![]() |
#1541 |
Użytkownik Forum
|
![]() i znow zadzialali Hakerzy
![]() 03:52 You see Master Cucumber (Level 17). He is an elite knight. He is Varietas of the Vivere. |
![]() |
|
![]() |
#1542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
|
![]() Bedzie Jeszcze Gorzej Jak Et Wygra . Bedzie Jak Na Otsie
![]() Zall Niemieszajcie W To Polskosci Bo Wy Zabijacie RodakÓw A Tu Takie GÓwna Wypisujecie |
![]() |
![]() |
#1543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
|
![]() To najlepiej pomagajcie NG, niech wyjebią Polaków z serwera, nie? żal.pl
Niedość, że ET stara się, wiedząc że niema praktycznie szans to ci jescze bluzgają ich i jakieś pierdoły sklejają tutaj..... Litości proszę. Przecież lepiej żyć ze Szwedami, niż z Rodakami na serwerze, prawda?! -.- Co do Suva i Jego "NoExplock'a" powiem tak, daje Ci maksymalnie 130-135 level, większego nie nabijesz. Zdziwisz się jak wpadną po Ciebie "Ikea Boys"(swe). ![]() Myśl co chcesz, ale taka jest prawda... Twoje światełko zgaśnie i zostaniesz sam, Twoi "Koledzy" Ci nie pomogą. axio90~ Widzę, że kozaczek jesteś straszny, ALE NO TAK!!!!!! PAPHI IST TEH PK!11 zabija swoich rodaków, bo mu to sprawia przyjemność!!! OBSIDIA będzie jak OTS! Demony będą dawały 66k expa.. JEEEEEEEEE!!!! Co do walczenia o swoją dupkę. Jesteś taki kozak? To walcz w dziesięciu na trzydziestu, cwaniaczku. Mogę się założyć, że pierwszą rzeczą, którą byś zrobił po ogłoszeniu wojny/twojego hunta, byś narobił w pory i prosił o payment dla siebie. Bo lepiej oddać za frajer itemy niż walczyć, nie?;o A zresztą co ja gadam tutaj Tobie, jak Ty nie masz pewno zielonego pojęcia o wojnie, bo nigdy nie walczyłeś... Tibijczyk1984~ CZŁOWIEKU, TO IDŹ POGRAJ NA OTS'IE JAK WOLISZ, A NIE P####DOLISZ SMUTY.... A najlepiej idź poliż troszkę dupki Mannowa ![]() Ostatnio edytowany przez Dalanther - 07-01-2007 o 06:22. |
![]() |
![]() |
#1544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() @Dalanther
przeciez to sami uzytkownicy tego forum napisali za Pephy z kolegami pekuje polakow wiec o co chodzi - ze ja wymyslem ? Poczytaj najpierw ze zrozumieniem, przemysl to i dopiero skomentuj bo nie wiem do czago sie czepiasz. Kozacze ? bo co - bo mowie to co wielu mysli ? Nie ujawniam niku z gry to moge sobie pozwolic na szczerosc a nie- Pephy jestes bescia, masz taki fajny level jestes taki madry bo przeciez masz taki level a jak ktos ma lvel to przeciez jest madry. Powiem wprost Pephy to polski Mannow zabija bo lubi i bedzie to robil czesciej. Tak na marginesie moze polacy sami sie shakuja nie trzeba bedzie ich wykanczac przez NG albo realow Pephiego ![]() Juz pisalem i napisze jeszcze raz specjalnie dla Ciebie Dalanther Nie dbam o Pephiego ani innych polskich HL ani innych HL bo tylko na siebie moge liczyc i jeszcze jedno Jak ktos pekuje na Obsidi to albo reale Pephiego i Baita, noobchary Suva najwiecej pekuja polacy a teraz ze cos trzeba dla tych co pekuja zrobic, pomoc ? Jak jestescie tacy POLACY to dajcie polakom pograc, dajcie wszystkim wolnocs bo czesto nie moga nawet zaplacic za swoje bledy. Tacy z was POLACY to do zlikwidujcie wszystkie Hunted na polakow! Z doswiadczenia wiem ze jak ktos podpadnie Ng to zaplaci i moze grac a jak zabije reala Pephiego ktory pekowal, bo mu przeciez wolno pekowac, albo cos powie na Suva to ma hunted 4ever. Tacy sa nasi Ziomale. Ostatnio edytowany przez axio90 - 07-01-2007 o 09:53. |
![]() |
![]() |
#1545 |
Guest
|
![]() wiecie co? wy mówicie o Polsce,itp loguje się wczoraj na 5 minut i co ? i oczywiście trafiam na polską grupę pk. w tym Tristy i Xambler, plus 2ch jakiś niezapamiętanych mi z nicku... ludzie żal.pl i tak będzie wyglądać Obsidia po wojnie... będzie mass pking i noobstwo, a skoro tristy taka skora do walki czemu nie walczy vs NG?
