![]() |
#1562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @2xUP
Sklejka tragiczna... @UP A ta jeszcze gorsza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() @3up
Czy to nowa dyscyplina olimpijska? Podnoszenie lamp glowa? Ostatnio edytowany przez Kaspian - 11-08-2008 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up owned
@knight944 trawa okropna sklejka tez @down Nie chcialem na Ciebie najechać -.- Tylko mówie że mi sie nie podoba BOSH.... Mam na siłe mówić pięęęęęknieeeeeee??...
Ostatnio edytowany przez n0_name - 11-08-2008 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2008
Lokacja: Kazimierza Wielka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Atekdrutek
Profesja: Knight
Świat: Grimera
Poziom: 23
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @up
Kurde doczepiliście sie mnie temat sie nazywa "Nasze pierwsze fake"!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ up
A spodziewałeś się uwielbienia za ten obrazek? Skoro się "uczysz" to skorzystaj z tych uwag i popraw się w następnym razem...
![]() |
![]() |
#1567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Słodka tajemnica
Profesja: Paladin
Gildia: ____________
Świat: _____________
Poziom: 90+
Skille: 91/70
Poziom mag.: 18
|
![]() Moja druga sklejka w życiu (trochę krzywo wyszło):
![]()
![]() |
#1568 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2008
|
![]() Moja druga sklejka
![]() Komentujcie bądzcie surowi !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Guest
|
![]() @up, 2up
Obie sklejki niby podobne. Ale się różnią, i to bardzo. Ferno - Całkiem ładnie. Radek - Ojj, dużo pracy przed tobą... |
![]() |
![]() |
#1570 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to ci mam poprawić w moim fake mówcie to sie postaram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieję że chodzi Ci o to =P
Więc tak: ![]() Kółka: Czerwone - dziury w ścianach ( biały kolor tła należy zmienić na inny < i kolor na którym masz te ściany w zbiorze też =p > ) Niebieskie - latarnia na głowie o.0 Rószoffe - "Palladyn" - jak znam życie to chodzi tu o Tibijskiego palladyna czyli łucznika =p Ale nawet jak o normalnego, to nie mieszaj języków. Biały kwadrat - "Wojowniczka" a out faceta ;o Kreski: Pomarańczowe - w tych miejscach mam jakieś dziwne wrażenia pustki... Zielone - Ten lasek taki... równy ;/ I te grzyby przede wszystkim ... Niebieska - Żalnierze - a nie czasem żołnierze? ;s Inne: Rozmowa "wieśniaków" powinna być dłuższa, znaczy na kilka obrazków... Jeśli to miało być w jednym wtedy w kilka tekstów... Ale wtedy zasłania obrazek. Morał: Nie robić beznadziejnych rozmów xd OTS:ME - brak ( dziury w ścianach, lekko nierówny las ) ____ Komentuję sklejkę autorstwa Fern'a. ![]() Kółka: Czerwone - cały biały out ;/ Rósz poffer! - Eee... wtf? Co to ma być? W ogóle nie trzyma klimatu tego miejsca. Żółtawe? - Dziura w podłodze? OTS:ME - 80% pewności ( dwa klejnoty daleko od siebie są równe, przy dwóch jest 32 pixele różnicy. Tak samo przy tych "kapliczkach", po przesunięciu prawej połowy do góry, jest różnica 32 pixelów. Niebieskie diamenty równe. Obrazek) @down: Za dużo białego tła przez co jest zmniejszona przez imejdżaka. I ciężko się ocenia =p Ostatnio edytowany przez X-Zero - 13-08-2008 o 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2008
|
![]() Mógł by ktoś powiedziec co źle zrobiłem w drugiej sklejce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę was nie rozumiem....
Jeśli ktoś zrobi złą sklejkę to go wyśmieją, a jeśli dobrą to mówią, że Ots ME. & X-Zero: Co to za problem zrobić siatkę w Gimpie o kratkach wielkości 32x32????
![]() |
#1574 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- ładne podłoże z dodatkami - idealne ściany - drzewa ( oraz inne takie... stojące ) ładnie rozłożone ( nie idealnie równo, tylko ciekawie... ) - dobrze zrobione dachy itp. - brak pustek Zua sklejka: - pustki, brak dodatków, zła trawa - ściany krzywe, "dziurawe" - mało drzew, albo jakieś takie... równe - źle zrobione dachy i cała reszta OTS:ME'owska sklejka: - wszystko równe ( co do pixela ) , piękne i te pe... Cytuj:
Chodzi raczej o elementy które nie powinny być równe ( drzewa, kamienie, i cała reszta )
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
|
![]() &up: Ja ustawiałem również obiekty według pikseli... Mam nadzieje że nie wypatroszysz mnie łyzką..
Na przyszłośc obiekty bedą krzywo ![]() ![]()
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzięki x-zero postaram sie teraz patrzyc na te szczeguły
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Celebron
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 30
Poziom mag.: 32
![]() ![]() |
![]() Tak się z ciekawości zapytam! Jak wy robicie fake'a? Ja aktualnie robie mój pierwszy fake ale takim sposobem że sklejam ze sobą te 32x32. A widzę tu coś
o OTS:ME! Co to jest? ![]() ![]() @edit Mój pierwszy fake, proszę o surową ocenę. 100% ręcznej roboty ![]() Jeśli wypali to będzie Prolog mojego fake'a ![]() ![]() Oceniajcie! Cytuj:
niezła gafa xD Krew- też sądze że dziwnie wygląda, muszę poprawić ;] Co do ludziów to u rycerzyka widzę dziure na grocie, ale u brotherhood niewidze za bardzo, muszę się przyjrzeć ;]. Dzięki za krytykę! Ostatnio edytowany przez Icethrow - 18-08-2008 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() Dam Ci radę:
Nie rób równiutkiego Fake'a, Równiutkich lokacji - Fake'i muszą być krzywe, inaczej Cię zjadą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Start-Moje obrazy-fejki ( rotfl, kiedy ja ten folder zakładałem... )-Grafiki- Podłoża / Otoczenie
Start-Paint I jedziesz o.0 No, czasem jeszcze ta nieszczęsna siatka w Gimpie ;p Cytuj:
@Icethrow: W prawym dolnym rogu leci pocisk o.0 Bez sensu, kto go tam wystrzelił xD Ta krew wygląda jakby ta siekiera była pęknięta i leżała na czymś czerwonym Ludź po prawo ma dziurawą włócznię. Tak samo ta... kosa? ludzia po lewo też ma dziurę ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Lokacja: Piaski Wlkp.
Imię: Cacuba Rook King
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 21