![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() " zenek nie jest nikim na kyrze , jest polowa gildii ff (doslownie)"
OWNED OWNED OWNED xD aa Co do Jakiegos Grena i jego elo elo ekipy to cienko to widze ze mialby wykosci Ged'a Mr abo ,bromma team i caly ich team, poprostu smieszne jest to ze myslisz ze przyjdzie MR GREN z paroma 100lvmi wyporzyczonymi i nagle rozpierd... BB NF itp od tak...lol..widac ze malo wiesz, ale stoisz za gedem, niewiem kim jestes ;d z old ng anyways ja jestem Anty zenek ale go szanuje za to ze Juz dokonal wyboru i wie czego chce na tej kyrze... Hail bb anyways : P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scotty Ritch
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Fear
Świat: Kyra
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Czlowieku,czego mu tu zazdroscic? Tego ze zlamal juz ze 100 razy Tibia rules? (mam na mysli kupowanie postaci) Rozdal ludziom postacie zeby miec kolegów w realu. Logiczne. <-- jak juz rozdaje to niech rozda pozadnym zawodnikom zeby byla ciekawa wojna. Acha nie nanapinaj klaty ;x |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
PS: jak ci sie cos w forum nie podoba to wyjdz zamknij dzwi za soba nikt tu cie za nogi nie trzyma ;] Ostatnio edytowany przez Sergiej - 20-07-2007 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Poziom: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Cytuj:
2. Ty zes kurwa w ogole ich zapewne nie łamał. 3. Nie twoj problem jak jego real life wyglada cioto 4. Jak chcesz ciekawa wojne to POKAZ NAM JAK TAKA ZROBIC. 5. Huj cie boli jego klata
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ajjjj ;x 1. Popatrz na swoje posty -.^ 2. Zlamalem,a Ty nie? 3. Nie mów do mnie jak do Matki (to nie jest obraza tyczaca twojej Mamy,tylko tego jaka posiadasz kulture) 4. My pokazujemy NF,BB 60 FF 22. Juz powoli pisza do nas wasi ludzie o paymentach ;x 5. Boli boli ;x Btw. Na Novej te nic nie robisz ;c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Cytuj:
Kulture pokazujesz ty mowiac o mojej matce cioto ![]() Wiem wiem, te liczby cie podniecaja. A co do paymentow: niech pisza, zobaczymy ilu sie tak naprawde wyplaci. A jak cie to boli to wazeliny sobie naloz
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() @MusashiSun
Zalozmy ze to co piszesz to prawda. Tylko po co to piszesz? Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sergiej czy ch** wie jak sie wabisz
Zbiegiem okolicznosci jest tez to ze plakales tu na forum ze hunci cie [CHAR]kulako[/CHAR] Tak jak to [CHAR]sergiej[/CHAR] Plakal na forum .com Istnym zbiegiem okolicznosci jest rowniez to ze "obydwoje z was" (Nazywa sie to bodajze rozdwojeniem jazni) opisali tego "hunta" w ten sam sposob, ochhh jakie to przypadkowe. I Odpi**** sie od Amasa bo on w tej durnej grze zdzialal 3x wiecej niz ty, Oh sorry za obraze Amas, 30x wiecej niz ty wbijajac swym palkiem 50lvl i zalac sie kazdemu w vip "Hunta mam, k**** , HALP PLAX" i nie pisz ze mu lize dupe bo zrobisz z siebie wiekszego idiote niz jestes a ja tak czy siak mam w to wyjebane , nie proboj udawac kozaka bo kozakiem to ty moze jestes na komisariacie. Czemu nie wjedziesz w nas z super pro Mesmeroo ktory jedyne co potrafi powiedziec to "Zobaczymy jak bedzie Pablofon" i klaniajac sie 80ms'kom pochodzenia Szwedzkiego mysli ze wyrobi sobie super pro opinie Nie zapomne jego walki na Open battle... Ahh te rozmyslane taktycznie i professionalnie wcisniecie hotkeya z "utamo vita" gdy dostał pare SD , istny mistrz PVP, Ciekawe czemu padl od Furions Pewnie Freez, zaciela sie myszka lub zgasl monitor , zobaczyl tam swoja twarz i postanowil je*** sie na line czyniac