|
![]() |
#1546 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @axio90
Według mnie wcale głupot nie piszesz... takie sa juz realia, h lvl ma swojego pk cahrka 13-35 sorc i ma fun.. jak ktos ma rl h lvla ktory jst jedna z lepszych osob na servie to mysli ze mu wszystko wolno.. i praktycznie tak jst ;P Jeszcze co do pephy'ego ktos powiedzial ze et to teraz zgrany team bo sie znaja dlugoo... heh gowno prawda ![]() @cucumber i Bardzi dobrze i to pokazuje ze tibia powinna byc od 16 lat a nie od 12 >.< |
![]() |
![]() |
#1547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to o czym tu piszecie jest jedna ze spraw, jakie omowie z pephym JESLI wygramy wojne, JESLI Ikea Boys mnie zabija. a jesli nie to szczerze mowiac mam to gdzies :d
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Axio : a moze to ni jest problem napsiac jestem rl kumplem pephego !! albo z noobchara napsiac jestem pephy !! ku...rwa jacy w ylatwowierni mzoe jestescie ?? byle kto napsize ze ejst mannow i to bedzie on ja pie...rdole !!!!!! boze to dopiero pokazuje jak wy sie boicie i jacy jestescie latwowierni !! akurat nie pekujemy na tej wojnie bo nie ma czasu tylko expimy inymi charami !!
Ci ktorzy nam pomagali dostana specjalne podziekowania na filmiku wmv !! chociazby by mieli 8 lvl a ich tam umieszcze !! czy wygramy czy nie !! to ja ich doceniam !! Axio , Tibijczyk : no to gratuluje ze wam dwom polakom jest dobrze ![]() ![]() Ludziki I Przyjaciele ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() aha i jeszcze jedno moi drodzy !!! nie oceniajcie nas przed wygrana !! bo jeszcze polacy nie rzadzili na tym servie i nie wiemy czy bedzie lepiej czy nie !! bynajmniej z mojej strony ... Polacy beda mieli lepiej i ja to dopilnuje !!
Howgh tak mowi bialy wodz Apaczow Old SdHand ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @Tibijczyk Axio i reszta...
Mowicie ze Polacy pekuja i sie zaslaniaja kims tam no ale jakie maja inne wyjscie? Jesli sa hunted od ng nie moga grac normalnie to chociaz chca sie troche pobawic w tej grze moze dlatego pekuja. Po za tym nie wiem w czym problem bo chyba wszyscy wiedza (dowod to film ![]() Co do Suva to ofc ze nie ma explocka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Ludziom ktorzy maja teraz 40-70 lvle jest dobrze ale pozniej nie wiadomo co sie z nimi stanie. Jezeli zakonczyli by exp na wbiciu 90-100 lvlu max to pewnie bylo by w porzadku ale co to za satysfakcja z 100lvlu skoro juz nie mozna expic tylko w dp stac i gadac.
