![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Mój char ma pare lat, zawsze był samodzielny. Więc to co kolega napisał wyżej to głupota.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Imię: Malvich The Undead
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 31
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Jeżeli jesteś ułomny albo nie potrafisz grać w Tibie, to owszem, paladyn nie jest samowystarczalny. Nie znaczy to jednak, że musisz klasyfikować całą profesję jako "niesamodzielną". Mój paladyn całą swoją karierę był samowystarczalny. Podejrzewam, że podobnie jest z paladynami każdej osoby, która ma jakieś doświadczenie w Tibii i która byle pierdoły napisanej na forum nie uznaje za kolejnego dogmatu, albo przynajmniej ma chociaż trochę oleju w głowie.
Ogółem - jak jesteś debilem, to żadną postacią nie będziesz samodzielny. Bądź jednak tak łaskaw nie spaczać poglądów innych ludzi swoimi bzdurami.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Imię: Malvich The Undead
Świat: Aldora
Poziom: 31
![]() |
![]() ja się pytam jakie są różnice w grze palkiem w tibii 7,4 a w tibii 7,72....
Chyba po to jest forum zeby swoje opinie zamieszczac nie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() chyba pare up-date cie ominelo ;/
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Aha... Niemam pytań. Człowieku czy ty w ogóle skillowałeś pallkiem od tibii 7.6(7.5 możliwe już niepamiętam). Speary ci sie chyba łamią, arrowy tworzone magią zabierają soule.
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
@Topic Jasne, że bogaty pal jest możliwy...zależy to tylko od tego jak kto gra...jeśli się czesto pada i wydaje masę kasy na blessy (tak jak ja :s) to może nie starczać, ale mam znajomych którzy padali mało razy a na 120~lev mają 1-2kk (i to niezależnie od profesji). Na wyższym levelu w razie problemów kasowych można zawsze spędzić tydzien (czy ile kto chce ![]() ![]()
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 12-02-2007 o 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Podam 3 przypadki zeby wszystko bylo jasne:
Exp poniżej 100k/h - najwięcej zarabia knight, potem pal, a na koncu sorc/drut Exp 100-200k/h - najwięcej zarabia pal, potem sorc/drut a na koncu knight Exp 200+k/h - najwiecej zarabia sorc/drut, potem pal, a na koncu knight Nie mozna traktowac wszystkich jedną miarkę, bo im wiekszy exp tym coraz bardziej zmienia sie zarobek poszczegolnych profesji. Na absolutnym szczycie najwiecej zarabiaja sorce i to oni zreszta najszybciej expia. Przypominam rowniez ze dobry mag osiagnie wiecej od dobrego fizola. Ostatnio edytowany przez goburu - 12-02-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Poziom: 21
Poziom mag.: 27
|
![]() ludzie... co wy sie tak na bolty uparliście???? bolty bez 60 dista to kompletna strata czasu i pieniedzy (mniejsze hity leca z boltów niż ze strzal jak ma sie ma maly dist.).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Gremlin.
Oczywiście, że można expić palem najdrożej...ale nie należy tego robić ciągle tylko od czasu do czasu. Przykładowo można w tygodniu spędzać czas na smokach (czyli zarabiać ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() -- IMO jeśli ktoś dobrze prowadzi rycerza to nigdy nie ma waste. -- Co do tego, że sorc expi najdrożej to jest to prawda ale od wyższego levela może on chodzić solo na warlocki (czego ja nie mogę bo mnie się to nie opłaca) a tam żadko wyrzuca kase w błoto bo się zazwyczaj zwraca <:
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 13-02-2007 o 09:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Zbanowany
|
![]() @Gremlin
Cała twoja wypowiedź dotyczy expienia poniżej 100k/h. Ograniczasz się do małych poziomów wmawiając ludziom, że rycerz jest najlepszy. Owszem, na 1-100 lvl jest najlepszy, ale potem dostaje w dupe od wszystkich. Np. 200 lvl knight myślisz że go zadowoli exp na żółwiach z predkoscia 50k/h? Nie, on musi expic z predkoscia CONAJMNIEJ 200k/h zeby dotrzymac kroku sorcom wiec waste ma ogromny podczas gdy sorce expiac 200k/h maja zysk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Na 200 levelu to taki knight będzie sobie expić przykładowo na poi dl's. Nie mam za cholere pojęcia jak szybko tam idzie knightem ale myślę, że na pewno wbijałby 150k+/h. Bron + hmmy + leczenie i wcale nie ma jakiegoś tam ogromnego waste.
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem że wszyscy maja paladyna aktualnie w dupie, ale to o nim temat. Więc czemu rozmawiacie znów o knightach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Chcac naprawde szybko expic bedziesz musial wykorzystywac explo bo zabijając po jednym potworze naraz knight osiaga znacznie gorsze rezultaty niz sorc/drut a nawet pal. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A offtop sie robi praktycznie w każdym temacie o profesjach (zazwyczaj schodzi na knighta).
![]() |
![]() |
#158 |
Zbanowany
|
![]() 150k z broni to ty chyba na otsie robisz. A wiesz co to jest poof i spark? O_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum