|
|
#1561 | |||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
Ponczus gdzie ty grałeś? Cytuj:
Ja gram na Magtheridonie (Horda ofc). Obecnie szykujemy się do zrobienia gildii. Na razie będzie ICC 10 w grupie znajomych, bo wszyscy zalatani ale od nowego dodatku będziemy chcieli zrobić normalną rajd gildię.
|
|
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
Mam prośbę
Mógłby mi ktoś opisać taktykę na drugiego bossa ToC 10 HC(od razu widać, że to trzeba rozegrać inaczej niż toc10 normal) tzn. czego ja jako healer mogę się tam spodziewać. |
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
Eee
ja jestem noobek w wowa bo dopiero go zainstalowałem chce grać na privie ale już spatchowało mi się do 3.2.0 jak mam cofnąć wersję do 3.1.3??
|
|
|
#1564 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
Nie cofaj zagraj na globie
![]() A tak po za tym do privów inny temat. |
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
glob jest chyba płatny a ja nie mam zamiaru tracić 90zł miesięczne
|
|
|
#1566 | ||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
A i jest obecnie 39 zł na miech (najtańsza opcja prepa)
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
Mam pytanie, czy można ściągnąć z oficjalnej strony podstawowego klienta (czytałem że podstawa bez dodatków jest za darmo) i dopiero kupić kartę pre-paid? I taniej jest kupować na stronach (typu allegro czy gram.pl) czy kartą samemu z konta w wowie?
|
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
#1569 | ||||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
Cytuj:
Ale jest możliwość kupienia samej karty aktywacyjnej bez pudełka (wychodzi taniej, ale ja tam wolę mieć ładne pudełko na półce :D) np. na www.gramer.pl. Co do pre-paidów to podobno kartą wychodzi taniej, ja tam wolę kupić na allegro albo w/w keye.pl ;p Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 07-11-2009 o 21:38. |
|
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
Cytuj:
Dps musi zanukować portale. Dopóki portale portal stoi dopóty będą przychodzić kolejne ady. Reszta praktycznie się nie zmienia. Heal tanka/rajdu, heal osoby z debufem(Incinerate Flesh), heal ludzi z ogniem, dispel z bosa(priest), jednym słowem standartowa robota ![]() Edit: PS, nie pamiętam czy na 10ce, ale na 25ce na pewno Mistress może dać Ci kissa, który przerwie każdy następny Twój cast i da silence na kilka sekund. W tym czasie wycastuj coś z innej szkoły, jak jesteś priestem to mind blast, druidem wrath, palek nie ma chyba żadnego wyboru. Zamknie ci drugą szkołe magi, a leczyć będziesz mógł dalej.
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 09-11-2009 o 10:55. Powód: poprawki |
|
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
|
No jasne ze jasne ze mozesz isc. Napisalbys kim grasz chociaz ; )
Ja Lockiem latalem yakotako ; )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
a nexus przypadkiem nie od 71 ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
|
|
|
#1577 |
|
Użytkownik Forum
|
A ja aktualnie pogrywam sobie frost mage (outland atm) and jest zajedwabisty.
|
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
ahh od 71 jest na LFG juz wiem co mi sie tak kojarzyło =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Użytkownik Forum
|
|