|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Hmm , mam mieszane odczucia co do Twoich "pomysłów" przede wszystkim :
Po co zabezpieczenia przed hackiem ? Po czorta to ? Wystarczy mieć mądrą głowę + zabezpieczenie komputera i już nikt Ci nic nie zrobi , nie wchodzić na żadne podejrzane strony, nie ściągać wspomagaczy, nie wchodzić na strony "gdzie są odpowiedzi na tutora".Ponadto jakiś antywirus + spyware i NIC Ci się nie wbije PRIMO : Moim zdaniem, powinno być w Tibi takie coś, jak w realnym życiu, czyli w BANKU potrzebny jest nam KOD PIN.Gracz wymyślałby taki kod na stronie domowej tibii logując się wcześniej do swojego konta.I już po hacku itemów, chociaż ta kasa by była Drugą sprawą , dotyczącą utani gran hura : Widać, że padłeś od Sorcerera/Druida , który dogonił cię z e-hura ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Więcej mi się nie chce, bo trochę za dużo pisania by było >,,< Enjoy ";..;" Ostatnio edytowany przez Smoly - 20-02-2008 o 21:48. |
||
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Smoły: ten pin to dobra sprawa. Przy zabezpieczeniu przed wysłaniem wielu itemów na raz miałem na myśli inne rozwiązanie. Resztę tego co napisałeś jest kompletnie bez sensu. Pomyśl logicznie, sorc 30lv jak zrobi 2fe to ubija knajta/pala 30lv zanim zdążą się wyleczyć, a sorca i druta 30lv jak mu wejdzie to nawet na 1 turę. Kompletnie bez sensu to jest. Kwestia utari gran hur, dlaczego sorc/druid bez tego byliby nikim? Jak to by ich każdy pal/knajt doganiał? Przecież wtedy wszystkie profesje miałby taką samą prędkość na danym lvlu. Nie rozumiem cię, możesz to wyjaśnić?
Ostatnio edytowany przez mezowski86 - 21-02-2008 o 01:33. |
![]() |
![]() |
#143 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() PIN tak samo latwo przechwycic jak acc number i haslo.. lmao.
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Najlepiej niech zrobia te gre calkowicie platna. Kolejki 100+ to juz normalka na n-pvp, a i n44bow by duzo odeszlo ;-)
|
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() moze niech zrobia?;d dla nobow pvp enfo:!:! 1//1 pasy oen!?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wygłupiajcie się tak ludzie... Myślę, że duża ilość hp u knighta nie ma teraz dużego znaczenia i wystarczy 2 sorców z tym samym lvl co knight i pozamiatane, knight nie zdoła się wyleczyć, natomiast sorc na zbliżonym levelu co knight wali granhura i po sprawie... jest już bezpieczny.
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 24-02-2008 o 02:38. |
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() powiedz mi, ktora profesja powinna byc szybsza, ta która na 100 lvlu ma 600+ hp, czy ta ktora ma ~1500?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() Ale na otwartym polu w dzisiejszych czasach nic ci nie da ugh bo dostaniesz paralyze i koniec , a zadlugo on trwa (3 sek to naprawde dlugo jak cie 15 osob na takim ank leje) zebys mogl uciec. Ale co nie zmienia faktu ze masz racje , sorc/druid musza miec taki czar.
|
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Ja bym pomyślał o lepszym szyfrowaniu pakietów i przesyle danych, przykładowo free proxy i log packets są w stanie wszystko odczytać, co idzie do serwera i z powrotem...
A to już może posłużyć do napisania prostego macra. Ciekawe wypowiedzi niektórych osób, przeczytam jeszcze parę stron i może się do niektórych postów odniosę. Ostatnio edytowany przez Harpun - 27-02-2008 o 01:45. |
![]() |
![]() |
#151 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic Przywrocic uhy i sile sorca sprzed 7.6 Ostatnio edytowany przez R3T - 03-03-2008 o 11:24. |
||
![]() |