|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Rybnik (Carlin)
![]() |
![]() ...to może zrób Scale legsy i Scale helmet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmm ta druga wersja chain armora to jak dla pan ciezarnych lub puszystych ^^
No to ja poprosze... Hmm... A wiec... water boots? jesli takich nie bylo. Do chodzenia po wodzie =]
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() Jezu... ludzie dajcie odpocząć ... nie mogę wejśc nawet do kompa...
więc jush nie zamawiajcie ash tamtych nie zrobię... błagam was!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Sorry za to że mnie tak długo nie było w tym temacie.Powiem tylko tyle że twoje prace coraz lepiej ci wychodzą ...
To moje zdanie ( jeśli się w ogóle liczy ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() No qrna!!!!!! Miałem wszystko napisane a brat mi 'wstecz' nacisnał!!!!!
I od nowa: Niektóre prace nieudane... naprawdę! -Roland zrobiłęm rzymski... jak się nie podoba zmienię: ![]() ![]() ![]() -Galnor miecz 'ze świetlistymi refleksami' (text z szamponu) i 'skrzydełkami (wiecie z czego ![]() ![]() -Arcy-czarodziejek Koła Kałuży Czy o to ci chodziło... i sorx za tą sprzeczkę ![]() ![]() ![]() -Kawior mace-sword... myśle że chodzi o coś takigo (miecz z pała do nawalania): ![]() -cFaniak wodne trzewiki ![]() ![]() -Bobek16 reszta scale seta... nie udana zresztą: ![]() ![]() -Arrivald (to chyba imię z gry "Ksiązę i tchórz" - jedna z moich pierwszych gier... fajna) ![]() -By$iu Nazwałem to 'Royal Armor': ![]() -Ghost Nieudany crown staff...czy to to?: ![]() szata druida: ![]() no i na koniec magic set: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hełm fallout'owski w przygotowaniu... Oceńcie ten chłam (niektóre fajne ![]() Aha, dziękuje Linkowi że mnie przyjął do grypy zwantj 'Most Talented Artist' Naprawdę dzięki! I reszcie artist też, a także tym którzy chcą w niej być... naprawdę warto! ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Mieczyk za***isty jak dla mnie
![]() To teraz dam ci następne zlecenia ![]() 1) Miecz, runiczny leciuteńko pordzewiały, z paroma "uszczerbkami". Rączka w kolorze ciemno-zielonym z brylanterm (szmaragdem???) na środku. Ostrza proste, grube przy rączce, schodząc w dół symetrycznie się zwężające ![]() 2) Zbroja, lekko powyginana, widać że już używana, srebrna z lekkimi domieszkami złota, płytowa pełna. 3) Legsy, tak jak zbroja tyle że coś w kształcie Golden legsów ale własne ! ![]() 4) Hełm, także srebrny, z domieszką złota lecz z dużym, czerwonym pióropuszem. No to narazie wszystko ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Wielkie dzięki za trójząb, co do Książe i Tchórza to też jedna z moich pierwszych oryginalnych gierek ale tam był Arivald, taki magik, nie Arrivald
![]() P.S. No tak, pomylilem się, Archiwalda tez gdzies slyszalem, zwracam honor -.- Ostatnio edytowany przez Arrivald - 11-11-2004 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @Arr
Ssiesz, wiesz? Tam byl Arivald, wprost z kart ksiazek Jacka Piekary ("Arivald z Wybrzeża")~
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() Ach... skojarzyło mi się tak
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Rybnik (Carlin)
![]() |
![]() Bardzo mi się podoba z tego co dla mnie zrobiłeś Scale helmet!!! Jesteś URODZONYM ARTYSTĄ!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Bobek16 - 11-11-2004 o 12:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Dzięki za ocenę, osobiście myślę że nie wyszedł ten scale set
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Piękne!
Teraz narysuj mi: Hełm z... poprostu royal helmet z twoimi dodatkami.
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia
|
![]() Zrób mi MPA zotego z twoimi dodatkami i power arrow ale zeby lepiej wyglądały niż te poprzednie.
![]() |
#154 |
Guest
|
![]() Sorki, ale te prace będą później... jakoś mi się niew chce, więc się nie wkurzajcie
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niebylo mnie od 3 dni...bla,bla,bla
@Yazon Zirgin no tak................ SUPER EXTRA MAXYMALNIE DOBRE (pig set) naprawde fajne. E no znowu post nie wyszedl i musze editnąć A i jeszcze w jakim miescie (Tibia) mieszkasz bo ja w Carlin A i jeszcze mowie ze szybko nabijasz poziom A i jeszcze... jeszcze duzo bym ci powiedzial ale nie chce mi sie pisac
Simple and clean is the way that you're making me feel tonight Ostatnio edytowany przez Arcymag Kręgu wody - 12-11-2004 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() Jestem w Thais, mógłbyś wspomóc artystę
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Crown Staff:
![]() O, dobry jest, tylko te końcówki nieco grubsze, trochę pogrub i będzie wypas! ![]() Szata Druida: ![]() Hmm... Przypomina mi nieco szatę Monka, jakby zmienić kolor na brązowy i wycieniować to mógłby z tego potworka wypadać, heh. ![]() Magic Plate Set: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WYPAS! Ten set jest ŚWIETNY! Jestem pod wrażeniem, myślałem, że ci wyjdzie tak sobie, ale to jest mistrzowska robota! Pokłon! ![]() @down: A pewnie, ćwicz rękę do perfekcji, heh...
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 12-11-2004 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() Ghost, chodzi Ci żebym zmienił, zrobił poprawki?
|
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() A ja moge poprosic przeróbke blue roba?:> taki w stylu LORD OF THE RINGS
-bardziej granatowy Miał spinke(taki zielony lisc) -łuk(elficki bardziej jasny,taki nie nowy tylko po przezyciach) -Strzaly(te mi już się znudziły :/)
Nick-Galid Profesja-Rycek Skills-64/63 lvl-25 mlvl-4 ![]() Świat:Celesta ![]() Ostatnio edytowany przez Święty Paladyn - 12-11-2004 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() ![]() Mi to przypomina bluze skejta(skate'a) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Świetne, ale nie w całości, hełm jest przepięknieza***istowspaniały, potem buty, legsy i arm, a najgorsze nagolenniki(tzn technicznie ładne, ale za szerokie i coś jeszcze ![]() Zapodaj mi coś...zrób piłe motorową i proce Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 12-11-2004 o 19:33. |
![]() |
![]() |