![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() @Hu'hu
Aaa to ty Drahonio ![]() @Pulpet Ja juz nie gram od dlugiego czasu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
![]() A tak pozatym nie rozumiesz tego że VAKE LOGOWAŁ SIE POZA DOMEM?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Solar mlody
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 175
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Solar popracuj nad ortografią!..
Z jednej strony wierzę Solarowi a z drugiej Asenowi.. "Okazja czyni złodzieja" - racja. Ale nie rozumiem Asen (Luki) nie jest chyba , aż tak wredny , aby shackować kolegę .
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Po 1.Jak już mówilem, po co tu piszesz i tak itemów nie odzyskasz?
Po 2. Po co ostrzegasz nas przed Asenem jak tylko twoi koledzy wierzą że Asen cie hacknał a reszta ma cie w dupie i twoje głupie dowody. A w ogóle vake i asen nie sharuja ze sobą więc dlaczego gadasz że asen to vake a vake to asen? Nie wszyscy grają jak ty rodziną na jednym charze... Ogarnij sie Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 22-10-2007 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAHAHA zaprzeczasz samemu sobie ASEN I VAKE NIE SHARUJA ze soba no a ASEN rano jak wszedlem i mowie ze mnie shakowal mowil ze na vake nie moze wejsc, NIE NO WCALE NIE SHARUJA i nie ostrzegam Ciebie tylko osoby inne MI WIERZA MOI KUMPLE A NIE WIERZA ASENA wiec jest po rowno wiec nie mow mi ze to nie ma sensu. Ale zastanawiam sie co asen tobil pare minut po tym jak ktos sie mna wylogowal przy DP ukladal cos u siebie to nie wydaje sie wam dziwne ? Niedosc taka wczesna godzina i pasowala do hakera to jeszcze w dp stal tam gdzie mialem najwiecej itemow hmmmmmm Niby gdzie mam takie braki w ortografi?? Nikt nie jest idealny ale chyba duzo to ja nie robie bledow.
Solar mlody Ostatnio edytowany przez Solar271 - 22-10-2007 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#148 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Druid Poloni
Profesja: Elder Druid
Gildia: On The Edge
Poziom: 49
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
o kurwa tak blagalem bo jestem taki biedny ze biegam w leather armorze -.- zal i huj mnie obchodzi co twoi kumple gadaja?moi gadaja ze jestes gejem i nie pisze tego na forum... p.s. ja przynajmiej nie sharuje konta tak jak ty i prubuje cos sam osiagnac a nie tak jak ty... Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DruidPoloni - 22-10-2007 o 20:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
Mieć do kogoś passy nie znaczy z kimś sharować, ogarnij się dzieciaku i popatrz kto liże dupe br :X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wszyscy sie z Ciebie smieja nawet ci co sa za Asenem HAHA pisza do mnie Mowia ze chcesz byc pekerem ale nawet nie wiesz jak PK wlaczyc . Jestes zalosny blagasz 20 lev o itemy zaloje ze screen-a nie zrobilem ale byloby smiechu ![]() ![]() ![]() WYGRALES !! jestes najlepszy hahahaha ![]()
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Dobra ziom, daj se spokoj. Ja wiem, ze cie nie hacknalem ani vake, moi prawdziwi przyjaciele wierza mi i dziekuje im za to. Ty mysl sobie jak chcesz, itemow i tak nie odzyskasz. Ja i tak na ten server nie mam po co juz wracac, palkiem dobrze mi idzie.(wczorajszy ded bo prad mi wyjebalo xD Oct 21 2007, 14:51:19 CEST Died at Level 59 by a hero)
![]() Chce zakonczyc ten temat. Mam nadzieje, ze wiecej postow sie tu nie pojawi. Ludzie ktorzy wierza mi to chwala im, tym co mi nie wierza to niech zachowaja to dla siebie i przestana wrzucac mi i vake na forum. Duzo osob ma moje pass a ja mam ich i jescze nie okradlem nikogo i jakos mnie to nie korci. Pozdrawiam wszytkich. Edit. ss nie zadzialal ale juz ok ;p A btw. to co muwilem zebys do mnie przyjechal. po 1 podalem dobra miejscowosc. po 2 to ty mi chciales dojebac i powiedzialem zebys przyjechal po 3 mam nadzieje ze sie nie powiesisz i nikt juz tu nie bedzie pisal( nie chce chlopaka miec na sumieniu)
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 22-10-2007 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Solar
To raczej o tobie tak myślą, że jesteś głupim dzieciakiem który nie może sie z tym pogodzić że został zrobiony w butelke i musi to wszystkim ogłosić tylko tracisz czas ;] Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 22-10-2007 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a gdzie napisalem ze ci co sa za asenem sa moimi kumplami idioto ![]() a co cie w ogole moje pk obchodzi??pkuje se i huj ci do tego...i smiem twierdzic ze mam napewno lepsze PK od twojego... p.s:wmawiaj sobie dalej ze sie prosilem go naprawde i niezapomnij sie spuscic na monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a gdzie napisalem ze ci co sa za asenem sa moimi kumplami idioto ![]() a co cie w ogole moje pk obchodzi??pkuje se i huj ci do tego...i smiem twierdzic ze mam napewno lepsze PK od twojego... p.s:wmawiaj sobie dalej ze sie prosilem go naprawde i niezapomnij sie spuscic na monitor bo sie tym podniecasz ze ja pierdole |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() PeAcE...
