![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Omg ja tu mysalem ze juz update gdzies na dniach bedzie a tu jeszcze jakies głupoty napisali... :s
|
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() O boshe. Te CIPy, aby biadolą o tych zimnych krainach, straszą nas. A po h*j to komu? Niech skończą gadać i niech przejdą do czynów. Wakacje są, a update jak nie było tak nie ma, mogli by się pośpieszyć
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Łódź/WWa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Psychopata
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rosicrucian Order
Świat: Eternia
Poziom: 153
Skille: 95/90
Poziom mag.: 8
|
![]() troche pisany na kolanie, ale doceniam wyobraznie CIPsoftu, nadajemy na tych samych falach
![]() Tytul wskazuje ni mniej, ni wiecej, ze kazdego kolejnego dnai powinnismy oczekiwac implementacji nowych rzeczy w grze, ktora tak uwielbiamy "_ Bezlitosny uchwyt mrozu sie zbliza... Tlko chlopaki, przylozcie sie bardziej do tlumaczen tych tekstow, prosze~! ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() 100%owo
![]() Te spelle powinny być all dla pacc i byłoby good, przecież płacimy za to, aby być lepszymi w tej grze...
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 23-06-2007 o 12:04. |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
Dlatego gdybyś ty założył cipsoft o tibii by nikt nie wiedział... Gdyby Facc kompletnie nie mieli spelów itp to nikt by w to nie grał. Nie ma na całym świecie takiego gracza, który by nie grał na początku na facc. W końcu musisz trochę pograć i sprawdzić, czy ci się podoba. A gdybyś włączył pierwszy raz w życiu tibie, i zobaczył byś że jest słaba grafika i w dodatku nie możesz nic wyczarować to grał byś dalej? Ręczę, że byś usunął prędzej niż zainstalowałeś.
|
![]() |
![]() |
#148 | ||
Guest
|
![]() Chocby i Lineage
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() PS: te 19,95 Euro to na zachodnie zarobki odrobina jest ![]() Ostatnio edytowany przez Voytex - 23-06-2007 o 12:37. Powód: pare baboli :p |
||
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Then Archer
Profesja: Paladin
Gildia: -------
Świat: Guardia
Poziom: 28
Skille: 6x/20
Poziom mag.: 10
|
![]() Jezeli tak dalej pojdzie to zaniedlugo kazdemu plyaerowi zrobia jedna kratka a jak sie bedzie chcial ruszyc to bedzie:
Sorry no't posiblle,this zone for PREMIUM ACCOUNT. no poprostu zal.com.info.biz.pl.br ![]()
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Cytuj:
![]() A jak to wygląda na battle necie czy tam jakichś priv servach? Zakłada się pokoik w zależności od lvla gracza, wbijasz, lecisz z ekipą + wymiataczem, czyścisz cave, wychodzisz, ktoś zakłada znowu pokoik, wbijasz, lecisz z ekipą + wymiataczem, czyścisz cave, wychodzisz i tak w kółko aż wbijesz ten 99 lvl aby zrobić new chara. Ostatnio edytowany przez Raxev - 23-06-2007 o 13:00. |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() Mnie to już powoli zaczyna w*****ać, non stop o tym samym pierdolą poczuj chłód i mróz no kurwa ile można do chuja???!!!!!
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() No rzeczywiscie 95 zl na 3 miesiace to majatek.
