![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() magowie będą do Dupy dopóki nie spędzą tyle nad mlvlem co knighci spełzli na skilowaniu a potem all sie wyrówna bo o to tylko chodzi w tym upie żeby knight nadrobił lv przez pierwszych parę miesięcy tak jak to sorc drut expil sobie wcześniej a potem all sie zrówna tylko tu sorce i druci muszą wykazać dobrą wole i zacząć mlv trenić a jak nie to niech sobie knightow zrobią albo niech z tibi odejdą bo poco komu ludzie egoiści w tibii
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Z ródżką dobrze się expi na low lvlach, potem się już jej praktycznie nie używa, przynajmniej ja nie używam, bo co to ma być hit za 60 gdy z exori vis wale po 140?
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
|
![]() skandal to to że takei nooby jak ty jeszce grają ^.-czy naprawde na 27 lvlu nawalasz z burstow?? btw czemu nażekasz na różdżki skoro na 99% to przez nie grasz sorciem??
|
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
i widac ze nie wiesz co to jest gra sorcem bo dla mnie wand moze nie istniec zeby tylko byla moc exori vis taka jak teraz i wandy moga nawet zlikwidowac bo nie ma z nich zadnego pozytku |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Tak się składa, że Knighci nawet nie mają ochoty zrozumieć Sorców i tylko drą te głupie mordy:
"ZNISZCZYC SORKA ZNISZCZYYC SPIERRRRDOLIC ROZWALIC SPALIC ZGWALCIC... " "Hah nareszcie udupili magów. Jak fajnie!" Popieram kolegę u góry, który twierdzi, że "ch*ja wiecie, a się wymądrzacie", gdyż Sorcerer wymaga O WIEEEEEELE więcej od gracza niż Knight. Zdejmijcie klapki z oczu, które wam przesłaniają rzeczywistość grania magiem! Wasze jedyne argumenty to to, że my, Sorcererowie i Druidzi "j3st3smy m0cn!3js1". A gówno prawda. Po tym z tego co jest napisane przez was na forum, można wyciągnąć prosty wniosek; Wam nie chodzi wcale o zbalansowanie. Wam chodzi głównie o to, żeby Sorcerer został jeszcze bardziej zdupiony. Uciecha godna 10lvlowego złodzieja lootbagów na Non PvP. Ostatnio edytowany przez Xeremon - 09-06-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Jak patrzę na te bandy sorców (popatrzyłem sobie na niektórych profilach na tibia.com, większość z nich stworzyła sorci/druty po tamtym upie xd ) to mi się żal robi. Ktoś powiedział: "Koniec easy-mode"
![]() Cytuj:
Skąd ta pewność? Np. w WoWie (przynajmniej przed tbc ;/) wszystkimi klasy było b. dobrze wyrównane. Teraz niestety trochę im się pokićkało, bo drut może lepiej tankować od warra, ale... To nie ta gra xd
![]() |
![]() |
#148 |
Zbanowany
|
![]() Do wszystkich ludzi co mowia ze ten Update jest nie wporzadku.
No to teraz teoria jakby byl update w ktorym Mag/Druid nic nie straci knighta ulepsza ,a z doswiadczenia wiem ze jak kogos ulepszaja to go wywyzszaja ZAWSZE( chodzi tu bardziej o znaczace zmiany). Teraz Pytanie do Demoneq i innych tam fanow Maga . Jak sobie wyobrazasz co bedzie za 2- 3 update jak beda caly czas kogos polepszac. Teraz inna teoria. Knighta ani palla nie polepszaja Sorc nic nie dostaje jakies nowe potwory dochodza , tereny i nasówa sie pytanie. Ile bedzie za 2-3 Update Magow/Druidow 200 + a ile knightow. A ze wy jestescie egoistami to nie znaczy ze wszyscy musza byc , tera sa same postacie magiczne i mysle ze ich przyrost drastycznie nie spadnie na swiatach rok +. Tylko jedno mi sie nie podoba w tym wszystkim jak bedzie zaduzo knightow to wszystko bedzie zajete na co knight moze chodzic od tomb po dl-e. Poh non stop zajety dragi oblezane przez palladynow.. slabo... |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Dżizas, wy biedni magowie walący hity po 700... Widać, że nie gracie knightami. Mój kumpel, który gra sorcem już zaczyna płakać, jak to mu będzie ciężko po updacie i teraz jak już jest... A potem mówi, że 100 sorc i czarem kładzie 5 knightów... Ech. Im bardziej zbalansowane vocce, tym lepsza gra (już widzę te głosy: "ty nie grasz w tibię i gówno wiesz!!").
