![]() |
#142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() joszi na forum sie panoszi, sebarivel swe kazania glosi, vincento o itemy prosi az nagle noob glos podnosi "ab team to pekery, straszne z nich holery, nie dajcie sie zwiesc pozora, to sa cipy i sie boja", na to rzecz jasna ktos go pochlasta my go zlapiemy , mwalem trapniemy i loota z niego zdejmiemy!11111111111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zbanowany
|
![]() sorri joszi mialem tego niepisac ;/ ale seba wychodzi z ukrycia.. juz go niemusisz kryc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
|
![]() okej lognij w tibyie bo ja slyszalem ze w abv jest poczta polska, wiec niemoge ci wysloc ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Całkowitym consensuem tego tematu jest to, że brakuje mi Oloriona który jako jedyny dotrzymywał mi kroku w flamingu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yoshi mój ty przeterminowany yogurcie z pod lady, powiedz coś fajnego bo chyba rozjebaliśmy towarzystwo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Zbanowany
|
![]() ei sorry afk bylem a tak naprawde bylem na pladze ratuw w thais bo byla 5minut temu! zabilem z 10 ratow!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Cytuj:
a na jakiej podstawie mówisz ze jestem noobem?, nie masz argumentów to mówisz "nie gadam z noobami, s*******aj" i kto t w takim razie jest noobem? ktos mysli inaczej niz ty to ma wy*******ac? zastanów sie.... pozatym mówicie ze tam kogos zabiliscie -.- wpisy juz znikly? to jak mma wam uwiezyc?, ja ubilem yoshiego 20 razy ale juz znikly wpisy, wezcie zal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zbanowany
|
![]() @up
czytaj teraz uwaznie co namazgram czy ty kurwa myslisz ze my chcemy ci cos udowodnic? pff grubo sie mylisz, dla mnie jestes zmieszany z powietrzem, no chyba ze bedziesz mial pz to wpadne po ciebie Z CHLOPAKAMI a dlaczego nie sam? - zawolasz szweda = zgon - pojde sam zgarne trapa od 5noobcharow = ban = delete pasuje ci argument? i nic udowadniac niemusimy, przekonasz sie niebawem.. na swojej skorze, a reason juz mam przygotowany a wiec... papatki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() @ten pojeb azarin
Czy ty naprawde jestes jaki zryty? ;s Nie musisz mi wierzyc nie zalezy mi na tym, ale jak juz wspominalem mozesz sobie popatrzec na deda od nas u Anzay... swiezy jeszcze. A btw pytasz sebe czemu twierdzi ze jestes noobem, mowisz ze nie ma powodu... a ty masz powod zeby obrazac ab'team, nawet nie znasz pewnie polowy czlonkow jego. A to ze srasz przed asarem ze cie ubil (wg ciebie random pk to bylo) bo mu biles i blokales palka to nie jest powod zeby obrazac caly ab'team. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() Yoshi nie jest naszym idolem bo mieszka w KARLIN ! zD Ale wy polacy z AB jestescie Cipy ja nie moge zal.pl.br.swe.biz.com.org.xxx.net jak mozna zabijac w 4-5. oł maj gad ! Wy solo nie umiecie zapic nikogo poniewaz jestescie nupami ! Tak nupami. Od tego oni sa od tego sa oni. A na wiosne wyjdziemy z budowa ! Tak z budowa Naszego Imperium Biosiasz ! Tak naszego !Bosiarz bedziemy niczym Romulus i REmus dla Rzymu ! Niczym Bushowie dla Ameryki niczym Kaczynscy dla Polski. Pokaszemy tym Ab timczykom gdzie ich miejsce ! <lol2> Poprostu juz nie umie. Jak patzre gdy 1-2 polakow 35~ lvl probuje zmenic losy Saphiry. Bosiarz mam pomysl i napsizemy do Nibza niech poprze nas swoja Siłą!!!!!!!
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Azarin
SZat ap, nie wiesz do kogo mówisz;;;;; wciagałeś grzybky nosem czy mama dosypała ci baki do mleka dla smaku?;;;; co ty zrobiłeś panie bochjateże?; |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
On jest mym idolem! a ja jestem jego;;;; haah;;;; to wy małe ludziki powinnniście nasz czcić! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() Sebus chyba co we lbie Ci sie poprzestawialo. Wiem ta zmiana pogody i skoki ciśnienia, rozumiem
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: