|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#15941 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() Kara musi być.
![]() |
#15943 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moze dla mnie jest z początkowym debilem?
Dobra, zajmijcie sie czyms konkretnym. Pogadajmy o systemie pvp albo o czyms konkretnym bo sie zaczyna tu zal wielki robic. Zaczynam czytac jakies urywki zamiast calych postow, bo i tak mija sie to z celem.
![]() |
#15947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Bo wystarczy posiedziec na Vt i odrazu widac ze 9/10 osób BOCI. I nie trzeba miec infa od Boga zeby to wiedziec. No ale jak siedzisz w carlin i podsłuchujesz rozmów chłopaków co wyszli z rooka to niedziwne że w to wierzysz noob'ie .
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#15948 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakieś kompleksy masz z tymi nobami , dp , pz ?
![]() nierealne jest wbicie 400+lvl'a ręcznie ,a jak botuje to i tak musi siedzieć przy pc bo bot co najwyżej zbiera mu gp , leczy się itp resztę musi robić manualnie wiec i tak i tak siedzi przy pc wiec japa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Ty naprawde jesteś głupi. Ty chyba nie wiesz jakie sa teraz wpointy. w D byles i G widziales.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#15950 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty za to wszystko wiesz
patrz bo ktoś by wpierdolił 450lvl botując afk idź pierdolnij się głową w ścianę ze dwa razy może ci się w dobra stronę tam przestawi ![]()
![]() |
#15951 |
Użytkownik Forum
|
![]() a myslisz ze jak prolistinha level wbil oprocz szarowania z zona i corka?
![]() |
#15953 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewnie z nim grali jeszcze babcia dziadek i ciocia ,a chomik mu loota selal
![]() |
#15954 |
Użytkownik Forum
|
![]() War system, war systemem, ale tak czy inaczej slabsza strona moze nie przyjmowac deklaracji, a jezeli roznica nie jest wielka to nie ma szans na zabijanie wszystkich na unj. Taka jest niestety prawda. Zmiana ktora wprowadzili nie spowodowala ograniczenia do zdejmowania bohow, do zniszczenia malych, 2 - 3 osobowych grupek pkerow i power abuserow.
Jestem bardzo ciekawy ewentualnych najazdow innych serwerow na furore, gdyz wiele teamow delkarowalo przybycie tutaj. Jestem rowniez ciekawy co Wy wiecie na ten temat i jakie macie zdanie ![]()
shisha master Ostatnio edytowany przez Voyphox - 26-09-2009 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15955 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten frag system to totalna porażka mogli nic nie zmieniać ale noby musiały płakać na forach o pa , pk teamach przez które potracili plate sety no i mamy 20 fragów za jedna osobe.Może cipy za jakiś czas zobaczą ,ze ich ten system fargów cale gówno zmienił i przywrócą dawny frag system.Przenoszenie się na furore?Ciekawe czy w ogóle będzie możliwe przeniesienie się tylu osób na jeden serwer raczej będą jakieś ograniczenia no ale załóżmy ,ze przeniesie się 6 teamow to i tak będziesz mógł wypowiedzieć/przyjąć wojne z 4-5 (nie pamiętam ile już dokładnie) gildiami na raz.Słabsze teamy będą se normalnie kutaly na dragach chyba ,ze będziecie woleli ściągać ich po 20 fragow za osobę.
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 26-09-2009 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15956 |
Użytkownik Forum
|
![]() to se zrobia 1 wielka zlodziejska zydowska gildie ?
![]() |
#15958 |
Użytkownik Forum
|
![]() i z twoim starym
![]() |
#15959 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciekawe jak to będzie po wygranej wojnie
cipy coś pisały ,że po wygranej wojnie będzie jakaś nagroda ,a jaka to już kurwa ciężko było im napisać -siedź i kmin ![]()
wez zamknij zimno bo mi okno Ostatnio edytowany przez Dion - 26-09-2009 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15960 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |