![]() |
#1561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() 1. Sorry, ale chyba tylko na tibia.pl kogos to obchodzi, czy Lukcik mial hacka lmfao. I tak mu nic nie zrobia -.-
@Slide Lmfao *2 na to ze "inni nie zaplaca". On Wam postawil ultimatum i jak nie zaplacicie to wszyscy beda padac. btw. takich rzeczy jak "ja Ci pomoglem" sie nie wypomina. @ktostam po cholere nam piszesz wszystkie deady 100+ leveli? //eny furora war roxx : pvp vs levele [vision _/] |
![]() |
|
![]() |
#1562 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A prawa, kur, do udostępniania publicznie dostałeś? @Topic: Ja tak trochę nietypowo, bo jako że zacząłem po prawie 10miesiącach przerwy na aurerze od nowa grać, to chciałbym odświeżyć kontakty. I tak - czy ktoś mógłby mi dać jakieś namiary na Lejna, na pierwszego ownera Trixoriu i na Joska (Josuś josuś próbował mnie podrywać kiedyś, rotfl ;3.) ? Z góry dzięki, No i gratz ekipie dzisiejszej która wykonała DHQ : ) @Down: Wielkie dzięki Slide; * Ostatnio edytowany przez Gallar - 27-12-2006 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Stary owner Trixa to teraz Aato Anrakim
![]() No to co do tego ultimatum to odpada ;/ nie będę latać za ludźmi, żeby mu hais zbierali. Niech coś załatwi konkretnego a nie "Slide pogadaj z ludźmi bo lider sie o*******a" pff |
![]() |
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Dec 27 2006, 14:21:22 CET Died at Level 172 by a dragon lord
Dec 27 2006, 12:35:41 CET Died at Level 173 by a demon Fast'Molt _/
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Arieswar sumo
Profesja: Elite Knight
Poziom: 153
|
![]() Tomus~~ Ty jakim charem grasz teraz?
Co do molt to wiesz pech :s /aries |
![]() |
![]() |
#1566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Dzisiaj nie mam wam duzo do powiedzenia jedynie to ze Govinem to PAŁA i top poster na tibia.pl jak juz zaznaczyl skoki
Govi~ PałA_/ |
![]() |
![]() |
#1568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Arieswar sumo
Profesja: Elite Knight
Poziom: 153
|
![]() A ja dzis moim mastah sorcem bije hydry 5 lvli wpadlo
![]() ![]() /aries ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nocny hunt hero chyba poszedl dobrze, stracilem 18 bp mfow a wbilem 40% lvla z 5% m lvla a loot 3x C armor,templest rod i 4k w kasie
![]() Signed, -Barek. Ostatnio edytowany przez Barrek - 28-12-2006 o 04:04. |
![]() |
![]() |
#1571 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
Tyle z mojej Strony /Jojo
![]() |
#1572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów
Poziom: 50+
|
![]() Po długiej, oj bardzo długiej przerwie wracam na Aurea, niestety inną postacią. Widzę, że Jojo wrócił i już wytacza reguły
![]() Wojna się skończyła- To jeden z powodów, dla których wróciłem. Mam nadzieję, że nie zawiodę się. Pozdrawiam polostap
#1573 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() jak czytam ten temat od czasu do czasu, to żal.taifun.pl
@Slide Czy TY nie kumasz ze to jest w WASZYM zasranym interesie? LMFAO, TY robisz laske ze zbierzesz kase? Moze oni Was jeszcze beda prosic o te pieniadze i Wam rozloza to na raty 0%? @ToMuS Sorry, ale kogo to obchodzi ze 170 master sie zlozyl przez kicka/freeza czy przez cos innego? Jak ktos by chcial to wiedziec, to odwiedzilby www.tibia.com. Cos mi sie wydaje, ze jak wpadnie tu ten pajac, to zamkna temat, bo zrobiliscie z tego chat. Mi to nie przeszkadza jakby co. //eny |
![]() |
![]() |
#1574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() @Jojo: Też do Ciebie nic niemam, bo spoko typ jesteś ale ten pomysł z rozłożeniem na raty mi się podobał
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Działaj Slide Działaj, szkoda by mi było składać pare lvlów które mogą jeszcze na Aurea jakąś setke wbić ![]() /Jojo
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drogi kolego eny
Ten temat to wydarzenia ze swiata a to ze p[adl najwyzszy lvl na aurea to wydarzenie jest @ SUmo a po co ci moj obecny nick??
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() A ja z innej beczki
![]() 14:48 You see a soul orb. It weighs 0.20 oz. This strange object seems to be made of half spirit, half metal. It is unknown by most smiths. 14:48 You see demonic essence. It weighs 2.00 oz. Someone might be interested in trading this. 14:48 You see 4 infernal bolts. They weigh 3.60 oz. czyżby pierwsze INFERNAL BOLTy na aurei ? ![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NO no gzgz
![]() |
![]() |
#1579 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sądze że tak ludzią żal zamieniać orby na infernale, lepiej sprzedać
![]() Ja osobiście chciałem zamienić żeby ogarnąć jak to wygląda, ale dałem sobie spokuj ![]() /Jojo
#1580 |
Użytkownik forum
|
![]() Z tego co wiem to Tooki Toots był pierwszym(jedynym?) posiadaczem soul orb'ów i demonic essence'ów... A żeby mieć infernal bolce trzeba zamienić soul orby... Więc albo od niego je kupiłe lub sam wylootowałe w co wštpie. Peace
Hail The Pirates //Nervy |
![]() |