|
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie prosze nie obniżajcie visa mojego sorca o 20 punktów ataku to mi zepsuje cały hunt
![]() Żaled! Wyjdźcie i nigdy nie wracajcie k thx bye |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() No nie wiem, grałem rycerzem (i gram do teraz) i grałem druidem. Druidem z różdzką miałem sto razy łatwiejszy początek niż rycerzem.
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powiem tak jak myślę. Nie powinni w tym uptadzi'e osłabiać maga, co najwyżej żeby exori vis było spowrotem za 70 many, ale nic więcej w nim nie powinni zmieniać. Knight, hmm, był zdupiony, i jest jeszcze bardziej. Nowe bronie, weźmy jakiś przykład broni np. taki Fire Axe pewnie będzie dostępny teraz od ~30/40lvl. Knight Axe pewnie od ~20/25lvl. I co, knight będzie ganiać z hatchetem, czy z czym do tego lvla? www.żal.br
Pallek, jedyny sensowny uptade, który tak naprawdę go zmieni na dobrą postać, ale nie za mocną. Nie powinni już nigdy robić żadnych ulepszeń postaci. Dupią Tibię, jest mniej graczy. Niech dodają nowe tereny, miasta, potwory, ale nic innego.
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: KrK
Imię: Sky Gad
Profesja: Elite Knight
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Salarigoth i .Matrik. zgadzam sie w 100% z wami
![]() zobacz na nowy świat akurat grałem na Uniterze przez chwilkę i mogę powiedzieć ze dla paladynów dawano 2K zeby poszli na desert qest a magowie sie byli żeby go zrobić czy to trochę nie dziwne ?? |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Takie jest moje zdanie i wedlug mnie kto dalej nad tym placze nie wiedzac jak to bedzie wygladalo w praktyce niech S P I E R D A L A J A na truskawki xD |
|
![]() |
![]() |
#155 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kurwa dzieci czytajcie dobrze artykul... |
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ja na ciebie tak nie najechalem a po drugie mam sorca na 52lvl i wiem dobrze jak sie nim gra a po za tym w tibie gram juz ladne 4 -5 lat wiec nie od dzisiaj wiem jak to wyglada. I glupoi pedale mozesz do kolegow przed blokiem mowic, moj hit max to 220 i jak by go obnizyli to by bylo cos bo jak ja mam trafic 220 to mija godzina zanim tyle uda sie trafic a sorc co drugie exori vis ma rowne hity dajmy na to 120 - 140 i z taką kultura watpie abys wbil taki lvl jeszcze zastanawia mnie jaki servie grasz.. pewnie n-pvp bo na pvp za kulture by cie zniszczyli i nie wierze ze masz 17 lat bo zachowujesz sie jak 12 latek z iq gasnicy Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 09-06-2007 o 14:24. |
|
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: KrK
Imię: Sky Gad
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() a wracając do tematu bronie powinny być od skilli a nie lv ![]() Ostatnio edytowany przez Sky_Gad - 09-06-2007 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() @do założyciela tematu (do tego dzieciaka)
<lol> każdy update sprawi, że tibia będzie lepsza niż za 7.92 że sorc nie będzie 5 razy mocniejszy od knighta to nie znaczy, że tibia już jest do dupy poprostu przestań grać, 1 nooba mniej |
![]() |
![]() |
#160 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() mnie tak ciekawi czy sorce po upie dalej beda tak sie panoszyc i szpanowac jakiej to mocy i przewagi nad knightem nie maja
![]() ![]() |
![]() |