|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Part był dodany wczoraj tylko poprzez edycje bym nie miał double posta.
Jak widać grafiki dosyć mocno się zmieniły. Komentować dalej! Następny part będzie jak znajdę czas czyli jakiś czas po końcu roku szkolnego.
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() Superrrr 10/10 rob dalej bardzo mi sie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
|
![]() Fake 10/10, bardzo realistyczny.
A pomyślcie sobie móc w to grać, taka przerobiona wersja tibii...... ![]() @Sir Speed Jak chcesz to zakończyć efektownym booooommm!!!!! To mam świetny sposób na wybuch plazmowy zrobiony w photoshopie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Najlepszy Fake Graficzny
Grafika 99/100 Fabuła 65/100 (Wojny Wojny Wojny Pózniej szukanie tego klejnoty Wojny!) Efekty 84/100 Sklejka 87/100 Fake lepszego niewidziałem.Jest poprostu ZAJEBISTY ale cie staćna wiecej więc ocena koncowa 6/10
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() : Po dokładniejszym przyjrzeniu się doceniam przepięknie jednolite lokacje...
: Poza tym wkurza mnie to, że te wszystkie stworki nie ruszają się, każdy jest w tej samej pozycji, co zabiera fake'owi uczucie akcji. : Zdarzają się wpadki literowe i piszesz XXX says:. : Te pojazdy takie za małe są, dużo by się tam istot nie zmieściło. Można się też przyczepić do zróżnicowanego cienowania tych pojazdów. : I tylko grafy (efekty też) sprawiają, że to niezły fake. Postarałeś się. +grafiki +efekty -bezruch -lokacje -fabuła -szybkość wychodzenia kolejnych części : Popraw lokacje, bo to chyba najłatwiejsze z tych minusów.
![]() |
#148 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() fake jest boski. dawno nie bylo czegos tak fajnego. najwieksze wrazenie robia grafiki, bo fabula nie jest zbyt ambitna. tak czy siak, super.
mnie w tym temacie najbardziej zaintrygowala ocena aragamiego. chlopie, co ma oznaczac 84/100? oO a czemu nie 86/100? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2008
|
![]() poprostu za******e daje 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Świat: Antica
|
![]() Schemat wygląda tak:
FAKE+Sir Speed=Zaje****y FAKE FAKE bez Sir Speed= zazwyczaj dno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2008
Imię: Gawaran
Profesja: Knight
Gildia: Nocni Lowcy
Świat: Nebula
Poziom: 45
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() super fake, trzymaj tak dalej i bedzie ok..
![]() od kiedy srednia z 80-100/100 wychodzi 6/10? o.O
Best hit: 245 on [MONSTER]Bandit[/MONSTER] Best solo: 2x [MONSTER]Dragon[/MONSTER] at the same time Best team: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179515 moj 1 fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]() @up
Mały offtop - co to za pies w twoim Avatarze? Shih Tzu? @Topic - Wydaje mi się Speed, że Spieprzysz ten fake tą "Drużyną". Co prawda nie może być sama wojna, ale jakaś drużyna i jakieś kryształy;< |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brawo, pewnie dużo się narobiłeś, te wszystkie budynki i jednostki, 10/10 ; ]
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() odp na maly offtop ;p - tak, to jest Shih Tzu, posiadam takiego, a nawet dwa
![]()
Best hit: 245 on [MONSTER]Bandit[/MONSTER] Best solo: 2x [MONSTER]Dragon[/MONSTER] at the same time Best team: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179515 moj 1 fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() Jeszcze mniejszy offtop - Ja też xD
FAKE CO TU MÓWIĆ - FAJNY! @DOWN Nie jednego ![]() Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 17-06-2008 o 21:46. |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() ooo jak milo
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up
Ta... powiedz, że masz cocker spaniela albo owczarka niemieckiego i powiedz, że masz 200 to on powie, że też ma albo, że ma 240... . @topic Szkoda, że nie ma kolejnego parta, przydałby się. Sam fake jest zawalisty zwłaszcza grafiki. Fabuła jednak jest na niższym poziomie niż grafa. Jednym słowem 9/10.
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
malo osob rozpoznaje tego psa dlatego zdziwilo mnie ze on wie jaka to rasa ![]() i po za tym nie wiem o co Ci chodzi ![]()
![]() |
![]() |