![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() @Kafar~
Powiedziałem nie pajacuj, a nie pajacu. ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Mozna mordowac nie bedac morderca? Wydaje mi sie ,ze dobrze zrozumialem co napisales ale Ty na sile chcesz zrobic z siebie "ynetligenta" |
|
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() Bogu ducha winny uber zawinął sie przez bande napsów masowo okupujących pzty. Pamietam jak 15 stycznia po openie na ktorej dostaliscie masakrycznie w pizde całkowicie zapełniliście depo na darashii.
To, że przez ostatnie 20 dni wbił 9 mln expa to spory wyczyn, ale nie powód by go od razu skasować, bo staje się za dużym zagrożeniem ;> Ale oczywiście Oath ma problemy z interpretacją intencji ludzi, którzy wykorzystują moment wojny a co za tym idzie opustoszenie dobrych expowisk do pg. "Statment ![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby nie miał do was dojśc, to nie robilibyście wielkiego halo o jego śmierć.
![]() @Kaffar A to że pajacowałeś chwilowo to nie oznacza że od razu nim jesteś. Ale skoro tak stawiasz na swoim zdaniu - to proszę, możesz być pajacem. |
![]() |
![]() |
#145 |
Zbanowany
|
![]() Nie mial do nas dojsc mozesz byc pewien
![]() A jest napewno jeszcze duuuuzo osob ktore chca dojsc do Rise ![]() Narazie to my wygrywamy we fragach i to nam placa ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 20-01-2008 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
maxer, krell to fragi na pierwszym chyba openie gdzie byliscie cala ekipa volltio, tidera, djotas kolejny open kiedy znow wszyscy byliscie gotowi punttiet malo znaczacy gosc ktory sobie latal po pohu i jak go tenshi z kumplami zabil i my zrobilismy masloga i zabilsimy tenshego to reszta uciekla i dala loga zamiast chociaz mu probowac pomoc @Kafar ty mistrzu kamuflarzu haha Oczywiscie nie znalem calego oath ale duzo jego czesc, a to ze nie chcialem tam dlaczac to dlatego ze mialem moja kochana gildie Arpens w ktorej unikalem klopotow i starlismy sie nikomu nie wadzic. |
|
![]() |
![]() |
#147 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Komisarzyk
A Ty chyba próbujesz i nic z tego. @Lavio widze że szybko uczysz się od swojego mistrza (Russela) bo on też niezły fighter na forum jest. Lavio czego nie zalogowales na OB ostanio ? Nie pozdrawiam.
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zwidek
Miałem 100'dniówke. ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to trzeba to uczcić
![]() Jak sie bawiłeś ?
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na czym polega wedlug Ciebie wychodzenie na OB jezeli nie cala ekipa? Chuj nas to interesi ilu was bylo daliscie sie sprowokowac jak dzieci z podst. i pokazaliscie "Co tam banda noobow karamy ich russel jak zawsze"
wiec przestan pierdoliccccccc jak amator bo az tego forum sie czytac odechciewa. Co ja poradze ze mamy ludzi lojanych i zadnych walki? w dupie mam ilu was bylo jest czy bedzie my sie szanujemy nawzajem i wiem ze dzieki temu daleko zajdziemy.
#152 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do tego tekstu o Punttiecie to ja nie mam słów wogóle do Ciebie. Gościu się stara wylizać wam dupska a wy go tak odtrącacie, bo to "malo znaczacy gosc". Rispekt |
||
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zwidek
Powiem tyle.. była to najlepsza impreza tego typu. ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Bez komentarza dzieciaku. ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#157 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @Eternitas
Czy wy macie problem z tym ze wychodzimy w pelnej ekipie ? To ze wy nie mozecie wytelepac pelnego skladu to nie jest nasz zasrany interes, myslicie ze zaczniemy wychodzic w polowie skladu bo wam sie to nie podoba ? Nie badzcie smieszni zachowujecie sie jak dzieci na dodatek z jakims porazeniem mozgowym. Jak narazie to jedziecie na samych sneakach a jestescie "rzadzaca od poczatku" gildia, co samo w sobie jest zalosne, wiec akurat wy nie powinniscie sie wypowiadac na temat jakichkolwiek "akcji" czy OB. |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() Wszedzie sie slyszy ze liczy sie jakosc a nie ilosc, wiec [GUILD]Eternitas[/GUILD] gorzej wypaść tutaj nie mogło.
Nie dość że wg. Jaya Nakita jest 8-17 dla Rise, to jeszcze połowa fragów [GUILD]Oath[/GUILD] / [GUILD]Eternitas[/GUILD] itp jest robiona, tak jak Tensh powiedział, Sneakami ![]() Tak nie zachowuje się panująca gildia ;] Ostatnio edytowany przez Harry_Bazooka - 20-01-2008 o 19:33. |
![]() |
#159 |
Zbanowany
|
![]() hahaha UWAGA HIT !!!!!!!! HAHAHAHA
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36418 Jest to filmik z deda Mareb Isus ale nie o to chodzi HAHAHAHAH dokladnie 29 minuta filmiku ! LAVIO COLD ONLINE HAHAHAHAH Byla to godizna cos po 23 A WIEC IMPREZA MUSIALA BYC UDANA !! GRATULUJE DOBREJ ZABAWY MAM NADZIEJE ,ZE TEZ BEDE KIEDYS NA TAKIEJ BIBIE! HAHAHAH Poplakalem sie ze smiechu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHA NO NIE WIERZE XD Pewnie tibia to był punkt kulminacyjny tej studnióweczki xD A wlasnie Lavio, tanczyles poloneza ? XD Zapodaj film na Youtube AHAHAHAHAHAHAHAH ! |
|