Jednak po wygranej polakow tez nie wiemy jak bedzie w tej chwili, chociaz mi sie wydaje ze mr. Pephy zakladajac ze Et wygra wojne tez nie pozwoli nikomu wybic sie z lvlem wyzej od niego. Moze Ryba i Kiroy nie stosowali by takich praktyk Pephy tez moze sie zmienic a czy na lepsze czas pokaze. I jak napisal juz Tibijczyk wielki szacunek dla Ryby ktory od zawsze stal po stronie polakow. |
![]() |
![]() |
#1552 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up gowno prawda
![]() Ryba stal po swojej stronie a nie Polakow po prostu nie dawal sobą pmiatac... jak padl od jakis memberow ng to ich potem zabil a jezeli za to tlukli go na przyklad vice to on z nim itez sie tlukl a nie uciekal ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Jacksonix
W dupie to mam czy ktos bedzie mial wiekszy lvl ode mnie czy nie |
![]() |
![]() |
#1554 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i to jest postawa godna polaka. A nie lizac dupe mannowowi czy komus innemu kto jest twoim "przyjacielem" do momentu kiedy nie zblizysz sie lvlem do vice z NG.
Pozatym moze starczy juz tych wywodom na temat przekonan i zachowan poszczegolnych czlonkow ET I NG wszyscy wiedza ze i po stronie ET jest wielu dobrych ludzi jak i w NG tez kilku takich by mozna znalesc. A pomysl z zabijaniem ludzi majacych w opisie "pro by archin" itp jest dla mnie dziecinny. Cos takiego bylo takze na isarze na poczatku Ten ktory mial w opisie cos takiego byl scigany przez membersow gildi przeciwnej a pozniej juz wszyscy bili wszystkich. Uzasadniajac to " on jest kumplem Lightu albo ten robil uhy dla Kogos z DT" |
![]() |
![]() |
#1555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Teraz podsumuje to co przeczytalem
![]() 1. Polacy chetnie by pomogli gdyby Pephy Suv i ich koledzy nie byli tacy jacy sa (PK, PA, i zapedy do bycia Bogiem na Obsidi) 2. Wiekszosc polakow czytajacych to forum posiadaja niskie level a wysokich nigdy nie zdobeda miedzy innymi przez postawe wyzej wymienionych polakow wiec niskim levelom tepionym przez polskich HL jest nie na reke zeby ci ludzie przejeli wladze na Obsidii. 3. Jezeli polacy sami nie chca polakow rzadzacych Obsidia to Szwedzi, Amerykanie, Brazylijczycy napewno tez tego niechca i zrobia wszystko zeby temu zapobiec. 4. Czy to zle ze polacy nie chca zeby Pephy rzadzil Obsidia - nie moze jednak nie jestesmy tacy glupi i nie mozna nas onamiac slodkim gadaniem o POLAKACH i PATRIOTYZNIE.Moze lepiej zamienic te slowa na ZIOMALE i ROBTA CO CHCETA ALE JA TU RZADZE I MOI KOLEDZY. Do Kiroy Wind Wszyscy wiedza ze Pephy pekuje nubcharem z kolegami i Suv tez ( o Ptaku i Miesnym bylo dosyc glosno jakis czas temu na Tibia.com) tylko Ty jeden nie wiesz ? - wczoraj Nedomanus napisal ze zabila go miedzy innymi Tristy a przeciez Tristy jest Love with Pephy i wice versa. Jak Vulkano zabil pekera to Pephy maincharem mowil zeby oddal loota ! - zdziwiony jestes teraz? myslisz ze wszyscy to idioci ktorym mozna wciskac slodla gadke ? Do Ryba the Wilk Dobrz mowisz sa hunted to sobie popekuje ale przez to pekowanie tracisz poparcie wsrod polakow ! wiec niech sobie pekuja Ostatnio edytowany przez strazak - 07-01-2007 o 11:51. |
![]() |
![]() |
#1556 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pephy
