aczkolwiek niektóre rady mogą okazać się przydatne, a posrod nudnego spamu znajdzie sie pare ciekawych postow. ;> |
![]() |
![]() |
#1526 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() No nie niekromanta przyszedl ... to oznacza warny i kasacje postow ;D miedzy innymi tego ?
![]() @jack wielu juz takich madrych bylo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Jack : to mi sie podoba konkretne rady poparte doswidczeniem
![]() ![]() ale spoko wujaszek Kiroy ma tajny plan i jeszzce sie ta wojna nie skonczyla a przypominam ze jest 8-6 dla nas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Guest
|
![]() a jakby rzucić do bitwy 20 czy 30 osób, głównie sorców na 40-60 lvlach co jakiś czas jako mięso armatnie? albo huncić takimi grupami wracających z expa ng?
edit: ewentualnie te oddziały powinny się zająć runes providerami ng, masowy atak na rune makerow. wiem, że ciężko będzie zebrać taki squad, ale jak coś to ja się piszę ![]() Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 07-01-2007 o 00:04. |
![]() |
#1529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1530 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wcale nie mowie ze wiem lepiej co ma robic ET tylko pisze swoje odczucia bo we wszystkich wojnach ktore przezylem jedna ze stron popelniala ten sam blad - udostepniala expienie drugiej stronie i dopuki tego nie zmianila byla na przegranej pozycji.
Ale nie pozostaje mi nic innego jak zaufac chlopakom ze ich "tajny plan" wypali ![]() Chociaz ze jestem z polakami i popieram racje ET to az tak nie jestem przekonany ze bedzie lepiej. Dzisiaj juz sie dowiedzialem ze jestem hunted by Pephy ^^ @up Co do pomyslu z przyjeciem tych 50-60 sorkow to wydaje mi sie ze niezbyt dobry pomysl bo to tylko pogorszy liczbe fragow, Obecny sklad ET ma juz swoje zgranie wie na kogo moze liczyc (tak mi sie wydaje) a tycy ludzie na 50-60 lvlach zazwyczaj nie maja doswiadczenia moga tylko zaszkodzic. Ale to tylko moja opinia. Ostatnio edytowany przez Jacksonix - 07-01-2007 o 00:35. |
![]() |
![]() |
#1531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Moim zdaniem bez większego rozłamu w NG tej wojny nie da sie wygrać. Bo nawet jeśli ET zacznie rekrutować ludzi, to samo zrobi NG. A wojna SOBS vs NG pokazała, że większość ludzi bardziej martwi się o lv niż o bezproblemową gre..
|
![]() |
![]() |
#1532 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() Cytuj:
za co ? jesli mozna zapytac ? czyzbys zabil ktoregos z jego pekujacych real friendow ? hue hue hue lepiej doradz Mannowowi jak Pephy wypedzic z serwera bo dopiero sie zacznie pieklo jak tacy ludzie jak on zarzadza na Obsidi ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 07-01-2007 o 01:08. |
|
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
|
![]() TA sporo ma tych rlow i jakos dziwnym trafem spotykam samych pkujacych
![]() Ale mimo wszystko popieram jego obecne dzialania co wiecej w miare swoich mozliwosci moge mu nawet pomoc. Ostatnio edytowany przez Jacksonix - 07-01-2007 o 01:14. |
![]() |
![]() |
#1534 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() tylko zebys nie zalowal ![]() Teraz masz spokoj tak jak Ja. pephy grzeje lawe jego reale w zasadzie tez sie nie panosza, wiec po cholere to zmieniac ![]() Przeciez Mannow pozwolil jak Suv sam napisal expic Suvowi do woli, to dlaczego nie pozwolil Pephemu, czyzby sie na nim poznal ze to jakis glupek ? Ostatnio edytowany przez axio90 - 07-01-2007 o 01:23. |
![]() |
![]() |
#1535 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=axio90;1179080]hue hue hue
za co ? jesli mozna zapytac ? czyzbys zabil ktoregos z jego pekujacych real friendow ? hue hue hue lepiej doradz Mannowowi jak Pephy wypedzic z serwera bo dopiero sie zacznie pieklo jak tacy ludzie jak on zarzadza na Obsidi ![]() ale z ciebie jełop feeeeest |
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj zabilem pk team. Bo zabili mi rl kumpla. i Kto sie odezwal po pare minutach 'Pephy". Pephy szanuje cie i nie wiem czy to ty pekowales tym noob charem. Ale albo ty albo twoj kumpel nie probuj mnie straszyc "loot wyslij do carlin albo zobaczysz" bo narazie widze ze robisz to samo
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() mozna by zrobic jakas gildie w stylu GG ,tylko ze 40+ lvle ;d
|
![]() |
![]() |
#1538 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ze Pephy i spolka to pekerzy ! ktorzy walcza nie o polske i polakow tylko o swoja wlasna dupke. Jak wygraja to tak wlasnie bedzie wygladala Obisdia. Swiat na ktorym nie da sie normalnie grac bo 20 lev beda prowokowac a za chwile Pephi i ZIOMALE - plac albo hunted 4ever. Nie ma co mila perspektywa ![]() @ Darota Czy tobie sie cos nie podoba w tym co pisze ? Jak tak to wyslow sie w sposob zrozumialy, napisz moze cos wiecej niz jedno zdanie, wypunktoj jak nie potrafisz pisac zdaniami rozbudowanymi. Albo skoro juz tu nie grasz i nie szkoda Ci tego chara to zasil szeregi ET i poblokoj ataki Mannowa skoro tak grzecznie Cie o to prosza a Ty tak zarliwie ich wspierasz. I polska i polakami sobie geby nie wycierajcie obludnicy. A tak na marginesie - moze to nie Pephy Cie straszyl, tylko TEN zly szarer ktory nie potrafi sie zachowac ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 07-01-2007 o 02:03. |
|
![]() |
![]() |
#1539 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=axio90;1179117]
@ Darota Czy tobie sie cos nie podoba w tym co pisze ? Jak tak to wyslow sie w sposob zrozumialy, napisz moze cos wiecej niz jedno zdanie, wypunktoj jak nie potrafisz pisac zdaniami rozbudowanymi. Twój tok myślenia nie jest zbyt zrozumiały. Składnia nie taka jak ma być profesorze Miodku ![]() Ostatnio edytowany przez Darotaa - 07-01-2007 o 02:24. |
![]() |
![]() |
#1540 |
Guest
|
![]() @axio
Nie wiem czy w ogole komus sie to podoba co piszesz, juz probujesz zaczynac nastepnego offtopa ? |