przysluge dla innych, 55kg bohater Takze kozaku z komisariatu , Jak juz kiedys wspomniales w jednym z swych postow, Wyjdz i nie wracaj bo naprawde nie wiem kto jeszcze tu cie trzyma Eluuu , Greeeetz |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2."plakalem kiedys" , jak nim gralem ,teraz gra nim jakis noobek 3.po huncie kulako opuscilem serv 4.Amas nie potrzebuje "obronców" sam mogl to napisac 5. ja nie jestem mesmeroo tylko moothonost , Mdw , seromontis w jednym a o tym nie wiedziales o.o Ostatnio edytowany przez Sergiej - 21-07-2007 o 00:41. Powód: Literówka ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) To wy****
2) Czy ty grasz czy noobek , jakas roznica? 3) Bo byles w stanie zrobic tyle co jeden ch** razem z twym mesmem 4) Nie interesuje mnie to , nie bronie amasa tylko widzac fraj** skomentowalem to 5) A Wtedy obudziles sie caly spocony... btw. Gdy napisalem ze jestes sergiej , napisales ze nic o tym nie wiesz wiec wtf? Cos ci sie je*** w glowce synku, zdecyduj sie ktorej versji sie trzymasz Ostatnio edytowany przez Elvvons - 21-07-2007 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic mi sie nie jebie , Awer tez ma kąta a tak naprawde to jest inny owner , sergiejem gralem do ostatniego deda , ponim koniec z sergiejem koniec z kyra 4ever . i z malody jestes zebys mowil do mnie synku ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Garlerdon
Gildia: Way It Was
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
w ogole to ty musisz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem, gdzie mowie ze jestes dzieckiem czy cos podobnego?? zreszta mozna to wywnioskowac n/c Ostatnio edytowany przez Amasek - 21-07-2007 o 08:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik forum
Lokacja: K.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Mam swój cel w tym, aby to nagłośnić. A tak poza tym mało kto w to wierzy. Co prawda mozna by było przedstawić niezbite dowody, ale właśnie to by spowodowało odsłonięcie wszystkich kart, a tego nie chce ani ja ani osoby bezpośrednio 'zainteresowane'. Garl^ Twoja opinia odnośnie mojej znajomości z Geddem-Xolo nie pokrywa sie z twoimi słowami. tylko tyle . Do twojej świadomości - powiem że my też mieliśmy ze soba styczność i wierz lub nie, ale zrobiłeś na mnie pozytywne wrażenie. ( co innego twoje zachowanie na battle ) Nie da się ukryć że ff juz się wypala i albo zaczną sie paymenty albo koniec poważnej gry na kyrze. Co niektórzy z was i wam przychylni, wyśmiewają pomysł Grena, ale sami gówno robicie, tylko szczekacie na forum jak pieski, zamiast wykazać się na kyrze. a tak propo waszych 'członków' z ff - to część myśli na poważnie o paymentach ( głośno o tym nie mówi oczywiście). Wam tylko przyznają rację a jak jakas 'akcja' ma być to powiedzmy zangażowanie maleje - wiesz o kim mówie garl~ ( a jak nie wiesz to twój problem) Kyre powiedzmy można było uratować i można nadal, ale nie takim podejściem jak niektórzy tutaj mają. Bo chyba polską specjalnością jest robienie 'piekiełka', zamiast działania. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
![]() |
![]() Zenek taki jesteś kozak na forum to cho na OB, a nie kisiscie sie w pzach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ex. Zaxevo
Profesja: Knight
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Czytając 4-5 stron widać same wrzuty, nie wiem czy one coś wniosły do "wojny".
Dowiedziałem się jedynie, że jakaś ekipa ma/miała zrobić wjazd na kyre i że jakiś napoleon miałby ustawić kyrę i byłoby spokojnie i pięknie (ciekawe czy bajeczka czy na prawdę 'o') Nie wiem, elo ![]()
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
|