Moze i masz w dupie wcale nie mowie ze tak nie jest bo nie jestem Toba i nie wiem co myslisz. Ale jak ci ktos zabije "rla" na 12 lvlu za czasow twojej swietlnosci w ng to przychodziles i go zabijales niezaleznie czy to byl 60 czy 70 lvl bo przeciez twoj kumpel stracil mase expa. wiem to z autopsji. A czy ciezko jest np. porozmawiac a nie odrazu lac? Nie bo przeciez Twoi kumple zawsze maja racje nawet jak pekuja i ktos ich zajebie to i tak oni mieli racje. Na isarze polacy doszli to wladzy po wielu trudach i sie zjednoczyli ale tam nigdy nie slyszalem zeby nawet jeseli biles nie wiem jak bliskiego rl'a albo noob chara kogos z hlvli to odrazu cie bili nawet kiedy stales z red hp bez uhow ludzie potrafili wyjasnic sprawe poprzez rozmowe. I nie chodzi mi tutaj o rozmowe typu " 200k or hunted 4ever" Tak postepowali szwedzi ktorzy zabijali nawet swoich kumpli kiedy byli im nie na reke... |
![]() |
![]() |
#1557 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Rofl.. Ale to nie Isara.. Skończ swoje bezsensowne wywody. Miałbyś 120lvl na obsidii to też byś robił PA etc. @Down Kolejny człowiek który nie wie co mówi. Zapraszam na NON PVP jeżeli chcesz mieć taki luz. Pozatym zrób noob chara to popekujesz. Ostatnio edytowany przez Veer~ - 07-01-2007 o 12:17. Powód: . |
![]() |
![]() |
#1558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() Wyglada na to ze nasi Ziomale sami sobie zapracowali i zasluzyli na to ze teraz reszta zdrowo myslacych polakow nie chce o was slyszec.
Tomi juz nie pekuje z kolegami, Van del sal tez nie pekuje teraz czas na was Pephy i Suv. Idzcie na nowy serwer bo tu nikt was niechce. No chyba ze wasi koledzy od zabijania. Nedomanus wczoraj napisal ze chetnie poswieci swojego chara zeby wam pomoc to ladnie sie mu odwdzieczacie za chec pomocy ![]() Idzcie sie bawic i zabijac na inny serwer! i nie zapomnijcie zabrac swoich kolegow z reala i ziomali od pekerki Ostatnio edytowany przez axio90 - 07-01-2007 o 12:16. |
![]() |
![]() |
#1559 |
Guest
|
![]() niektórzy to powinni się wyżyć na ots-ach zanim zaczną grać na rl tibii ale co tam, jak dla mnie wojna to temat stracony w tej chwili, bo widzę, że niezależnie kto by nie wygrał to i tak będzie do du.... patrząc choćby na historię Polski, to nasi rodacy nigdy nie potrafili sami rządzić, Polak zbyt skory do szabli, ale no nic, powodzenia w wojnie i trochę rozumu na przyszłość życzę ^.-
|
![]() |
#1560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Nie wiem dlaczego wrzucacie wszystkich Polaków do jednego worka. To że na Isarze czy jeszcze gdzies indziej Polacy tak sie zachowywali, nie znaczy że tak samo musi byc tutaj.
Sami widzicie róznice w poglądach np. Tibijczyka a innych osób które popierają działania ET. Tak samo to że Pephy czy ktoś inny tak sie zachowuje jak piszecie to nie oznacza że taka polityke będzie prowadzić ET w razie przejęcia serwera. Kiroy, Ryba czy ktoś inny jeszcze tutaj nie rządzili i wątpie żebyście na innych serwerach spotkali się z ich polityką jako liderow serwera wiec nie wiem skad takie oceny. Jedni sa bardziej a drudzy mniej ' źli '. Nie wszyscy Szwedzi z NG sa tacy jak Mannow. Wiec pozowolmy im walczyc i dajmy szanse na wykazanie sie. Na ocene przyjdzie czas. Bo gdybac mozemy, a jako rzadzacy serwerem moge nie stosowac dzialan ktore dotychczas stosowali. Wiec prosze o nieocenianie na razie polityki ET jako rzadzacych serwerem. |
![]() |