Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-06-2007, 11:19   #141
Gowikor15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inkamon Pokaż post
Boshe jaki ten CipSoft to są popier... jeb.. kur.. zaczynaja mnie powoli wyprowadzac z rownowagi. Niedosc ze kazdy update jest gorszy od poprzedniego to całe gów... nowego daja. jedynie update 7.6 byl ciekawy reszta to syf kila i mogila... Czy oni tam tylko siedza i mysla jak zarobic? Powinni dbac o wszystkich przede wszystkim o tych c posiadaja Pacc kur... nawet tych co maja 8lvl i chca sobie wbic szybko jakakolwiek profka wyzszy lvl. Caly czas tylko kur... same zmutowane potwory co bija jak Miniorshabal, Predatory etc. Niech oni pomysla i wreszcie dadza jakiej expowiska typu katedra, Tomby czy Dworce. Ludzie jak chcecie zarobicto robcie cos dla wszystkich.
P.S - taki wyrownanie klas to se moga w Tibijskie Dups..o wsadzic Cip*** Wzmocnic Knightow i Palkow, oslabic magow... NoComment.... Wystrczyloby wzmocnic knajtow i palkow. A kur.. ide bo zaraz mnei szlag trafi. Zjeb.. jeba... niech sie w chu..a pocaluja nie zaplace za taki syf jakim jest PACC.
Nie bede tego komentowal bo szkoda mi klawiatury na ciebie
Gowikor15 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-06-2007, 11:27   #142
Robert Lublin
Użytkownik Forum

Robert Lublin's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-

Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
Domyślny

Omg ja tu mysalem ze juz update gdzies na dniach bedzie a tu jeszcze jakies głupoty napisali... :s
Robert Lublin jest offline  
stary 23-06-2007, 11:36   #143
Byrtex13
Guest

Domyślny

O boshe. Te CIPy, aby biadolą o tych zimnych krainach, straszą nas. A po h*j to komu? Niech skończą gadać i niech przejdą do czynów. Wakacje są, a update jak nie było tak nie ma, mogli by się pośpieszyć

stary 23-06-2007, 11:41   #144
MCagliostro
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Łódź/WWa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Psychopata
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 153
Skille: 95/90
Poziom mag.: 8
Domyślny Teaser na sile

troche pisany na kolanie, ale doceniam wyobraznie CIPsoftu, nadajemy na tych samych falach

Tytul wskazuje ni mniej, ni wiecej, ze kazdego kolejnego dnai powinnismy oczekiwac implementacji nowych rzeczy w grze, ktora tak uwielbiamy "_

Bezlitosny uchwyt mrozu sie zbliza... Tlko chlopaki, przylozcie sie bardziej do tlumaczen tych tekstow, prosze~!
MCagliostro jest offline  
stary 23-06-2007, 12:02   #145
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voytex Pokaż post
Knights
Berserk - exori - PACC - Level Requirement: 35 - Mana Consumption: 120
Fierce Berserk- exori gran - PACC - Level Requirement: 70 - Mana Consumption: 340
Groundshaker - exori mas - PACC - Level Requirement: 33 - Mana Consumption: 160
Whirlwind Throw (with monster targeted) - Exori Hur - PACC - Level Requirement: 15 - Mana Consumption: 40
Paladins
Conjure Piercing Bolt - exevo con grav - PACC - Level Requirement: 33 - Mana Consumption: 180 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 5
Conjure Power Bolt - exevo con vis - PACC - Level Requirement: 59 - Mana Consumption: 700 - Soulpoints Consumption: 4 - Amount: 10
Conjure Sniper Arrow - exevo con hur - PACC - Level Requirement: 24 - Mana Consumption: 160 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 5
Enchant Spear (with single spear in hand) - exeta con - PACC - Level Requirement: 45 - Mana Consumption: 350 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 1
Ethereal Spear (with monster targeted) - exori con - PACC - Level Requirement: 23 - Mana Consumption: 35
POWAZNIE?! skad masz to info...bo jakis tibia.pl supporter mowil ze te exori mas i exori hur sa tez dla facc...co prawda mam pacca...ale to juz jest przesada -.-
Ametystowec jest offline  
stary 23-06-2007, 12:02   #146
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX Pokaż post

FACC TO PIJAWKI
100%owo

Te spelle powinny być all dla pacc i byłoby good, przecież płacimy za to, aby być lepszymi w tej grze...

18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie

22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT
Ej, nie uciekajcie misie :/

http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss

Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 23-06-2007 o 12:04.
Zrywna_Szkapa jest offline  
stary 23-06-2007, 12:19   #147
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
100%owo

Te spelle powinny być all dla pacc i byłoby good, przecież płacimy za to, aby być lepszymi w tej grze...

Dlatego gdybyś ty założył cipsoft o tibii by nikt nie wiedział...

Gdyby Facc kompletnie nie mieli spelów itp to nikt by w to nie grał. Nie ma na całym świecie takiego gracza, który by nie grał na początku na facc. W końcu musisz trochę pograć i sprawdzić, czy ci się podoba. A gdybyś włączył pierwszy raz w życiu tibie, i zobaczył byś że jest słaba grafika i w dodatku nie możesz nic wyczarować to grał byś dalej? Ręczę, że byś usunął prędzej niż zainstalowałeś.

[youtube]Mój kanał yt:

Xerionis_Family jest offline  
stary 23-06-2007, 12:34   #148
Voytex
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elizium Pokaż post
tzn? rzuć jakimś tytułem
Chocby i Lineage

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX
Oh, a w tibi eq to tylko takie śmieci? W Diablo da się jakoś rozwijać postać, są umiejętności każdy gracz wygląda inaczej od drugiego ( w przybliżeniu) a tu ? żal...
SZczera prawda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec
POWAZNIE?! skad masz to info...bo jakis tibia.pl supporter mowil ze te exori mas i exori hur sa tez dla facc...co prawda mam pacca...ale to juz jest przesada -.-
powaznie na jakiejs zagranicznej stronce to znalazlem pozatym wystarczy ogladnac pare filmow z testa gdzie FACC knight mowi ze nie moze przetestowac nowych czarow bo dla PACC sa

PS: te 19,95 Euro to na zachodnie zarobki odrobina jest i CIP wychodzi z zalozenia ze jesli ktos gra i traktuje gre powaznie to kupi PACC

Ostatnio edytowany przez Voytex - 23-06-2007 o 12:37. Powód: pare baboli :p

stary 23-06-2007, 12:37   #149
rudzian1231
Użytkownik Forum

rudzian1231's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: -------
Świat: Guardia
Poziom: 28
Skille: 6x/20
Poziom mag.: 10
Dumny

Jezeli tak dalej pojdzie to zaniedlugo kazdemu plyaerowi zrobia jedna kratka a jak sie bedzie chcial ruszyc to bedzie:

Sorry no't posiblle,this zone for PREMIUM ACCOUNT.

no poprostu zal.com.info.biz.pl.br
stary 23-06-2007, 12:57   #150
Raxev
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX Pokaż post
@Up
lol

Moim zdaniem jest tak albo gra jest płatna albo nie jest wcale hmm?
Tibia : Zajebista gra polegająca na wciskaniu strzałek do góry, do dołu itd. lub kierowania myszką. Walczymy i za*******amy potwory z których wypadają itemki. Te z kolei sprzedajemy u Ruskich na rynku za 5 gp. A potem kupujemy następne itemki. Skillujemy i bijemy lvl. I WKÓŁKO! ZAJEBISTE! A w Diablo jest jakiś rozwój postaci a nie pierdolone skille i mlvl... Hahahahahaha
Diablo rozwój postaci? Klepiesz lvl, dodajesz 1 punkt do jakiejś umiejętności, pakujesz kilka statów do siły czy tam czego chcesz i klepiesz dalej ten lvlek

A jak to wygląda na battle necie czy tam jakichś priv servach? Zakłada się pokoik w zależności od lvla gracza, wbijasz, lecisz z ekipą + wymiataczem, czyścisz cave, wychodzisz, ktoś zakłada znowu pokoik, wbijasz, lecisz z ekipą + wymiataczem, czyścisz cave, wychodzisz i tak w kółko aż wbijesz ten 99 lvl aby zrobić new chara.

Ostatnio edytowany przez Raxev - 23-06-2007 o 13:00.
Raxev jest offline  
stary 23-06-2007, 13:01   #151
Hank Peterson
Użytkownik forum

Hank Peterson's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2004

Domyślny

Mnie to już powoli zaczyna w*****ać, non stop o tym samym pierdolą poczuj chłód i mróz no kurwa ile można do chuja???!!!!!
Hank Peterson jest offline  
stary 23-06-2007, 13:04   #152
Cashtan
Użytkownik Forum

Cashtan's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Mielec

Imię: Sazgih
Gildia: Jakas
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: Jakies
Poziom mag.: ?
Cashtan ma numer GG 3857546
Domyślny

No rzeczywiscie 95 zl na 3 miesiace to majatek.
Wystarczy odkaladac 1 glupia zlotowke dziennie i juz a nie pier*olic farmazony ze pacc jest drogi, jest tani jak barszcz.

PS.
Czemu nooby musza spamwoac na forum czy nowe czary sa dla facc zamiast przelookac http://tibia.erig.net?

Cashtan jest offline  
stary 23-06-2007, 13:15   #153
Ziomal Dawidsol
Użytkownik Forum

Ziomal Dawidsol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Świat: Calmera
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
Król

Btw. Kazda nowa, orginalna gra kosztuje 100~ zł. Przechodzisz ja w gora 2 tygodnie, a pacc jest za 90~ zł. i grasz 3 miechy. Wiec w kupnie pacca nie widze problemu, jak ktos ma kompa to chyba nie jest az tak biedny zeby nie mogl go kupic? No chyba ze rzeczywiscie jest, to musi sie pogodzic z free acc ;d

Po prostu Calmera- forum thread
All friends are in my mind...

Click >> << Click
_____
O
|\_O
)) \\
bySz
Ziomal Dawidsol jest offline  
stary 23-06-2007, 13:31   #154
Evil-Mateo
Użytkownik forum

Evil-Mateo's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Elbląg

Imię: Evil Mateo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
Evil-Mateo ma numer GG 5435749
Domyślny ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
100%owo

Tak bo gorzej urodzony człowiek (czytaj biedny) ma gorzej w życiu to w grze też musi mieć...
Wqrwia mnie podział ludzi na klasy szczególnie na biednych i bogatych ;/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cashtan Pokaż post
No rzeczywiscie 95 zl na 3 miesiace to majatek.
Wystarczy odkaladac 1 glupia zlotowke dziennie i juz a nie pier*olic farmazony ze pacc jest drogi, jest tani jak barszcz.

PS.
Czemu nooby musza spamwoac na forum czy nowe czary sa dla facc zamiast przelookac http://tibia.erig.net?
Tak a dasz mi tą złotówkę dziennie ? wątpie

Ostatnio edytowany przez Evil-Mateo - 23-06-2007 o 13:35.
Evil-Mateo jest offline  
stary 23-06-2007, 13:54   #155
_*FunMN*_
Użytkownik Forum

_*FunMN*_'s Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006

Domyślny

Buahhaha ale to jest żal, shitsoft musiał wymyśleć jakąś bajeczkę bo jeszcze nie skończyli update to pierdolą o jakieś chłodach buahahhahaha
Poczuj chłód bauhahaha leże

Zobaczcie ile oni już na tym zarobili, grube miliony i jeszcze im mało, a to jak jadą po FACCu to normalnie żenada, niedługo żeby wbić lvl będzie odejmowany 1 dzień pacca buahahahahahahahaha a facce będą tylko runki za bp sd 2k robić.
_*FunMN*_ jest offline  
stary 23-06-2007, 13:56   #156
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
Domyślny

@2up
A czy on powiedzial ze on jest bogaty i chce miec latwiej, a biednym sie nie nalezy ? Powiedzial ze oczekuje czegos wiecej skoro placi za gre.

@drugi cytat
A po co on ma ci dawac zlotowke dziennie ? Co ty jestes na jego utrzymaniu czy jak ? Ja nie mam jakos problemow z paccem, chociaz nie jestem synem Billa Gatesa, i nie pier*ol gadki ze zlotowka dziennie to jest duzo, napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl. Ta cala gadka o biednych, glodnych dzieciach, co nie maja na pacca na tym forum mnie juz denerwuje, bo jezeli tak naprawde jest, a jest i tak w zyciu czasami, to napewno dziecko takie nie siedzi na tym forum i nie zali sie, ze nie moze strzelic exori hura, bo dzieci takie zwykle sa 1000% bardziej pracowite niz normalnie ustawiona rodzina, i mozesz mi zaufac, ze jak juz powiedzialem, nie siedza tu i nie lamentuja o swoim faccu.

Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 23-06-2007 o 13:59.
Tensz-in jest offline  
stary 23-06-2007, 13:59   #157
_*FunMN*_
Użytkownik Forum

_*FunMN*_'s Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tensz-in Pokaż post
napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl.
No ty na pewno nie bo pewnie tylko Tibią żyjesz.
_*FunMN*_ jest offline  
stary 23-06-2007, 14:09   #158
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Domyślny

Taka prawda ze 2-3 pacce pierwsze to za rl kaske potem jak sie nabije lvl nie potrzebne juz eq bo masz to zbierasz ze 150k i masz pacc za gp
Niemcy ktorzy sprzedaja nam pacce za gp maja zajebisty zysk u nich 20 Euro to jest jak u nas 20 zl ;/ :
-babka daj 20 Euro
-ok
"dostaje GP "
"kupuje pacc na tibia.com"

I za 20 Euro ma 150k na exping
0 pierdolenia sie z kupowaniem na allegro ;]
Tak to dziala ;]
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline  
stary 23-06-2007, 14:12   #159
SpeedyZkS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2007

Imię: Valtrasur
Świat: Secura
Poziom: 68
Skille: 81+/59+
Poziom mag.: 15
SpeedyZkS ma numer GG 4739993
Domyślny

