![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() ;****************
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 1
|
![]() Hunted by Royal Navy.
Reason: "W ogóle pomagał Avisom, dawał im runy i wziął loot z Sollego" Ile to ma się do prawdy? ZERO. Bo brałem prysznic i się lognąłem, a było to po walce ![]() I mam płacić 50k? Nie, no coś Ty to już przegięcie. Nie wiem czemu robicie sobie nowych wrogów, bo nie chciałem się włączać w wojne, a wy chcecie bym to zrobił... jak narazie wolałbym żeby obyło się to bez tego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Ty to zaden wrog dla mnie wiesz.... Przegioles tym co zrobiles koniec zabawy z mojej strony. Juz mozesz dolanczac do Avis a po 2 ja Cie nigdy nie prosilem zebys mi pomogl w wojnie jedynie o co cie prosilem to zebys mi do blue djina skoczyl. chce wiedziec czy placisz czy nie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostre słowa aż się serce kraja.
![]() A co do owego paymentu to powiedz mi za co? ![]() ![]() Moje dwa ostatnie last login. Last login: Jun 02 2007, 23:57:44 CEST Last login: Jun 03 2007, 15:46:34 CEST Kiedy padł Solle, Thorgx czy Nirek? Solle Jun 03 2007, 15:28:14 CEST Killed at Level 142 by Victeron Nirek Jun 03 2007, 15:34:08 CEST Killed at Level 77 by Sliccery Thorgx Jun 03 2007, 15:42:36 CEST Killed at Level 146 by Dany Darko and by Sliccery No jak widać po czasie to naprawdę, byłem na wojnie i dawałem runy Avisom. Ostatnio edytowany przez Lavio - 03-06-2007 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() Odezwał się ALFA i OMEGA
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]() Wielu polakow jest hackowanych ostatnio przez Rolwgordzik(prawdopodobnie ma wiecej charow na Morganie). Nie dosc ze koles kradnie all itemy i sie do tego przyznaje to potem zeby grac dalej na serwie pisze ze ktos go hacknal i ze nie itemow ( dziwne ze do hacknietej osoby mowi ze hacknal go ten sam hacker co ją skoro podczas jej hackniecia sam byl zhakowany i nie mial skad tego dowiedziec sie ;/ ) Jedna osoba ciezko pracuje na wszystko a taki debil zabiera to w 5 min. Kasa i itemy hackera sprzedawane sa na allegro - "sebleg". Radze uwazac. Szkoda ze Keri Inferno nie za***al drania ;/
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skąd wiedziałeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 44
Skille: 72
Poziom mag.: 15
|
![]() Vacek Jak TAk Widze Jak Piszesz To wydaje mi sie ze sa nagrody za Glupote natym Forum Zal ![]() Pozdro Vic Pozro Royal NAvy xD ![]() Vic Szłyszałem ze Masz Plany Odejsc Z Morgany Wez Otzm Anie Nie Mysl Bo ty Tu Najlepszy Jestes Nizahe To Noob Szkoda Ze niemam Hara Na Morganie ;/ Bo BYm Z Ninzahem Startną Solo xD Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Chciałbym takie solo zobaczyć... A vic~ dalej uważasz się za jakiegoś pro plejah? Jeszcze tylko moment...dobiję pare lvli i zobaczysz mój nick na swoim death list =* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Czekam az wbijesz ten lvl. Taki solle to lvl juz 2 lata wbija a ja go w rok niecaly zrobilem. I co ty na to ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Tylko, że solle gra od początku i walczył we wszytkch wojnach...a Ty na Morgane przyszedłeś zaczełeś 'lizać' i akurat trafiłeś na nieszczęsny update i proszę bardzo o to masz lvl...Zresztą miałeś dużo czasu na pg...jak sam mówiłeś...musisz teraz zaliczyć szkołę... @Tsunamin 8 lvl 8 lvlem...wierz w co chcesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 44
Skille: 72
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi panie Victeronie nie odpiszesz na zadane pytania?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]() Sprawa jest prosta Lavio, Sharp Pei jest twoim charem, czy tam twojego brata, kolegi w każdym bądź razie masz z nim wiele wspólnego. Przez tego chara padł Nirek to jest raz po drugie ukradł lota wiec nie ma co tu dozo mówić albo wraca bp i płacisz albo witaj w Avis... Myślisz ze ktoś będziesz tu łaskę robił ze do wojny nie dochodzisz
![]() Strach sie bać. ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |