![]() |
#141 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() Wczoraj jak chcialem to zaczoly sie mass kicki pozniej nie mozna bylo wejsc wcale pozniej poszedlem chlac a dzis rano znowu to co bylo wczoraj wiec narazie nie ma sensu isc ;<
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Niegrający
|
![]() Gratz Magiku Advów, 3majjjj tak dalej xDDD
Pozdro, Nico. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zbanowany
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja****dole i ty sie uwazasz za fana Paktfoniki ?! Ta grupa powstala nie 10 lat temu, lecz 9, a pierwsza plyte wydano 7 lat temu ! Ale twoje ziomki sluchaja ich juz od 10 lat !? Nie chce sie tu wypowiadac na temat takich ludzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() @ Dzik Dzik Tadzik
I ty to do mnie mowisz? Pomylilem sie gdy pisalem tamtego posta bo bylem zdenerwowany ze jakies dziecko bedzie mi wypominac co robie. A ty zal sie komu innemu co w postach pisze bo nie bede tego tematu rozwalac tylko dlatego ze juz 2 osoba zazalenia tutaj sklada. I nie mowilem ze moje ziomki sluchaja ich 10 lat tylko ludzie i jakbys umial myslec to mialem namysli nie PFK tylko tez K44 w ktorym byl Mag i dlatego ze go szanuje nie bede sie z niewypalami klucic. Ostatnio edytowany przez Psychotata - 06-05-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Lokacja: Szczecin-Wielgowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bxin
Świat: Pacera
![]() |
![]() Cytuj:
best MC to O.S.T.R. <według mnie ![]() Ostatnio edytowany przez Xin - 06-05-2007 o 19:40. Powód: bo tak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Tak a ty jestes biednym sluchaczem Pfk ktory ma 14 lat i mysli ze jest niewiadomo kim (ironia). Przykro mi nie jestem bogata i nigdy sie za takowa nie uwazalam. Akceptuje ludzi takimi jakimi sa. Ty zas prezentujesz czysta postawe dziecka Neo. Jak ktos ci zwroci uwage to zaraz uzywasz przeklenstw ze co to nie ty wielki 14 letni gosc ktory mysli ze jak odpali w mp3 kinematografie to niewiadomo kim jest. Ja nie mam mp3, ipoda a moj komputer to 6 letni grat nadajacy sie na zlom. Plyte Magika i pfk kupilam legalnie a watpie czy ty nie sciagles jej z sieci i nie zajebales poprostu jego tworczosci. Jestes smiesznym dzieckiem Neostrady ktory mysli ze jak odwola sie do czegos co wszyscy szanuja dostanie tak upragniony respekt. Przykro patrzec na ludzi ktorzy zachowuja sie jak ty. Wszyscy pozadni fani maga by cie poprostu albo pojechali albo olali. Nie bede sie wiecej wypowiadac w tym temacie na twoj temat. Poprostu niech ludzie sami to ocenia. Tymek ciebie ten punkt nie dotyczy o ktory pytales. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Speed Wojtek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 127
Skille: 99/70
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() lol.. sledze wasz temat lecz sie nie wypowiadalem az do teraz..
Psychotata, czemu Cie az tak denerwuje ze ktos lubi to samo co Ty ? moze niedlugo zacznie Cie w*****ac ze inni ludzie graja w tibie ? nie wiem o co te klotnie , jezeli ktos jest fanem jakiegos zespolu to poprostu ma avatar przedstawiajacy swojego bohatera wiec naprawde nie rozumiem po co tak dlugie i niepotrzebne wypowiedzi @Topic Cos ostatnio malo ss, czyzby tez bys mial neo i nie mogl sie zalogowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]() same klotnie 0 ss phi ;d
|
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Pietnaszek
Profesja: Paladin
Gildia: BRAK
Świat: Nebula
Poziom mag.: 19
|
![]() nie ma sensu sie klucic non stop .... powinni zrobic osobny temat na kłutnie
![]() WIECEJ SS PLX
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() @Alora
Mowilem ci nie chce sie klucic. Nie bede dla goscia ktory chce zeby ten temat istnial roz******** go bo zalisz sie co do mich cytatow. @Speed Wojtek Nie mowie ze wkurza mnie to ze inni lubia to co ja. Wiec nic nie mow. I ludzie jak chcecie sie zalic to piszcie na PW, a nie biedziecie sie klucic (w tym ja) i temat pujdzie do kasacji. Jak ktos napisze jeszcze 1 post co do mojego posta jest poprostu niewyladowany zloscia. Wiec zalic sie mozna do kogos na PW a nie na cudzym temacie. @Mag Magik II I serio klutnie sie nie powtorza chyba ze reszta mego posta nie zrozumie. Bo jak tak dalej pojdzie to temat pojdzie na zlom. Styka tego serio sry ;/ Ostatnio edytowany przez Psychotata - 06-05-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() @Magik
No 3maj tak dalej ![]() @Psychotata i reszta Fajnie mu temat roz*******acie, nie ma co :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() E? No more ss? : <
Nie dajesz już czy to przez massy? Bo nie mogę się już doczekać 'żaaabki' ; dd Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 07-05-2007 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ogolnie to czasami nawet trenic sie nie uda... Lurujac np Slima moge dostac kicka Matka zrobi blony i Gleba :< Edit Wlasnie polecial Kolejny KICK!!!!!:[
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MaG MaGiK II - 07-05-2007 o 22:27. Powód: KICK!:( |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Gz zdjęć, al;e szkoda, że tak mało przez te masskicki :<
@Magik Długo robiłeś (mniej wiecej ile) te 76 axe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() bo pierw bylem w sworda potem na skillach 36/36 sie przerzucilem ![]() A jak dlugo to nie wiem bo na "Raty" do 70/70 trenilem
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Stoję pod dp i bije mlvl... patrze 2% do adv'a to minimalizuje i odpalam UO a po maksymalizacji zonk bo zamiast chara widze character list... xD Krótko mówiąc kicki takie że zal ; s Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 07-05-2007 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: *~>Olsztyn<~*
Imię: Ice Gacus
Profesja: Knight
Świat: *~>HARMONIA<~*
Poziom: 50+
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Elo Takei male pytanie do Elite Magika jaki masz best solo , best block i best hit z meele?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Best Solo to GS ale bedzie behe nie dlugo Best block to hydra bedzie demon nie dlugo Best hit 239 w hydre :>
||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz niech ktos mi powie od czego to ?
![]() Czytalem sobie forum i nagle takie cos mialem lol
||
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
yyyyyyyy......przynajmniej widać mapke ;p;p @toppic Tymek kiedy wkońcu 50lvl??:> Gratz ![]() ![]() pOzdro Happy Luk |
![]() |
![]() |