Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-01-2007, 21:29   #141
Krzaq Ziomal
Użytkownik forum

Krzaq Ziomal's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: NEBULA !
Domyślny

@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.

Ostatnio edytowany przez Krzaq Ziomal - 13-01-2007 o 21:30.
Krzaq Ziomal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-01-2007, 22:43   #142
Lucky_Luke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzaq Ziomal Pokaż post
@autor
Osobiście uważam że jesteś ciota i tyle...pamiętam jak jeszcze grałem na Thorii i wy też graliście (~~killas) na pożegnanie z serverem zrobiliście film WMV..(nie powiem ładny był) lecz napis końcowy mnie 'rozpierdolił' to idzie tak:"Killas leaved Thoria" i jakoś userzy na forum nie śmiali się z twojej wspaniałej znajomości języka obcego. A teraz dajesz jakiś filmik z nieudanego BQ i chcesz żeby się z niego śmiali i wyzywali ekipe od noobów chociaż 75% z nich nigdy w życiu nie osiągnęła lvla numer 50.
Ja pamietam Lotara jeszcze z nebuli. Mial nick Bigmastakilla. W zyciu nikogo nie zabil wiec przekrecalem go na Bigpignotkilla. Wciagniety do "Trapped Under Ice" bedac jej czlonkiem okazal sie... czlonkiem. Wielka glowa, najlepszy pro gamer, etc. Pozniej jak Phyrexian nam wypowiedzialo wojne poznalismy prawdziwe oblicze tchorza. Jedyny ktory zaplacil swe (po jednym dniu wojny) to BIGPIGANOTKILLA Zaplacil 100k (47EK) po czym przeszedl na Thorie. Wycenili go na sto ka bo walczyl owszem ale na forum .
@Topic
Banshee quest rox. Ogolnie ten najcisz powinien oproznic te dwie skrzynie przy tp zawsze to 10k i boh. Ale widac ze sam Gs go cieszyl wiec skoro on jest zadowolony to czemu wy sie smiejecie?

Ostatnio edytowany przez Lucky_Luke - 13-01-2007 o 22:45.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2007, 22:52   #143
Yhasit92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam
Yhasit92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2007, 23:03   #144
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

lmfao

22:00 Vabelico [86]: aff.. to moj brat sie wpieni..
22:00 Vabelico [86]: poszedlem stracilem 50k i nie moge zrobic questa..
22:00 Vabelico [86]: Aff..
22:00 Yhasit [72]: haha
22:00 Joe Observator [78]: delete chara
22:00 Joe Observator [78]: dzisiaj
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2007, 23:33   #145
Ertil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: =)
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yhasit92 Pokaż post
@Razones
szczerze mowiac u nas w gildi kazdy robil sam od 1 lvl chara i nikt nie sharuje a ten ban u jednego z czlonkwo za sharing to mozna powiedziec za "sylwestrową zabawę z alko(h czy ch?)olem.
Pozdrawiam
Racja, ktoś wspominał, że Cavalorm sharuje, choć pewni nawet słowa z nim nie zamienił. Znam go dobrze. I musze przyznać, że mimo to qtas to nie sharuje A ten ban był wynikiem <hmmm> tego że poszedł spać, a potem napisał głupkowatego posta, ale gdy przeczytał go drugi raz, już nie mógł go zedytować niestety.

Ostatnio edytowany przez Ertil - 13-01-2007 o 23:35.
Ertil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania