![]() |
#1541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Stan: Niegrający
Imię: Wolgler De'Zul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() to co różni VU od vo to duma
![]() My nie przyjmujemy każdego kto by chciał dołączyć do nas... Wy przyjmujecie każdego kto może dołączyć sie do NG combo ![]() I powiedzcie frajery czy to nie jest prawda? ![]() a jeśli twierdzicie że tak nie jest to właczcie sobie>> www.tibia.com>> gildia VO btw. żeby wam sie rolka na myszce nie zjebała bo się przewija, przewija, przewija jak papier w kiblu ;7 |
![]() |
![]() |
#1543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Coś Viribusom się partyzantka zepsuła XDDD! Ciekawe czy VU mają jeszcze jakiekolwiek złudzenia co do wygrania tej pseudowojny. Jeżeli tak, to proponuje openke. Ustawcie się, gdzieś 20 na 20, jak sie boicie tych hord z VO.
Teraz mały kłiz. Kto jak mantrę powtarzał te słowa: "Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie - odwaga - my chcemy się bić, wy s*******acie", i do kogo odnieśli byście te słowa teraz?XDDDDDD |
![]() |
![]() |
#1544 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Lublin
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
egipskiej i obywateli carlin pzdr Giant Evil EGy i gold SZuter
![]() |
#1545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
BANDA NIEDOJEBA*YCH MEKSYKÓW I EGIPTÓW CO TANIO PAKA KUPI ALBO PASSY DA. Skoncz pierdo*ic tutaj o massrekrucie bo mi dzisiejszy obiad geba wyjdzie. Jak bys to nie zobaczyl mister z DUMA to od nas polowa charów to postacie zrobione przez malo uzytecznych knightów, co ja poradze ze sie sracie wyjsc na opena dostaniecie w piz*e na jakims nie udanym trapie a potem walczycie na forum, jestesmy VU siejemy postrach i zamet a wojne napewno wygramy. Wy dzis juz pokazaliscie najlepiej wyjsc na opena bez blessów, stac jak cep przy wodzie i patrzec sie jak wrog nas okraza. Z takimi zdolnosciami nie wroze wam dlugiej przyszlosci.
![]() |
#1546 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1547 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1548 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzisz Ja nie pozwolę sobie żeby jakiś śmieć wyzywał mnie od niedojebów ;], jeśli sam jest z deka niedopieprzony. A ty sie tak nie spinaj, no chyba że też jakieś kompleksy ;D<<<pozdro
|
![]() |
![]() |
#1549 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw Mukatan a mnie wystarcza po prostu swiadomosc tego, ze jako czlowiek jestes odemnie gorszy, wnioskuje to po twoich wypowiedziach i nie musze Cie wyzywac wcale.
#1550 |
Guest
|
![]() Czy zauważyłeś żebym się spinał ? Zauważyłeś w moim poście choć troche wulgaryzmów i chaotycznego zachowania ? I nie kwestionuj czy ja mam kompleksy czy też nie bo nie znasz mnie, a nawet napisałbym, że nie wiesz kim jestem.
|
![]() |
#1551 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1
Imię: Wawiernia De'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Koko Dzambo & Forest
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
|
![]() Ciebie jak dodawali do naszej gildi, chyba nie widzieli jak wyglądasz i że jego ojeciec ma na imię Julek ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
|
![]() |
![]() |
#1553 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
GZ MATEMATYKI!!! Mowiles o osbach online... nas bylo 17, a vu 23 przed ss :-) NIe wazne czy dobiegli czy nie, bo to ze tak powiem jebal pies... A teraz pokaz klase i wyjdz z forum albo stan do walki po stronie swoich mastah... !!!
![]() |
#1554 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty pierdolony pejsie! :<
![]() |
#1555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Profesja: Rookstayer
Skille: słabe;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie wiesz jak to jest? przemysl ma zawsze lagi jak co do czego a Asanil jest za wolny... |
|
![]() |
![]() |
#1557 |
Użytkownik Forum
|
![]() calh liczylem tych ktorzy walczyli. policz jeszcze raz na batleliscie sck a sie przekonasz ze milame racje
Ostatnio edytowany przez Thunderbolt - 05-05-2008 o 23:36. |
![]() |
![]() |
#1558 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1559 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. Widziales fotke? pokaz swoja koksie 3. Napinaj sie w tibi napinaj na forum napnij sie w rlu bedziesz mial problem |
|
![]() |
![]() |
#1560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() zapadam koleś taki jak tana max/sunze będzie prawił moralniaki ludziom z vu ,nie wiem czy jesteś taki tępy czy to wina rodziców ale to ludzie z VU Cię gnoili w dup* mówili płać to płaciłeś,spędziłeś w pz ponad rok,byłeś,jesteś i będziesz kundel nie ważne czy to wygramy czy nie, następny przykład frajerstwa to xaem KTÓRY PISAŁ ŻE NIE WARTO UFAĆ TANIE ITP I NIE WARTO SŁUCHAĆ O LOJALNOŚĆI czy HONORZE.
zostales wyjeban* przez nich NIE MIELI KASY ZEBY ZA CIEBIE ZAPLACIC ALE FULL OUTFITY DOCHODZIŁY miałeś na nich wyjeb*ne ,zbijałeś sie z finixa i jego twarzy(ma ryj jak nie wypał ale może stał w kolejce po banany) a teraz liżesz mu kakao. do zobaczenia w lepszym swiecie ![]() ,,PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJĘ SIĘ W BIEDZIE, RAZ NA WOZIE RAZ POD WOZEM ALE JAKOŚ SIĘ JEDZIE"
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |