![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() A może staty: 33/28? Tak, żeby była lepsza od fire sworda, ale nie najlepszaw grze(i dosyć powszechna
![]() Co do grafiki nic nie mówię bo się nie znam. I jeszcze co do potworów: w tym mailu(jeśli do niego dojdzie w co wątpie)można by jeszcze uwzględnić potwory: tygrys 32 expa i 70 hp samuraj(skoro jest hunter, hero itd.) statystyki ![]() loot:katana(bardzo rzadko), bow, 5-20 arrows, 2-6 poison arrows, 10-78gp, co wam się jeszcze podoba występowanie: orient place a czemu właściwie na ten update. jak na ten to może CIP-y nie zdążą i spartaczą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#145 | ||
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wedlog mnie, samuraj mial by marne szanse zeby wygrac pojedynek z rycerzem, no chyba ze mial by bardzo duzo szczescia... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Świat: Czekam na nowe
|
![]() Niestety wiele mieczów nie wygląda tak jakbyśmy chcieli. Ale to CIPowie wymyślali broń a nie my.
Szkoda tylko ze CIPowie nie wymyślą konkursu w któym ludzie bedą robić bronie i wygrana broń zostanie wcielona w życie Tibi. See You in Tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() SZczerze to jak nie wiedzialem dokadlnei jakie sa bronei w Tibii, ale wiedzialem ze jest cos takiego jak katana to myslalem ze jak nei jest najlepsza to ejdna z najlepszych i tez sie niemile rozczarowalem wygladem i statami, ale neistety nic z tym nie zrobimy
![]() BTW... Jako fan SW proponuje zeby stworzyc bron "Lightsaber" |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
![]() |
![]() Racja - Katana powinna byc silniejsza... to taka szlachetna bron....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Mi także nie podobają się pomysły Cipów...
po 1) stone cutter- heh i ile mi się zdaje to STONE oznacza KAMIEŃ a więc jest to topór z kamienia więc on powinien być taki jak np. ice rapier bo przecierz nim w rzeczywistości w pare rzeczy walnął i by się posypał po 2) fire axe czy fire sword- powinny spalać potwory albo conajmniej żeby się pokazywał płomień po 3) wedłóg mnie HAND AXE(ładnie wyprofilowane ostrze) wygląda bardziej efektownie niż HATCHET (kawałek blachy na trzonku) po 4) już chyba niemam do czego się przyczepić... ![]() ja mam pytanie. Z KĄD SIĘ WZIĄŁ ten mieczyk Pharao Sword
![]() |
#151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Cytuj:
I zaloze sie ze tez latales z jakims tam kijem i sie biles ....
![]() |
![]() |
#152 |
Guest
|
![]() Witam , popieram Khana całkowicie , sam ćwicze ken-jutsu i też mnie boli że katana jest tak zchrzaniona , poza tym miasto orientalne + może tanto i wakizashi by sie przydało
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]() uwazam ze wszystko co bylo do powiedzenia zostalo powiedziane i juz nie ma sensu 30 raz powtarzac, ze cipowie to i tamto - a co do samurajow to ostro odbiegliscie od tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Katana też jest moim ulubionym mieczem i jak weszłem na main to 10 minut próbowałem wmuwić że jak daje na to look to tam nie pisze katana. Mam w domu kilka katan jakiś badziewnych bo na oryginał oczywiście mnie nie stać jak pewnie większości z was. No cóż Cipy poprostu nie mają szacunku do historii i to tego miecza :/.
![]() |
#155 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() Po 2 "Stone Cutter Axe" oznacza "Topór Przecinający Kamienie" a nie "Topór Z Kamienia" ![]() On topic: To co zrobili z kataną to przechodzi ludzkie pojęcie... Ja bym zmienił nazwe tej katany co jest na "Rotworm Sword" albo coś w ten deseń, a dodał broń "Katana" o statsach 38 a 15 d (atak mocny def kiepski ale i tak niezła broń) i lepszym wyglądzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Kude nie popłacz sie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Xan Arcanist, widać, że nie masz duszy artysty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Przypominam, że katana jest bardzo ostra, czasem żeby zabić wystarczy drasnąć... co niektórzy to tu chyba słyszeli o tym mieczu w kreskówkach i bezczelnie wyśmiewają autora postu... no cóż, wieś się szerzy... Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 25-02-2005 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Co do wersji Katany w Tibi.
Ta katane co znacie z Filmow oraz opowiesci czy tez gaze o Samurajach to jest najczesciej ukazana tam ostateczna wersja Katany - cudownego miecza smierci. Czytalem kiedy(jak znajde link to podam)ze ksztalt Katany zostal uksztaltowany przez wieki az zostal dopracowany do Idealu. Zgadzam sie ze powinna byc wyzej na polce z bronmi i byc 2 reczna zabawka tak jak w rl. |
![]() |
![]() |