Według mnie, skoro odświeżenie serverów ma odbyć się 27 czerwca, to w pewnym sensie napewno to będzie przygotowanie wszystkiego do update'u, aby chociaż w jakiejś części zapobiec błędom. Wiadomo, że skoro coś będzie odświeżone ( czyt. poprawione, zakonserwowane ) to będzie lepsze i łatwiej będzie następnie coś wprowadzić, a więc według mnie update będzie jakoś w drugiej części przyszłego tygodnia, oczywiście są to tylko moje teoretyczne domysły.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arsth Pokaż post
Zapewne update bedzie dopiero w sierpniu (wakacje w Niemczech zaczynaja sie w sierpniu ), btw. wszyscy robią teraz knightow/palków. I po co? Moim zdaniem CIPsoft zmieni ten "balans postaci" bo to przegiecie knight ktory wali po 400 pvm a sorc na 200 lvlu za 200 z sd pvp elos, no ale czy mam racje to sie okaze niestety dopiero po UPie ;s i oby .... jak najpóźniej
Szczerze, nie wierze w to, że update będzie na początku sierpnia.. Te newsy co raz bardziej podsumowują wszystkie wcześniejsze zapowiedzi... Które już trwają... hmm, miesiąc, czy nawet trochę więcej?
A do robienia knightów/pallków to częściowo się tylko z Tobą zgadzam, ja uważam, że ludzie którzy skończyli grać spory czas temu, bo byli znudzeni, a ten update ich nie zachęci raczej do zrobienia sorca/druta... Więc teoretycznie oczywiste jest to, że zrobią knighta albo pallka ( z kompletnie innymi możliwościami niż kiedyś ). Lecz może nie którzy pomyślą troche i zrobią sorca/druta... Napewno będą bardzo poszukiwani na Deserta.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elvena Pokaż post
A zauważyliście, że na Tibia.com oprócz teasera, na górze strony pojawił się taki news? Jasno z niego wynika, że w środę na wszystkie serwery zostanie wysłana mapka oraz nowa wersja serwera zawierająca dodane potwory i NPCe. Tak więc update będzie w czwartek/piątek.
Co do tego, jak już ktoś wcześniej napisał, tu nic nie pisze o wprowadzeniu map na server, albo NPC'ów.. Tylko to ma być w pewnym sensie przygotowanie, odświeżenie, konserwacja server'ów.. Zmiany typu mapa, potwory, NPC, zostaną wprowadzone podczas aktualizacji. A co do tego, że będzie w czwartek/piątek to się zgadzam

@edit
Cytuj:
@up
Tiaa ? Szkoda ze gowno o mnie wiesz. Moj post moze i brzmi jako taki w ktorym tibia jest na pierwszym miejscu, ale tutaj nie o to chodzi..

W sumie ty tibia sie nie przejmujesz kozaczku, to po ch*j katujesz teraz to forum, idz bo czekaja na ciebie 3 dupy w pokoju i Metaxa z lodem. Sorry sprostowanie, herbata w butelce po metaxie, a dupy to matka i dwie siostry, alfonsie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ Pokaż post
Poprawka , twój stary jest alfonsem a ty jego psem , pomijając twoją matke która robi za szparke w zoo
Przepraszam was bardzo, że się wtrącam, ale mam pytanie. Przez ile stron tego tematu będziecie teraz na siebie jechali?

Ostatnio edytowany przez SpeedyZkS - 23-06-2007 o 14:25.
SpeedyZkS jest offline  
stary 23-06-2007, 14:33   #160
Evil-Mateo
Użytkownik forum

Evil-Mateo's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Elbląg

Imię: Evil Mateo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
Evil-Mateo ma numer GG 5435749
Domyślny

Cytuj:
@2up
@drugi cytat
A po co on ma ci dawac zlotowke dziennie ? Co ty jestes na jego utrzymaniu czy jak ? Ja nie mam jakos problemow z paccem, chociaz nie jestem synem Billa Gatesa, i nie pier*ol gadki ze zlotowka dziennie to jest duzo, napewno przez 3 miesiace wydajesz na siebie wiecej kasy niz 90 zl. Ta cala gadka o biednych, glodnych dzieciach, co nie maja na pacca na tym forum mnie juz denerwuje, bo jezeli tak naprawde jest, a jest i tak w zyciu czasami, to napewno dziecko takie nie siedzi na tym forum i nie zali sie, ze nie moze strzelic exori hura, bo dzieci takie zwykle sa 1000% bardziej pracowite niz normalnie ustawiona rodzina, i mozesz mi zaufac, ze jak juz powiedzialem, nie siedza tu i nie lamentuja o swoim faccu.
Hah a co ja powiedziałem że jestem biedny i głodujący ?
Poprostu nie będę odkładał złotówki dziennie której na taką gre za te pieniądze można kupić wiele innych przydatnych rzeczy(np bluza buty itd) -.- (złotówki dziennie której i tak brakuje )
Evil-Mateo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania