|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#142 |
Guest
|
![]() No to teraz sie zacznie !! No na moje zdanie byl by plaaek !! to zalezy tylko od ciebie !! Zeczy ktore musisz mniec dobre zeby grac pallkiem to:
1)Dobry net brak lagow 2)dobra myche do podnoszenia spirow 3)i cierpliwosc na wskoczenie nastepnego skillu !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
I to jest główny problem...
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Szkoda tylko że ci co grają knightami uważają, że rycerze są debest,a ci co palami to samo o paladynach.Kiedyś trafiłem przeglądając statsy charów na jakiegoś Szweda co miał na koncie knighta i pala na podobnym poziomie powyżej 80lvl.
Ciekawa byłaby jego opinia. A może ktoś ma konto z high lvl knightem i palem z forumowiczów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Nienapisze bo pedofili jest za duzo ;p
Imię: Tajne
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
Śmiać mi sie chce jak słysze takie żeczy. Ja knightem w tydzień moge zrobic 20-35lvl. Zaskoczony? Myśl co piszesz ,a może coś mądrego napiszesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Paladynem też możesz tyle zrobić.
A gdy stać cię na blokera to jeszcze więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() któryś uzytkownik tego forum już pisał że bez najta większy hunt sie nie odbędzie a jeden pal w tą czy w tamtą co to za różnica przecież zawsze można wziąść sorca albo druta =) tak jak patrze na qmpli sorców drutów i palów to mają kase na utrzymanie wszystko ładnie spoko ale w porównaniu do majątku najta to są hmmm można by powiedzieć że klasa średnią tego społeczeństwa zaś najci to arysokraci
![]() jeżeli grasz najtem to niemusisz specjalnie długo szukać ekipy na hunta wystarczy że masz kilku kolegów shooterów a jeżeli któryś z nich podczas huntu ci podskoczy że nie tak blokujesz masz kilka wyjść: a) albo wziość tyle ile udzwigniesz i sobie pójść i powiedzieć że reszta shooterów może podziękować tej osobie b) potrącić to z jego części loota c) wziąść cały najlepszy loot i powiedzieć że nic nie poleciało d) powiedzieć że jeżeli jeszcze raz coś mu nie będzie pasować i będzie fikać to będzie następnym razem albo sam blokować albo niech zacznie szukać sobie nowej ekipy na hunta ten ostatni pkt jest chyba najbardziej dyplomatyczny że to tak nazwe ![]() jeżeli zaś grasz palem to expisz sam tak jak mówili moi poprzednicy potem szukasz ekipy na hunta i podczas niego musisz uważać co mówisz bo blokerowi albo komu innemu może sie to nie spodobać i mogą cie poprostu wywalić w środku huntu (kilka razy mi sie zdażało że podczas bycia na takim huncie inni shooterzy wywalali pala za moim pozwoleniem albo ja go wywalałem)więc jak widać każda postać jest "najlepsza" jeżeli umie się nią grać. =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
|
![]() ale wy ****a *******ice ogladaliscie jak w 6 lali seromontisa?? ani raz do zoltego hp niezjehali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: loch
Stan: Aktywny gracz
Imię: Conan Barbarzyncaa
Profesja: Knight
Gildia: narazie brak ;/
Świat: Askara
Poziom: 37
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Powiem szczerze chyba przerzuce sie na paldka poniewaz knight mi sie znudzil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Do palla dużo bardziej trzeba się przyłożyć, ma trudniejszy trening i nie można mieć lagów. IMHO jednak jest o wiele ciekawszą postacią.
![]() |
#151 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Chciałbym poznać jego zdanie na ten temat, bo obie postacie mają hlvl i poświęcił dużo czasu na nie. Moje jest takie: Gram knightem, ale czasami zastanawiam się nad zrobieniem sobie Palladyna. Jeśli ktoś chce mieć b. dobre skille, musi poświęcić dużo czasu. Pallkowi wystarczy 40,60 dista a potem wszystko mu wleci przy expieniu. Nie wszyscy mają dobre łącze i każdy ma inny styl gry, gust. ![]() Ostatnio edytowany przez chesek - 16-02-2006 o 13:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cassamoto
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 44+
Skille: 78+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Zaczne od tego palem jak zwykle trudno zacząć gdzieś tak do 20 lvl może iść ciężko . Knightem Jest zacząć łatwo ale skilowanie idzie 2 razy !! dłużej
![]() Se wyobraś tako akcje 30 lvl 70 skils Knight vs 30 lvl 70 Dista pall nie . Jak myślisz kto wygra ? Ja myśle że pall bo pall wali z daleka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zrobisz 15 mlvl to już jesteś boss ![]() bedziesz walil z sd i boltow to knight nie bedzie wiedzial co sie dzieje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Uwal mnie w 5 min, dam ci caly swoj ekwipunek.
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() byl ju7z podobny temat i bylo to samo...
zobaczccie na 1 post jest on z 2003... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj: