![]() |
#1561 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Ponczus gdzie ty grałeś? Cytuj:
![]() Ja gram na Magtheridonie (Horda ofc). Obecnie szykujemy się do zrobienia gildii. Na razie będzie ICC 10 w grupie znajomych, bo wszyscy zalatani ale od nowego dodatku będziemy chcieli zrobić normalną rajd gildię.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Mam prośbę
![]() (od razu widać, że to trzeba rozegrać inaczej niż toc10 normal) tzn. czego ja jako healer mogę się tam spodziewać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Eee
ja jestem noobek w wowa bo dopiero go zainstalowałem chce grać na privie ale już spatchowało mi się do 3.2.0 jak mam cofnąć wersję do 3.1.3??
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
![]() Nie cofaj zagraj na globie
![]() A tak po za tym do privów inny temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() glob jest chyba płatny a ja nie mam zamiaru tracić 90zł miesięczne
![]() |
#1566 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
A i jest obecnie 39 zł na miech (najtańsza opcja prepa)
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
![]() Mam pytanie, czy można ściągnąć z oficjalnej strony podstawowego klienta (czytałem że podstawa bez dodatków jest za darmo) i dopiero kupić kartę pre-paid? I taniej jest kupować na stronach (typu allegro czy gram.pl) czy kartą samemu z konta w wowie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Ale jest możliwość kupienia samej karty aktywacyjnej bez pudełka (wychodzi taniej, ale ja tam wolę mieć ładne pudełko na półce :D) np. na www.gramer.pl. Co do pre-paidów to podobno kartą wychodzi taniej, ja tam wolę kupić na allegro albo w/w keye.pl ;p Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 07-11-2009 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Dps musi zanukować portale. Dopóki portale portal stoi dopóty będą przychodzić kolejne ady. Reszta praktycznie się nie zmienia. Heal tanka/rajdu, heal osoby z debufem(Incinerate Flesh), heal ludzi z ogniem, dispel z bosa(priest), jednym słowem standartowa robota ![]() Edit: PS, nie pamiętam czy na 10ce, ale na 25ce na pewno Mistress może dać Ci kissa, który przerwie każdy następny Twój cast i da silence na kilka sekund. W tym czasie wycastuj coś z innej szkoły, jak jesteś priestem to mind blast, druidem wrath, palek nie ma chyba żadnego wyboru. Zamknie ci drugą szkołe magi, a leczyć będziesz mógł dalej.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 09-11-2009 o 09:55. Powód: poprawki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() No jasne ze jasne ze mozesz isc. Napisalbys kim grasz chociaz ; )
Ja Lockiem latalem yakotako ; )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a nexus przypadkiem nie od 71 ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]()
![]() |
#1577 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja aktualnie pogrywam sobie frost mage (outland atm) and jest zajedwabisty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ahh od 71 jest na LFG juz wiem co mi sie tak kojarzyło =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |