|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Hihi, nie wiem, czy ktoś zrozumiał, ale naszemu ministrowi chodziło o maksymalne usprawiedliwienie 5 dni nieobecności NA RAZ, czyli jak nie ma cię w szkole tydzień, to może ci rodzic usprawiedliwić, a jak nie ma cię dwa, to już nie.
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Khazar, odnośnie mundurków - nie chcę, aby KTOKOLWIEK dyktował mi, jak mam się ubierać, dopóki nikogo innego mój ubiór nie obraża. Oczywiste jest, że nie pójdę do szkoły w bikini. Ale NIE CHCĘ chodzić do szkoły w mundurku. A co do wystających z przykrótkiej miniówy stringów tuż pod odsłoniętym na 30 cm brzuchem - przecież można zakazać TEGO, nie zakazując CAŁKOWICIE różnorodności.
Już słyszałem opinie typu 'jak nam każą chodzić w mundurkach to ja sobie spódnicę o 15 cm skrócę'... więc to (mundurki) nic nie da (bądź da niewiele). Swoją drogą dziś Giertych jest chyba w Opolu. Mogłem się na Oleską przejść i posłuchać go, a następnie dorwać gdzieś w ciemnej uliczce i przedstawić mu moje na jego temat poglądy... @Joey - Wesoły Romek chce osiągnąć poparcie wśród staruszek, które szkoła POWINNA obchodzić tyle, co zeszłoroczny, ba, sprzed dwóch lat, śnieg. I tłumów innych kretynów.
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @up: DOKŁADNIE takich! Ale widziałem już to
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz tylko czekać na to obowiązkowe wstąpienie do młodzieży wszechpolskiej i ściganie gejów i lesbijek kijami od baseballa.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 09-11-2006 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Lasooch, nie wiem jak Wy, ale ja chodziłem do takiego gimnazjum, gdzie zabronione było farbowanie włosów przez panienki, niszenie włosów na żelu przez chłopaków, noszenie za krótkich miniówek/bluzek, noszenie zbyt dużych kolczyków - kółek itp. I jakoś dało się to przetrwać. Kto się nie chciał podporządkować - rozmowa z dyrektorem, rodzicami, itp itd. Po prostu taki był regulamin i już.
Jeżeli jestes w liceum i nie podporządkujesz się mundurkom, będziesz musiał szkołę zmienić. Jak już mówiłem - liceum nie jest obiwiązkowe. W Polsce jeszcze tego nie ma, ale w USA na przykład młodzież chodzi do szkoły high schools, bo chce i faktycznie karą dla nich jest zawieszenie w prawach ucznia na dajmy na to tydzień. Uczęszczając do danego liceum akceptujesz jego statut i regulaminy, które tam obowiązują. To jest tak jak z forum i zasadami forum. Jesteś tutaj pod warunkiem, że będziesz tych zasad przestrzegał. Łamanie ich to kolejne ostrzeżenia, tymczasowe bany bądź w ostatecznośći ban "na wieczność" i blokada IP. Nikt Cię na tym forum na siłę nie trzyma, tak samo jak nikt nie trzyma was na siłę w liceum. Zrozumcie to. Oczywiście sprawa ma się inaczej w gimnazjach, gdzie chodzić musicie. Cytuj:
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Nowe pomysły romana czyli znowu godzina policyjna do 23
http://media.wp.pl/kat,12351,wid,862...5&ticaid=42c83 |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Romku, Romku...co ty masz do nas normalnych uczniów...wez się za tych mniej normalnych!