ale i tak mi nie wmowisz ze sie kogos prosilem o items.Owszem chodze se i pisze "plx give me" ale tylko dla tego ze przestalem grac w ta gre i se beke robie.juz nawet sie nie loguje ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZACZNE OD SAMEGO POCZATKU !!
Czlowiek (nie podam nicku bo byc moze sobie tego nie zyczy) ktory kupil VEGETE OF SILVERE opowiedzial mi jak Asen z 1 ownerem vegeta okradli go z calego EQ i asen je dostal a on wie o tym bo jego przyjaciel gral na OTS i vegeta chwalil sie tam a nie wiedzial ze to jego przyjaciel pochwalil sie ze okradli go i oddal cale eq i itemy ASENOWI. Ja napisalem do ASENA, asen oczywiscie sie wyparl ja uwierzylem asenowi ( zaluje i przepraszam) Ale potem przyszla pora na mnie zaczelo sie to o godzinie 20-21-22 (nie pamietam dokladnie) gdzie VAKE STOOD napisal do mnie ze nie moze sobie poradzic z plikiem ja mu tumaczylem co i jak ale on i tak nie mogl sobie z tym poradzic w koncu TO JA ZAPROPONOWALEM zeby wyslal mi ten plik na maila a ja mu przerobie gdy odebralem powiedzialem mu ze to jakis dziwny plik ale on sprytnie zagadal mnie ze to on przez program to robil moze dlatego sie nie da (wierzylem mu bo to moj kolega) Rozmawialem z nim do godziny 24 mowil o takich rzeczach o ktorych mowilem tylko Asenowi Opowiadal mi o tym ze zaproszony na slub jest itd nasza rozmowa po odebraniu pliku trwala dlugo ( umiem rozpoznac z kim rozmawiam) Bylo pozno powiedzialem ze ide spoac on tez sie pozegnal. Bardzo rano wstalem nie moglem spac chcialem wejsc na tibie wpisalem pasy okazaly sie zle poczatkowo myslalem ze blad robie ale sprawdzilem na tibia com Okazalo sie ze jestem do tylu 2 levele Odrazu wiedzialem ze to HACK zmienilem pasy ( nadal bylo bardzo rano 6-7 h) patrze jestem kolo mojego domku nic nie mam Poszedlem szybko do LIBERTY bay gdzie mialem najwiecej rzeczy przed tym sprawdzilem ostatni LOGAUT byl to logaut pare min przed czym ja wszedlem Patrze a ASEN YOKAR siedzi ( TAK RANO) w DP w ktorym mialem najwiecej rzeczy i cos uklada DLATEGO PISALEM DO NIEGO ZE TO ON nie zdziwilo go to bardzo tylko sie usmiechnal po czym jak zaczelem opowiadac Ludziom ( znajomemu br 30 lev jak asen stwierdzil lize mu dupe ) on powiedzial swoim znajomym i to zaczelo sie rozchodzic I NAGLE uslyszalem historie " TO NIE JA , PRZECIEZ ja TEZ MIALEM HAKA wiec jestem nie winny!! " Przerazily mnie te klamstwa. Nie wierze mu bo to za duzo zbiegow okolicznosci jak na jeden raz Poza tym w ten sam dzien " ktos "mi napisal przeciez ASEN i tak chce grac nowym charem. Nie wierze ci asen a to moj OSTATNI POST TUTAJ chyba ze ktos ma do mnie pytania
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz co? Niektórzy graja sobie w tibie przed szkołą i to nie jest takie dziwne... ;p. Sam se nawet gram jak rano wstane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP
Masz racje ale ASEN NIGDY NIE GRAL tak rano, wchodze rano zawsze to wiem i widze a ze akurat wtedy byl mnie nie zdziwilo Dla ciebie to kolejny zbieg okolicznosci? I zbiegiem okolicznosci jest tez to ze pare minut wczesniej zszedl z mojego chara ( HAKER ) ? DO WSZYSTKICH : TO PYTANIA RETORYCZNE ( zanim napiszesz zobacz co oznaczaja )
Solar mlody Ostatnio edytowany przez Solar271 - 22-10-2007 o 21:47. |
![]() |
![]() |