Wystarczy odkaladac 1 glupia zlotowke dziennie i juz a nie pier*olic farmazony ze pacc jest drogi, jest tani jak barszcz. PS. Czemu nooby musza spamwoac na forum czy nowe czary sa dla facc zamiast przelookac http://tibia.erig.net? |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Btw. Kazda nowa, orginalna gra kosztuje 100~ zł. Przechodzisz ja w gora 2 tygodnie, a pacc jest za 90~ zł. i grasz 3 miechy. Wiec w kupnie pacca nie widze problemu, jak ktos ma kompa to chyba nie jest az tak biedny zeby nie mogl go kupic? No chyba ze rzeczywiscie jest, to musi sie pogodzic z free acc ;d
#154 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Evil Mateo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Wqrwia mnie podział ludzi na klasy szczególnie na biednych i bogatych ;/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Evil-Mateo - 23-06-2007 o 13:35. |
||
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() Buahhaha ale to jest żal, shitsoft musiał wymyśleć jakąś bajeczkę bo jeszcze nie skończyli update to pierdolą o jakieś chłodach buahahhahaha
Poczuj chłód bauhahaha leże Zobaczcie ile oni już na tym zarobili, grube miliony i jeszcze im mało, a to jak jadą po FACCu to normalnie żenada, niedługo żeby wbić lvl będzie odejmowany 1 dzień pacca buahahahahahahahaha a facce będą tylko runki za bp sd 2k robić. |
![]() |
![]() |
#156 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @2up
A czy on powiedzial ze on jest bogaty i chce miec latwiej, a biednym sie nie nalezy ? Powiedzial ze oczekuje czegos wiecej skoro placi za gre. @drugi cytat A po co on ma ci dawac zlotowke dziennie ? Co ty jestes na jego utrzymaniu czy jak ? Ja nie mam jakos problemow z paccem, chociaz nie jestem synem Billa Gatesa, i nie pier*ol gadki ze zlotowka dziennie to jest duzo, napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl. Ta cala gadka o biednych, glodnych dzieciach, co nie maja na pacca na tym forum mnie juz denerwuje, bo jezeli tak naprawde jest, a jest i tak w zyciu czasami, to napewno dziecko takie nie siedzi na tym forum i nie zali sie, ze nie moze strzelic exori hura, bo dzieci takie zwykle sa 1000% bardziej pracowite niz normalnie ustawiona rodzina, i mozesz mi zaufac, ze jak juz powiedzialem, nie siedza tu i nie lamentuja o swoim faccu. Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 23-06-2007 o 13:59. |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Taka prawda ze 2-3 pacce pierwsze to za rl kaske potem jak sie nabije lvl nie potrzebne juz eq bo masz to zbierasz ze 150k i masz pacc za gp
Niemcy ktorzy sprzedaja nam pacce za gp maja zajebisty zysk u nich 20 Euro to jest jak u nas 20 zl ;/ : -babka daj 20 Euro -ok "dostaje GP " "kupuje pacc na tibia.com" I za 20 Euro ma 150k na exping 0 pierdolenia sie z kupowaniem na allegro ;] Tak to dziala ;]
![]() |
![]() |
#159 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Imię: Valtrasur
Gildia: Hell Fighters
Świat: Secura
Poziom: 68
Skille: 81+/59+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Według mnie, skoro odświeżenie serverów ma odbyć się 27 czerwca, to w pewnym sensie napewno to będzie przygotowanie wszystkiego do update'u, aby chociaż w jakiejś części zapobiec błędom. Wiadomo, że skoro coś będzie odświeżone ( czyt. poprawione, zakonserwowane ) to będzie lepsze i łatwiej będzie następnie coś wprowadzić, a więc według mnie update będzie jakoś w drugiej części przyszłego tygodnia, oczywiście są to tylko moje teoretyczne domysły.
Cytuj:
A do robienia knightów/pallków to częściowo się tylko z Tobą zgadzam, ja uważam, że ludzie którzy skończyli grać spory czas temu, bo byli znudzeni, a ten update ich nie zachęci raczej do zrobienia sorca/druta... Więc teoretycznie oczywiste jest to, że zrobią knighta albo pallka ( z kompletnie innymi możliwościami niż kiedyś ). Lecz może nie którzy pomyślą troche i zrobią sorca/druta... Napewno będą bardzo poszukiwani na Deserta. ![]() Cytuj:
![]() @edit Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez SpeedyZkS - 23-06-2007 o 14:25. |
||||
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Evil Mateo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Poprostu nie będę odkładał złotówki dziennie której na taką gre za te pieniądze można kupić wiele innych przydatnych rzeczy(np bluza buty itd) -.- (złotówki dziennie której i tak brakuje ![]() |
|
![]() |