Romku zrozum że nie każdy jest jak to określasz ,,wandalem'' są także normalni ludzie ![]() Liczę że twoja MW ma się dobrze ![]() Jak tam po imprezce neonazistowskiej ![]()
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Moglby taka godzike zrobic do 16 lat i po 23. Co do mundorkow... Lepszy od mundurku edzie garniturek XD. Kazdy go ma (chyba) i ikogo nie razi. P.S. Maifestacje wobec Giertycha sooo qullllll!!! lol Niech lepiej szybciej wprowadzi swoje "dobre" pomysly (oczywiscie dobre dla mie) bo nastepne osoby zaczna sie wieszac... ;/ @edit to up Ale prawa obowiazuja kazdego ;p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Godzina policyjna:żal.pl to rodzic powinien decydować o które jego dziecko ma być w domu, problem w zasadzie mnie nie dotyczy,mnóstwo znajomych,kolegów,przyjaciół powyżej 18stki,ale gdyby jednak zdarzyło mi się iść z samymi niepełnoletnimi itp.to raczej nie widze przeszkody aby uciec zajadaczom pączków tzn policjii ![]() swoją drogą nie zawsze człowiek wracający z imprezy ma ochotę na adrenalinkę w takiej postaci,a najlepsze jest to ,że ten poroniony pomysł dotknie normalną młodzież,bo złodzieje i huligani i tak to oleją |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() PiXik, chyba w każdym NORMALNYM gimnazjum nawet na średnim poziomie jest jakiś regulamin zabraniający strojenia się. Aż strach pomyśleć, gdzie ty chciałbyś chodzić...
Chyba każdemu normalnemu człowiekowi przeszkadza, jak na korytarzu chodzi taka gówniara, dajmy na to, z drugiej gimnazjum, na szpilkach, w mini, i z wielkim kolczychem w uchu... Mnie to wpienia jak takie buce myślą, że jak wystroją się jak do cyrku, lub panie lekkich obyczajów, to wszyscy zwrócą na nich uwagę i będą podziwiać... Ech... I nie wiem co ludzie widzą podniecającego, że postawią sobie włosy na żel (chłopaki) lub przyjdą w mini i kloczykach wpiętych gdzie się da (dziewczyny). Czy to naprawdę takie niezbędne do egzystencji? Szkoła słży do zdobywania wiedzy, a nie żeby poszpanować szmatkami okrywającymi tylko te miejsca ciała i z kolczykami wielkości podków w uszach/pępkach... Ma być zakaz... Czy naprawdę tak trudno pójść do szkoły w normalnym ubraniu? Oto moje zdanie.
![]() |
![]() |
#154 | |
Zbanowany
|
![]() dziękuje za poprawkę
Cytuj:
idąc Twoim tropem myślenia:co widzisz podniecającego w włosach bez żelu,tudzież długich na 2 metry u faceta>?<tak można bez końca,ale to bez sensu,niech każdy ubiera się jak chce,oczywiście bez przesady w jedną i drugą strone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A co do "tropu myślenia"... yeap, genialna odzywka, hardkorowa ilustracja, żebyś zakapował: gej i hetero, rozmowa: Hetero: A ty co takiego widzisz podniecającego w chłopakach, że na nich lecisz... Gej: A ty co takiego widzisz podniecającego w dziewczynach?... zakapowałeś? nie wasz mi się napisać "nie", bo zwątpię w inteligencję młodzieży.... Niech każdy się ubiera jak chce ale...? Ke? Niby taki free a tu "ale"?!... czyli jak, w samych stringach - źle, w garniaku, spodenki na kant, krawacik, biała koszula, aktówka zamiast plecaka - też źle... no więc? Dobrze będzie "po twojemu"?... -.-'' I trzeba obalić tezę Kopernika... jednak świat się kręci w okół PiXika... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ad2. Wg mojej opinii każdy może chodzić ubrany jak chce...nie interesuje mnie to ale,żeby nie było zgorszenia społecznego jak dziś czasem jest,możnaby wprowadzić normalne zasady,niekonieczne mundurki ktoś pisał o przebieralni jeśli ktoś po lekcjach chciałby gdzieś iść pomarz o takim czymś w wielu szkołach,dodatkowe utrudnienie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Co do godziny policyjnej, sama policja przyznaje że będzie to kolejne martwe prawo tak jak było to w Radomiu - nikt tego nie przestrzegał i zostało to zniesione, czy będzie czy nie i tak ja tego przestrzegać nie będe.
|
![]() |
![]() |