![]() |
#1562 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 21
Poziom mag.: 27
|
![]() Ja znalazłem loot baga (ok. 500gp) i baga z kasą ( 300 gp) o crown armorach to mi sie śniło jak o passie bubble na kartce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 33
Skille: 71
Poziom mag.: 12
|
![]() ale niektórzy maja tu bujną wyobraźnie. ja znalazłem p armor i zajebałem lootbaga 11k oz z guardów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Guest
|
![]() ja znalazlem bh helmet i bohy w ciele jakiegos 22 lvl (mysle ze mial chara 2)
|
![]() |
![]() |
#1565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Bełchatów
Imię: Terror Of Hell
Świat: Harmonia
Poziom: 11
Skille: 50/40
Poziom mag.: 4
|
![]() MI koleś dał jak kończył z tibią c arma p legi skull staffa 50k c helmet bohy
![]() ![]()
Całe życie pracujesz na szacunek Stracić możesz w sekunde swój dobry wizerunek Obrany kierunek, szczeróść to warunek Twojej egzystencji brak jest tu kadencji Ciężko uniknąć węższącej prewencji Wszystko tu się kręci w obozie zamkniętym Myje ręka rekę dbaj o swoją szczękę Szanuj swoje słowo nie sprzedaj go za nic Pryz nie ma odległości ani granic .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Guest
|
![]() 1.Na Rooku znalazlem katane za lampą kolo Tempest
![]() 2.Kolesiowi zabralem Blue Robe ,ale oddalem bo czulem sie troche źle pod względem ,że musiał tyle na to zbierac lub huncić ![]() 3.Znalazlem Fire Axe w DC ![]() 4.Moze nie na temat wylotowalem WoI z Wyverna ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łódź
Stan: Zbanowany
Imię: Krokeck
Gildia: Pro Skaters
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 20/23
Poziom mag.: 38
|
![]() pare dni temu ktos w thais na candi dawal free items
byl giant sword i takie tam ale ja zlapalem kilka uhuw kilka hmm i obsidian lance |
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Świat: Hiberna
Poziom: 21
Skille: 56/38
Poziom mag.: 9
|
![]() @up
Heh dobre, ja ostatnio chyba tam znalazłem około 2147381264978gp i tam jakieś duperele typu magic sword, mpa, demon legs i wiele takich beznadziejnych rzecz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boca the Phoenix
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @2x up
N/c ^^ @topic Koles sie bawil kiedys w Carlin HoTM ![]() ![]()
![]() |
#1572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Knight Rudi
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() na rooku mialem fart , bo znalazlem dednietego kolesia u miniotaurow i ktos go wyjal a ja go otworzylem i byl tam :chain armor , legion helmet i plate shield ...
A potem dednieta kolesiowe ktora miala 371 coins a na mainie...kolo thais na cyclopach lezal dedniety koles , ja go otwordzylem i tam byl Dark Helmet... fart ![]() Pozdro 4All |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem w dedzie (na mainie) Beholder shield,quamire rod,1k,bp mana fluidow
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik forum
Lokacja: Carlin
Imię: Xelliox
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 26
Skille: 66/66;(
Poziom mag.: 4
|
![]() kiedyś moją pierwszą postacią chodziłem po Carlin patrze a tu ciało
![]() otwieram patrze You see a boots of haste. bohy mają 0 arma ![]() ![]() a najlepsze co znalazłem to c-arm w dedzie(blokłem gościa na dragu) ![]() i zapomniałem dodać że jeszcze kiedyś gościu źle parcela zaadresował wrzuciłem sobie tego parcela na depo a tam k-set ![]() Ostatnio edytowany przez Lysyzo - 02-02-2007 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: gdzies tam >>>>>>
Stan: Na Emeryturze
Imię: zapomniałem
Świat: Secura
|
![]() Ja znalazłem rekordowy bp z knight setem i 2k
![]() ![]() ![]() ![]() I dzisiaj moim rookslayerem znalazłem deada na rootach i w nim było 900gp,chain armor,studded legs i silver amulet ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tadik - 02-02-2007 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Guest
|
![]() ja znalazłem bp z battle hammerami, halberdami, dwarvenkami w sklepie magicznym w venore tam jak sie idzie po shodkach do góry xDxDxD
|
![]() |
![]() |
#1578 |
Guest
|
![]() Hiehiehie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Croco boots w thaisie
![]()
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ehh.. Przy tym co piszecie widze ze nie macie farta
![]() Gdy gralem na Galanie, szedlem sobie spokojnie na Hills na dywan, gdy nagle widze biegnie sobie 105 bodajze ms~ zamieniony w Golden Legs, i po chwili wyciaga swoje prawdziwe Golden LEgs i zaczyna wokol siebie rzucac, nagle patrze, a tu kick... Oczywiscie zgarnolem to szybciutko, ale do dywanu nie doszedlem niestety, po chwili od zalogowania sie UE i ded ;s |
![]() |
![]() |